Ηλιος στους Διδυμους

Share:

 

 

 

Δύο δρόμοι μπροστά σου, που μπορεί να μην συναντιούνται γιατί είναι παράλληλοι ή αντίθετοι αλλά είναι και οι δύο . . . δρόμοι βαθιάς πρόκλησης για εξερεύνηση.

8768765786582Επιλογή σου αν θα ακολουθήσεις το δρόμο με τα χρώματα της αφηρημένης σκέψης, αν μέσα απ’ την επικοινωνία θα ψάξεις τη “σύνδεση” με διαφορετικές διαστάσεις και προοπτικές ή αν θα παραμείνεις στάσιμος εκλογικεύοντας κάθε τι που σε βολεύει. 

Το στοίχημα αυτής της χρονικής περιόδου είναι η πολύπλευρη διανοητική λαχτάρα για εμπειρίες και εκπλήρωση. Συναισθήματα που ρέουν ακόμα και απρόβλεπτα με σκοπό την έξαψη, το διαφορετικό ακόμα και το αλλοπρόσαλλο για κάποιους.
Την σύνδεση του μυαλού με τη καρδιά ακόμα και αν δεν εγγυάται το ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. 

Θεόδωρος Μαυρογιώργης (για περισσότερα πατήστε την εικόνα)

Είναι στιγμή για ένα update μέσα στον μικρόκοσμού σου, αρχίζοντας με τη καταγραφή των εμπνεύσεων που έχεις.

Αφήνοντας το μικρό παιδί ελεύθερο να παίξει με τις θεές και τους θεούς του, να γελάσει και να γεμίσει με όμορφα πράγματα. Να χαρεί μέσα από τη δημιουργία ακόμα και αν ο λόγος είναι απλά η περιέργεια του.

Άφησε το μέσα απ το παιχνίδι να φτάσει τη βαθιά κατανόηση επιπέδων που νομίζεις πως έχεις ήδη αγγίξει . . .
Μπορεί να ανακαλύψεις πως δεν είναι αλήθεια πως έχεις δημιουργήσει τη ζωή σου με τέτοιο τρόπο που σε καλύπτει. Ακόμα και ότι οι ανάγκες σου είναι αυτές που πίστευες μέχρι χτες. Ίσως ακόμα και να θεωρείς πως ο τρόπος σκέψης σου δεν είναι άκαμπτος αλλά τελικά δεν είχες επιλογή λόγω των καταστάσεων. . . 

Θεόδωρος Μαυρογιώργης (για περισσότερα πατήστε την εικόνα)

Με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων σε σπρώχνει στην αναζήτηση της δικής σου “Αλήθειας”.

Δεν είναι σίγουρο πως θα την βρεις, αλλά σε σπρώχνει να φτερουγίσεις πέρα απ τα όρια σου.
Να γνωρίσεις νέες προκλήσεις, νέους ορίζοντες, νέες διαστάσεις και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, έστω και για λίγο (ή για πολύ) κανείς δεν ξέρεις.

Ωστόσο προσοχή στους ανθρώπους με το σύνδρομο Πίτερ Παν . . . 

 

 

 

Share: