Ηλιος στον Κριο

Share:

 

 

987209835H Άνοιξη έχει έρθει και η δύναμη της αναγέννησης επανεμφανίζεται σε όλο το βασίλειο της φύσης. Μια αρχέγονη δύναμη είναι έτοιμη να δράσει προς τα εμπρός με τον Ήλιο στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας μαζί του διάφορες εκφάνσεις της ζωής που θα σταθεροποιηθούν τον επόμενο Ηλιακό μήνα (με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου).

Ο Κριός είναι η έναρξη, η αστείρευτη δημιουργική φωτιά που αναδύεται από μέσα σου, τονώνει και εξελίσσει, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις μορφές, την μεταφορά οποιουδήποτε μηνύματος εμπεριέχει παρορμητικότητα, ενέργεια και δράση. Ο Κριός είναι η γενέτειρα των ιδεών και με τον Ήλιο σε αυτό το ζώδιο για τον επόμενο Ηλιακό μήνα η δημιουργική παρόρμηση είναι έντονη.

7298768745Οι αισθήσεις είναι εστιασμένες στον “Εαυτό “ οπότε οποιαδήποτε έκφραση και δράση για το δικό σου όφελος γίνεται επείγουσα.

Οι αντιδράσεις συνήθως γίνονται ενστικτωδώς στα εξωτερικά γεγονότα, η μεγάλη εικόνα είναι μπροστά σου οπότε η ώθηση να προχωρήσεις ένα βήμα είναι μεγάλη πρόκληση.

Επειδή υπάρχει έντονος ενθουσιασμός συνήθως αυτό το διάστημα, συνοδεύεται με αδικαιολόγητη βιασύνη (και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος για τις επόμενες 20 μέρες περίπου), καλό θα ήταν να γίνει πρώτα μια εκκαθάριση του νου και να επιτρέψεις σε νέες ιδέες να ριζώσουν με τον χρόνο.

 

 

 

Share: