Ηλιος στον Καρκινο

Share:

 

astroguide-9287934Ήλιος στον Καρκίνο για τον επόμενο Ηλιακό μήνα και οι δραστηριότητες σου  θα εστιάζονται κυρίως γύρω από την δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα σου προσφέρει την φροντίδα και υποστήριξη που έχεις ανάγκη.

Τα συναισθηματικά νερά του Καρκίνου μπορούν να διαβρώσουν ακόμα και τοίχους επεκτείνοντας την συναισθηματική ενέργεια από οτιδήποτε προστατευμένο . . . στους ωκεανούς της ίδιας της ζωής.

Σε αυτό το ζώδιο η συναισθηματική πίστη βρίσκεται κυρίως στις αξίες του παρελθόντος (και λόγω ότι η συναισθηματική του κατάσταση του ζωδίου επηρεάζεται από τους κύκλους της Σελήνης) είναι αναπόφευκτο αυτόν τον Ηλιακό μήνα να μην φωτιστούν τα βάθη της ψυχής μας.

Ο σκοπός είναι αναρωτηθούμε για τις γήινες βάσεις που έχουμε δημιουργήσει στη ζωή μας μέχρι σήμερα.

astroguide-82734Η ευαισθησία στα συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα του περιβάλλοντος που βρισκόμαστε θα είναι υψηλά. Αυτό συνεπάγεται πως η εναρμόνιση με συλλογικά επίπεδα θα είναι πιο εύκολη και η αίσθηση θα είναι σαν να ανήκουμε σε μια μεγάλη οικογένεια.

Σε αυτό το ζώδιο ο Ήλιος θα σε βοηθήσει να μάθεις πώς να καθαρίσεις συναισθηματικά και να εφαρμόσεις τα μαθήματα που παίρνεις από την καθημερινότητά σου στο εδώ και τώρα.

Η συναισθηματική αλληλεπίδραση και επαφή με τους άλλους θα είναι έντονη αρκεί να υπάρχει η αίσθηση της συνεισφοράς στη διατήρηση των παραδοσιακών αξιών και ριζών.

 

 

Καλό Θερινό Ηλιοστάσιο!

 

 

Share: