fbpx

Τεταρτη 24/7, χτισε το οχυρο σου και απολαυσε το παιχνιδισμα της στιγμης! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο

Share:

 

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Κριού μαζί με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό, ανακατεύει την φωτιά δημιουργώντας ένα όμορφο θέαμα από φλόγες θάρρους αλλά χρειάζεται μεγάλος αγώνας για να κρατηθούν αυτές οι φλόγες υπό έλεγχο και να μην ξεφύγει η φωτιά προς κατευθύνσεις που θα το μετανιώσει αργότερα. Χτίσε το οχυρό σου και απόλαυσε το παιχνίδισμα της στιγμής. . .

Κριός
Μια αλλαγή σήμερα, ακόμη και στη εμφάνιση σου, θα ήταν ιδανική. Είναι καλό να αρχίσεις την εβδομάδα σου ανανεώνοντας την εικόνα σου και η ημέρα είναι κατάλληλη να το κάνεις. Εκεί που χρειάζεται να δώσεις προσοχή σήμερα είναι στην επικοινωνία. Η ημέρα χαρακτηρίζεται από έντονο αυθορμητισμό και με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο μπορεί να υπάρξει κάποια παρεξήγηση ή παρερμήνευση των μηνυμάτων. . .

Ταύρος
Μια πολυάσχολη ημέρα για εσένα σήμερα. Οι υποχρεώσεις σε πάνε από το ένα μέρος στο άλλο και η ημέρα δεν φαίνεται να τελειώνει. Θα ήθελες να μπορείς να πατήσεις ένα κουμπί και να σταματήσουν όλα γύρω σου αλλά ξέρεις πως δεν γίνεται. Δώσε προσοχή σε οτιδήποτε κάνεις γιατί υπάρχει η τάση για λάθη, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Αύριο θα είναι μια καινούργια ημέρα. . .

Δίδυμοι
Όλα μοιάζουν να αλλάζουν γύρω σου και εσύ πρέπει να είσαι μέρος αυτών των αλλαγών. Είναι αλήθεια πως παρόλο ότι είσαι άνθρωπος που εύκολα ελίσσεσαι ανάλογα τις περιστάσεις, τώρα νιώθεις αβέβαιος/η για την πορεία και την εξέλιξη των καταστάσεων που τρέχουν αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Ωστόσο η αλλαγή είναι στο μενού της εποχής και εσύ θα βρεις νέους τρόπους να νιώσεις υλική και συναισθηματική ασφάλεια. . .

Καρκίνος
Σήμερα η έμπνευση θα είναι ο οδηγός σου. Είναι μια καλή ημέρα για να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες. Ενδέχεται να μην γίνει με τον ευκολότερο τρόπο αλλά εσύ έχεις την θέληση να το πετύχεις και αυτό είναι το σημαντικότερο. Αφουγκράσου την στιγμή και πάρε τον χρόνο σου να δεις πως θα προγραμματίσεις την ημέρα σου για να είναι παραγωγική. . .

Λέων
Σήμερα με τον Ήλιο στο ζώδιο σου μαζί με τον Άρη, σου δίνεται η ευκαιρία, να ανακαλύψεις πράγματα τα οποία αγνοούσες μέχρι χτες. Η νέα ανακάλυψη μπορεί να είναι ευχάριστη αλλά ενδέχεται να σε ξαφνιάσει. Ο Ήλιος θα φωτίσει μέρη σκοτεινά με σκοπό να σου φέρει νέα, χρήσιμα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν το προσωπικό σου παζλ. Δώσε σημασία σε ότι κινητοποιείται εξωτερικά και μέσα σου σήμερα. . .

Παρθένος
Σήμερα διάφορα γεγονότα που προκύπτουν ξαφνικά σε προβληματίζουν. Όχι απαραίτητα δυσάρεστα αλλά ταράζουν την ησυχία σου και σε βάζουν σε σκέψεις που είχες αφήσει για λίγο στην άκρη. Ένα γεγονός από το παρελθόν έρχεται ξανά στην επιφάνεια, ακόμη και ένας φίλος που είχατε καιρό να μιλήσετε. Ότι και αν κινητοποιηθεί σήμερα χρειάζεται να του δώσεις την πρέπουσα σημασία και αν το κρίνεις σκόπιμο να αναθεωρήσεις τις απόψεις και αποφάσεις που είχες πάρει. . .

Ζυγός
Οι αλλαγές είναι μέρος της ζωής μας και τέτοια διαστήματα όπως τώρα με τον Ερμή ανάδρομο, μια αναθεώρηση είναι απαραίτητη για την καλύτερη ροή της ενέργειας, είτε αφορά τον επαγγελματικό σου χώρο, τους συνεργάτες, είτε την προσωπική σου ζωή. Σήμερα είναι μια τέτοια ημέρα για εσένα και θα χρειαστεί να έρθεις αντιμέτωπος/η με μια κατάσταση που ενδέχεται να μην είναι πολύ ευχάριστη. Όπως και να έχει οι επιλογές που έχεις δεν είναι πολλές οπότε με σύνεση κάνε αυτό που πρέπει. . .

Σκορπιός
Οποιοδήποτε θέμα και αν συζητήσεις σήμερα, θα έχει δυναμική και επεκτατική χροιά. Νέες ιδέες θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις αυτό που έχεις στο μυαλό σου ή να βελτιώσεις μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση, κυρίως στον επαγγελματικό σου τομέα. Σήμερα είναι μια δυναμική ημέρα οπότε οι συζητήσεις χρειάζεται να γίνουν σκεπτόμενος/η το ενήλικο σου όφελος, γιαυτό θα ήταν καλύτερο να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους. . . 

Τοξότης
Σήμερα θα χρειαστεί να κρατήσεις μια σχετική ισορροπία ανάμεσα στις δραστηριότητες της ημέρας γιατί τα πράγματα τρέχουν και εσύ θέλεις να τα κάνεις όλα, έχοντας την τάση να ξεχνάς πως χρειάζεσαι έστω ένα διάλειμμα. Ένα πρόβλημα ενδέχεται να έρθει τώρα στην επιφάνεια. Κάτι το οποίο ήδη υπήρχε και δεν είχε ακόμη φανεί. Κάτι που μπλόκαρε την ροή. Τώρα μπορείς να το διορθώσεις και να επιτρέψεις στην ενέργεια να προχωρήσει παραγωγικά. .

Αιγόκερως
Σιγά σιγά φαίνεται πως τακτοποιείς τις καταστάσεις που σου παίρνουν αρκετή ενέργεια, τουλάχιστον σε νοητικό επίπεδο. Δεν είναι σίγουρο πως έχεις ακόμη αποδεχτεί την πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα γιαυτό καλό θα ήταν να μην έρθεις αντιμέτωπος/η με εκείνον ή εκείνη που έχεις το πρόβλημα. Δώσε ακόμη χώρο να δεχτείς την τρέχουσα κατάσταση, να ορθοδρομήσει και ο Ερμής και βλέπουμε την πορεία. . .

Υδροχόος
Οποιοδήποτε project αυτή την στιγμή χρειάζεται αφοσίωση και υπομονή για να ολοκληρωθεί. Γνωρίζεις πως αυτή είναι η διαδικασία αλλά αυτή την στιγμή ή είσαι εκτός χρονικού ορίου ή δεν έχεις την υπομονή και αντοχή για να το κάνεις. Ωστόσο ο χρόνος είναι συγκεκριμένος και εσύ χρειάζεται να δεχτείς αυτή την διαδικασία. Χρησιμοποίησε την ενέργεια σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αποζημιωθείς για αυτό. . .

Ιχθύς
Όρια χρειάζεται η σημερινή ημέρα για εσένα για να είναι παραγωγική. Ναι, είναι αλήθεια πως κάτι σου έχει χαλάσει την διάθεση τις τελευταίες ημέρες, δοκιμάζοντας την υπομονή σου, αλλά χρειάζεται να βάλεις όρια ακόμη και σε αυτό. Τώρα με τον Ήλιο στον Λέοντα η θερμοκρασία ανεβαίνει και δείχνει να σου αρέσει. Αφήσου σε μια νέα πρόκληση, ένα παιχνίδισμα. Το φλερτ είναι εδώ παρόν για εσένα. . .

 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: