fbpx

3/6 Δωστε σημασια μονο σε οτι μπορει να ικανοποιησει τις αισθησεις σας – Σεληνη στον Σκορπιο – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Η ενεργητικότητά σας είναι πάντα βοηθητική σε καινούργια ενδεχόμενα που έρχονται στην ζωή σας και είναι σημαντικό ειδικά σήμερα να κοιτάξετε πίσω, μόνο στην περίπτωση που χρειάζεται να επανεξετάσετε δεδομένα και καταστάσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας σπρώχνει να ζήσετε το παρόν αλλά να εστιάσετε περισσότερο σε ότι βλέπετε και αγγίζετε εσείς με τις αισθήσεις σας. . .

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας ωθεί σήμερα να αξιολογήσετε τον χώρο και τον χρόνο που βρίσκεστε εκτιμώντας την κατάσταση κυρίως με κέντρο εσάς και τις σχέσεις σας. Η εκτόνωση της συσσωρευμένης ενέργειας χρειάζεται παραγωγική διέξοδο την ίδια στιγμή που η ανάγκη για αληθινή επαφή με τις προσωπικές σου ανάγκες είναι πολύ δυνατή σήμερα. . .

Δίδυμοι

Αναγέννηση ζητά η Σελήνη στον Σκορπιό στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα, καθώς και τις συνθήκες που επικρατούν μέσα σε αυτήν. Είναι σημαντικό σήμερα να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας και να κάνετε μια νέα προσέγγιση σε θέματα, καταστάσεις και ανθρώπους που σας περιβάλλουν σε αυτούς τους τομείς. . .

Καρκίνος

Σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα, με την Σελήνη στον Σκορπιό να σκεφτείτε τρόπους να προσαρμόσετε τις επιθυμίες σας βάσει τις πραγματικές σας ανάγκες. Είναι θετική ημέρα αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την σαγήνη σας για να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα καθώς και τις προκλήσεις μέσα σε αυτό. . .

Λέων

Η ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι ζητά την προσοχή σας ώστε να γίνει ένα είδος εκκαθάρισης μεταφορικά ή κυριολεκτικά σήμερα με την Σελήνη στον Σκορπιό να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα, με κέντρο εσάς. Εξάλλου είναι γνωστό πως τα ναυάγια κρύβουν τους θησαυρούς, αρκεί να αποφασίσετε να εξερευνήσετε τα βάθη που βλέπετε μπροστά σας αυτή την στιγμή, στους συγκεκριμένους τομείς. . .

Παρθένος

Σήμερα σταράτα λόγια και ξεκάθαρες κουβέντες δεν θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα αν δεν συμπεριλάβετε τα συναισθήματα εκείνα που σας φέρνουν πιο κοντά με τον συνομιλητή σας παρά που σας χωρίζουν. Η επικοινωνία είναι δυνατή σήμερα, χρειάζεται να είναι αληθινή αλλά και με ιδιαίτερη ευαισθησία. . . 

Ζυγός

Νέα βήματα μπορούν να γίνουν σήμερα, αν το επιθυμήσετε, έχοντας επαφή με την πραγματικότητα ταυτόχρονα με την καρδιά σας, ζητά η Σελήνη στον Σκορπιό. Είναι κατάλληλη ημέρα να εκτιμήσετε τις αξίες και ότι είναι σημαντικό για εσάς στο σήμερα, αναθεωρώντας αν αυτό είναι απαραίτητο. . .

Σκορπιός

Η σταθερότητα έρχεται μέσα από την σωστή προβολή των δεξιοτήτων σας και σήμερα η Σελήνη στον ζώδιο σας είναι βοηθητική ώστε να κατανοήσετε και να έρθετε σε επαφή με αυτή την ενέργεια. Τι είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε στην εικόνα σας; Και τι θα δίνατε για να το φέρετε στην ζωή σας. . .  

Τοξότης

Σήμερα νιώθετε πως ένα είδος προσωπικού μετασχηματισμού πρέπει να λάβει μέρος στην ζωή σας, στο σήμερα, ώστε να προχωρήσετε πιο υπεύθυνα στο επόμενο βήμα. Η Σελήνη στον Σκορπιό αγγίζει ευαίσθητες χορδές και σας δίνει την δυνατότητα να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα τα δικά σας αλλά και των γύρω σας. . .

Αιγόκερως

Η δημιουργία νέων ενδεχόμενων και η κίνηση προς τα μπροστά μπορεί να είναι δύσκολη αυτή την στιγμή αλλά την ίδια στιγμή, η Σελήνη στον Σκορπιό, σας λέει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Η επιθυμία και η δυναμική της είναι η κινητήρια δύναμη για όποια ενέργεια θέλετε να φέρετε στην ζωή σας, στο σήμερα. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας δίνει την αίσθηση πως η περιπέτεια είναι ο τρόπος να νιώσετε ζωντανή/ός και υγιής, ανεβάζοντας την ενέργεια στα ύψη. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με αυτή την πλευρά της ζωής σήμερα αλλά όχι άφοβα. Κάντε ότι θέλετε αλλά δεν πρέπει να εξαρτάται από την ενέργεια άλλων ανθρώπων. . .

Ιχθύες

Οι υπεκφυγές δεν είναι βοηθητικές σήμερα και θα είναι άσκοπο αν προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση με την Σελήνη στο Σκορπιό και υπόλοιπο δυναμικό στον ουράνιο θόλο. Με ηρεμία και υψηλά την αισιοδοξία προχωρήστε το πρόγραμμα σας με ενθουσιασμό αλλά και με σύνεση σε τυχόν προκλήσεις. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: