Αφροδιτη στον Υδροχοο

Share:

Η Θεά του “Έρωτα” στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 11 Φεβουαρίου, προσθέτει ένα αντισυμβατικό χρώμα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Η πνευματική συμβατότητα και οι ανθρωπιστικές συνιστώσες είναι το κύριο στοιχείο αυτής της περιόδου, θεωρώντας τελείως άσκοπες τις συναισθηματικές εκρήξεις μέσα στις σχέσεις.

venus-in-aq-3Οι ανθρώπινες σχέσεις τονίζονται, κυρίως μέσα σε ομάδες ανθρώπων με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς παρόμοια ενδιαφέροντα και είναι κατάλληλη στιγμή να επιλυθούν διαφορές ή να δράσεις μεσολαβητικά μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών με σκοπό την αρμονία.

Τα επιτεύγματα μέσω της ανθρώπινης δυναμικής μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους από διαφορετικά περιβάλλοντα αυτή την περίοδο, προκειμένου να εργαστείς προς δημιουργική κατεύθυνση.

 

venus-in-aq-2Μπορεί αυτή η θέση της Αφροδίτης να προκαλεί μια ψυχρότητα όσο αφορά την ένταση και την έξαψη που πιθανά αναζητάς, ωστόσο σε αυτό το ζώδιο, το ατομικό μπορεί να συνδυαστεί με το συλλογικό, με αποτέλεσμα να είναι η ιδανική θέση για να εμπνευστείς καινούργιους στόχους με πραγματικό όραμα και επέκταση.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αυτοεκτίμησης που έχεις για τον εαυτό σου, οπότε στενά συνδεδεμένη με τις αξίες σου. Αυτό συνεπάγεται πως αυτό που έλκεις είναι συνάρτηση με αυτό που εκτιμάς.

 

Στον Υδροχόο γίνεται η ψυχο-ένωση μεταξύ δύο ανθρώπων και μπορεί να σε διδάξει πως η συναισθηματική και υλική ικανοποίηση μέσα στη σχέση σου με έναν άνδρα ή μια γυναίκα δεν σε φέρνει πάντα σε επαφή με τον εσωτερικό σου θησαυρό.

 

c3a775e925f971ba_1280_words-love

 

Share: