Ηλιος στον Ζυγο

Share:

 

Με το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού για τον επόμενο Ηλιακό μήνα αντικατροπτίζεται η επιθυμία να χρησιμοποιηθεί η ικανότητα της λογικής, η επίτευξη μας δίκαιης και αντικειμενικής κρίσης, με σκοπό τη βαθιά αλλαγή στις ανθρώπινες αξίες. 

Οι ενστικτώδεις απαιτήσεις αυτού του ζωδίου είναι οι “αρχές” οι οποίες δεν ερμηνεύονται τόσο σύμφωνα με τις συναισθηματικές ανάγκες αλλά με την ανάγκη να δημιουργηθεί ένας ιδανικός κόσμος. Αυτό σημαίνει όπως αναφέρει και η Liz Greene πως ο Ζυγός προτιμά να αρνηθεί τα βασικά του ένστικτα προς χάριν της αναζήτησης της ατομικής και κοινωνικής τελειότητας (με αποτέλεσμα να είναι μόνιμα δυσαρεστημένος με τη ζωή ψάχνοντας τις τέλειες ισορροπίες).

Όσο ταλαντούχοι, διπλωμάτες και ειρηνοποιοί και αν είναι στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή, πάντα θα υπάρχει μια δυσαρέσκεια γιατί δεν είναι όλα τέλεια. Ο ανταγωνισμός δεν είναι το φόρτε του συγκεκριμένου ζωδίου, ίσα ίσα η προθυμία να εναρμονιστούν με το περιβάλλον, δημιουργεί τη φήμη του αναποφάσιστου ζωδίου, ωστόσο πιο σημαντικό είναι να κερδίσεις τη μάχη απ’ το να χάσεις τον πόλεμο.

Οι αυθόρμητες συναισθηματικές αντιδράσεις περνούν πάντα μέσα από μια λεπτή οθόνη των ιδανικών και των αρχών του και η ευγένεια και διακριτικότητα είναι συχνά εμφανής, γιατί είναι βαθιά πεπεισμένοι ότι μια τέτοια συμπεριφορά είναι σωστή και δίκαιη.

Ο Ήλιος στον Ζυγό, θα εκφράσει την ενέργεια και την κίνηση του με ένα δροσερό, ευγενικό και εκλεπτυσμένο τρόπο, αντανακλώντας μια απίστευτα ιδεαλιστική λαχτάρα για έναν τέλειο κόσμο (καταδικασμένοι όμως σε συχνές απογοητεύσεις από τις αντιφάσεις της ανθρώπινης φύσης).

Συνδιαστικά με τον Άρη στον Υδροχόο ορθόδρομο πια, είσαι έτοιμος να πολεμήσεις με μεγάλη δέσμευση αυτή την περίοδο. Η αγάπη είναι ένα υψηλό ιδανικό αυτή την στιγμή και μπορείς να προκαλέσεις πολλές μάχες προς χάριν της και αν χρειαστεί μπορείς να “σπάσεις” και να αποκαλυφθεί ένα επιβλητικό και επιθετικό πρόσωπο (γιατί η μάχη είναι συχνά απαραίτητη για να διατηρήσει τη δικαιοσύνη).

Μια νέα εποχή ξεκινά με την Φθινοπωρινή Ισημερία. . . η ισορροπία είναι το μεγάλο αστρολογικό σύμβολο της Πίστης όλων μας και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και πιο αξιοπρεπείς απ ότι είμαστε. Μέσα από τη δύναμη της λογικής, πάνω απ την απληστία και την εγωκεντρικότητα μπορούμε να δώσουμε ζωή, να αυξήσουμε έστω και λίγο την ομορφιά και την αρμονία (άφθαρτα ιδανικά του Ζυγού).

 

Share: