Πανσεληνος στον Τοξοτη

Share:

Σελήνη στον Τοξότη

 

Πανσέληνο στον μεταβλητό άξονα Τοξότη / Διδύμου ανήμερα του Αγίου Πνεύματος 2:00 το μεσημέρι. Η συγκεκριμένη πανσέληνος μαζί με την είσοδο στο Θερινό Ηλιοστάσιο φωτίζει ακόμα εντονότερα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την αντικειμενική έννοια της πληροφορίας που λαμβάνεις από το περιβάλλον και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Πώς μπορούμε μέσα από αυτή την πληροφορία να εξερευνήσουμε και να επεκταθούμε στον τομέα που μας ενδιαφέρει, με φρέσκες ιδέες και εμπνεύσεις.

Η ευρύτερη εικόνα έχει να κάνει με τις αξίες του σκοπού που επιλέγεις να συλλέγεις τις πληροφορίες στην καθημερινότητά σου. Τί είναι αυτό που σε ενδιαφέρει να συγκεντρώσεις ως πληροφορία και για ποιόν σκοπό το κάνεις. Αν υπάρχει νόημα ή απλά είναι επιφανειακοί οι λόγοι. Αν η περιέργεια σου λειτουργεί ως κίνητρο για να ωριμάσεις ή σκοτώνεις την ώρα σου απασχολούμενος με κάτι.

tiaurus.info_20160111123635

Η αντικειμενικότητα αυτής της πανσελήνου σε φέρνει σε επαφή μόνο με το όραμα που μπορεί να υλοποιηθεί και μόνο από αυτό παίρνεις χαρά παρόλο που καινούργιοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου φέρνοντας καινούργια ενδεχόμενα.

Αυτό σημαίνει πως όποια απογοήτευση αυτή την στιγμή οφείλεται στην μη ρεαλιστική προσδοκία και όχι στην μη ικανότητά σου να πετύχεις κάτι που θέλεις. Και η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι αν αυτό που δεν υλοποιείται είναι πραγματικά κάτι που θα σε ωφελούσε, κάτι χρήσιμο για την εξέλιξη σου ή θα ήταν μια επιπλέον επιβεβαίωση της αλαζονικής στάσης ζωής, άρνηση να ωριμάσεις, χωρίς δεσμεύσεις που σε προσγειώνουν (στην πραγματικότητα).

Στιγμή να εστιάσεις προς έναν στόχο καθολικά εφαρμόσιμο. Να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες έννοιες  και τις βαθύτερες ερμηνείες που έχουν τα σημάδια γύρω σου, πέρα από αυτό που ακούς και πέρα από αυτό που βλέπεις.

Με τον Ήλιο στους Διδύμους ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι και ποτάμια για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με άλλους τόπους και μέρη και η Σελήνη στο Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να τα εξερευνήσεις μεταφορικά και κυριολεκτικά. 

 

large

 

 

Share: