fbpx

Τριτη 23/7, η Σεληνη στον Κριο μαζι με τον Ηλιο στον Λεοντα δινουν φλογες θαρρους. Στο χερι σου πως θα τις αξιοποιησεις! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο

Share:

 

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μαζί με τον Ήλιο από σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα δίνουν την σπίθα. Εξαρτάται από εσένα αν αυτή η σπίθα θα ανάψει φωτιά για να ζεστάνει την καρδιά σου και τους γύρω σου ή θα γίνει ανάφλεξη σε κάτι που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Έχεις την καύσιμη ύλη στα χέρια σου, σκέψου πως θα την αξιοποιήσεις. . .

Κριός
Σε ένα επαγγελματικό θέμα πιθανά σήμερα να χρειαστεί να δώσεις την προσοχή σου. Για να φέρεις το επιθυμητικό αποτέλεσμα πρέπει να έχεις κατά νου πως αν χρειαστεί θα πρέπει να κάνεις ένα είδος συμβιβασμού. Να κρατήσεις μια στάση μακριά από ξεροκεφαλιές και πείσματα που θα κοντράρουν την κατάσταση και το μόνο που θα φέρουν είναι να σε απομακρύνουν από τον στόχο σου. . .

Ταύρος
Η σημερινή ενέργεια δεν ρέει πολύ ομαλά και ενδέχεται να είσαι αγχωμένος/η, ή άλλοι άνθρωποι να σε βάλουν σε διαδικασία σκέψεων. Άκουσε που διαφωνούν με τις δικές σου κινήσεις και αξιολόγησε τι σου λένε. Θα υπάρχουν απόψεις που θα χρειαστεί να απορρίψεις. Αλλά θα υπάρξουν και αυτές που πιθανά θα σου δώσουν την εξωτερική αντικειμενική ματιά που πιθανά σου ξεφεύγει. . .

Δίδυμοι
Η σύνδεση της κοινωνικότητας σου και των υλικών απολαβών μέσω αυτής, σε απασχολεί σήμερα. Οποιαδήποτε σκέψη κάνεις σήμερα για αυτόν τον τομέα, θα σε βοηθήσει. Ο κοινωνικός σου κύκλος χρειάζεται να διευρυνθεί ώστε να φέρει και οικονομική αύξηση. Είσαι ευχαριστημένος/η από τις ομάδες που ανήκεις και τον κύκλο σου αλλά η σύνδεση τους με την επαγγελματική σου δραστηριότητα και τα οικονομικά οφέλη είναι αυτή την στιγμή πολύ σημαντική. . .

Καρκίνος
Σήμερα ένα οικονομικό θέμα αναδύεται στην επιφάνεια. Οι σκέψεις σου γύρω από αυτόν τον τομέα θα έχουν σκοπό να συνειδητοποιήσεις ποία από αυτά τα έξοδα είναι απαραίτητα να γίνονται. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις περικοπές ωστόσο σκέψου καλά τον σκοπό που εξυπηρετούν. Αν ο σκοπός τους είναι η καλύτερη ποιότητα της καθημερινότητας σου καλό θα ήταν να το λάβεις υπόψη σου και να ξανά σκεφτείς αν θα κάνεις αυτή την περικοπή ή όχι. . .

Λέων
Υπάρχουν λεπτομέρειες που χρειάζεται να σκεφτείς στα μεγάλα σου όνειρα και προσδοκίες και σήμερα θα μπορούσες να το κάνεις. Ναι, είσαι ικανός/ή να κάνεις την επιθυμία σου πράξη και ναι, είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για ένα μεγάλο project. Όμως χρειάζεται από εσένα να δεις όχι μόνο την μεγάλη εικόνα αλλά να σταθείς στις λεπτομέρειες. Αυτές θα κάνουν το εγχείρημα υλοποιήσιμο. . .

Παρθένος
Σήμερα έχεις την διάθεση να βρεθείς με άλλους ανθρώπους, να ανταλλάξεις ιδέες, να πείτε τα δικά σας. Μπορείς να το κάνεις γιατί η ημέρα ενδείκνυται, αλλά ακόμη ο Ερμής ανάδρομος και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό ενεργό θα χρειαστεί να υπάρξει σύνεση από εσένα όταν θα θελήσεις να μοιραστείς προσωπικά δεδομένα. Απόλαυσε την παρέα και τις δραστηριότητες σας αλλά καλό θα ήταν να μην εμβαθύνεις σε σημαντικά για εσένα πράγματα. . .

Ζυγός
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα να σκεφτείς και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που νιώθεις για τους ανθρώπους που σε περιβάλουν. Η τάση σου είναι να μην θέλεις να δεις την αλήθεια όσο αφορά την σχέση που έχεις με κάποιους από αυτούς. Δεν θέλεις να σκεφτείς πως ίσως είναι κοντά σου για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό και όχι επειδή σε αγαπούν και θέλουν την παρέα σου. Είναι ωφέλιμο να γνωρίζεις την αλήθεια ανεξάρτητα αν θα αποφασίσεις να τους απομακρύνεις ή όχι από την ζωή σου. . .

Σκορπιός
Χρειάζεται ένα διάλειμμα να κάνεις άμεσα. Σωματικά και ψυχικά η υγεία σου είναι ευάλωτη από την υπερένταση και είναι κάτι που ήδη το νιώθεις και εσύ. Αν οι διακοπές είναι το επόμενο σου βήμα είναι οκ. Αν οι υποχρεώσεις σου σε κρατάνε ενεργό/ή στην καθημερινότητα σου και εργασία προσπάθησε τουλάχιστον να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς. Αυτή θα πρέπει να γίνει η προτεραιότητα σου. . .

Τοξότης
Πράγματα στην ζωή σου έχουν ήδη πάρει τον δρόμο προς την επίλυση και τακτοποίηση τους. Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που θα φαίνεται μια σχετική αργοπορία ή πως κάτι παρεμβάλλεστε εμποδίζοντας την ροή ή επιβραδύνει την ταχύτητα. Απόλυτα κατανοητό και αναμενόμενο αυτή την περίοδο να συμβαίνει. Μην αποθαρρυνθείς, επωφελήσου από αυτή την κατάσταση για να ξεκουραστείς λίγο και εσύ. . .

Αιγόκερως
Μερικές στιγμές όπως σήμερα αναρωτιέσαι για πολλά πράγματα. Κυρίως ερωτήματα που σχετίζονται για το εδώ και τώρα της ζωής σου. Που βρίσκεσαι, που ανήκεις, αν οι άνθρωποι που περιβάλλεσαι είναι αυτοί που πραγματικά θέλεις και σου δίνουν χαρά. Είσαι ο μόνος / η μόνη που μπορεί να δώσει τις απαντήσεις. Απλά δες με τα μάτια της καρδιά σου, εκεί βρίσκονται οι αληθινές απαντήσεις. Οι άλλες απαντήσεις έρχονται από την τάση σου να μην χωράς πουθενά κάποιες φορές και το ανικανοποίητο που επίσης έχεις. . .  

Υδροχόος
Το μυαλό σου γυρίζει σε χίλια πράγματα σήμερα. Οι σκέψεις σου σαν χείμαρρος ξεχύνονται από όλους τους τομείς, προς όλες τις κατευθύνσεις.  Για να υπάρξει παραγωγικότητα και ένα αποτέλεσμα σε όλο αυτό θα χρειαστεί να βάλεις πλαίσιο. Δεν είναι εύκολο να γίνει ωστόσο προσπάθησε τουλάχιστον να μην χαθείς μέσα σε αυτές τις σκέψεις, χάνοντας / ξεχνώντας τον αντικειμενικό παράγοντα. . .

Ιχθύς
Τα σημάδια της κούρασης είναι εμφανή και χρειάζεται να αλλάξεις στάση και τρόπο προσέγγισης σε κάτι που σε απασχολεί άμεσα. Κατανοητό πως είναι δύσκολο και δεν έχεις κουράγιο αλλά χρειάζεται να θέσεις τα πράγματα στο τραπέζι και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και χρειάζεται να γίνει. Είναι ο μόνος τρόπος να πάρει τέλος μια κατάσταση και να ολοκληρωθεί άμεσα. . .

 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: