Ηλιος στους Ιχθυες

Share:

 

 

Με τον Ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων για τον επόμενο Ηλιακό μήνα η φαντασία και η οφθαλμαπάτη, ο πόνος και η θεραπεία παίζονται στα αντίθετα, σαν το εκκρεμές. 

Ε3938271κεί που μοιάζει να μην βρίσκεις τρόπο διαφυγής, εκεί που ακόμα και η ανακωχή φαίνεται αδύνατη, εκεί που μέσα από συναισθηματικές προκλήσεις δυσκολεύεσαι να είσαι σε επαφή με την πραγματικότητα, εκεί βρίσκεις αρετές που κρύβονταν πολύ βαθιά μέσα σου. Κυρίως την αρετή του σεβασμού.

Σεβασμό στα ψυχολογικά ή σωματικά τραύματα σου
σεβασμό στις επιθυμίες σου
σεβασμό στον χρόνο επούλωσης που χρειάζεται μια πληγή
σεβασμό στην διαφορετικότητα
σεβασμό στις ιδέες
σεβασμό στις ανάγκες σου
σεβασμό στα συναισθήματα τα δικά σου και του άλλου.

Τις επόμενες μέρες όσο εύκολη θα είναι η πρόσβαση στον κόσμο των ονείρων και της φαντασίας τόσο δύσκολη είναι η συνειδητοποίηση πως όταν η φαντασία είναι αχαλίνωτη σαμποτάρει την γήινη πραγματικότητα. 

astroguide-392871Και θα πρέπει να σκεφτείς τί είναι αυτό που σαμποτάρει την υλοποίηση της επιθυμίας σου;
Τί δεν έκανες ενώ έπρεπε να κάνεις;
Τί δεν σκέφτηκες ενώ θα έπρεπε να σκεφτείς ώστε να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα;
Τί είναι αυτό που επιμένεις να είσαι άκαμπτος ενώ όλα γύρω σου αλλάζουν ή που λειτουργείς ακόμα ανώριμα επιμένοντας σε μια ουτοπία.

Μια διαδικασία αληθινή και χρήσιμη που σου προσφέρει ο Ήλιος για όσο θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά που δυστυχώς δεν γίνεται πάντα με τον εύκολο τρόπο, διότι είναι ανάλογη με το πόσο γειωμένος και αληθινός είσαι με τον εαυτό σου και τους γύρω σου. 

 

Ποιος είπε πως μέσα απ την διάθλαση δεν μπορείς να ανακαλύψεις την Αλήθεια (σου). . . 

 

 

Share: