fbpx

13/11 Νιωσε τη χαρα στα μικρα πραγματα – Σεληνη στους Διδυμους! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σήμερα φέρνει άλλον αέρα αλλά με τον κυβερνήτη του ζωδίου, Ερμή ακόμη ανάδρομο, δεν μπορούμε να διακρίνουμε την φορά του, ούτε την ένταση του η οποία αλλάζει συνεχώς κατά την διάρκεια της ημέρας. Βοηθητικά ο Ήλιος με τον Πλούτωνα δίνουν την ευκαιρία να φωτιστούν κρυφά θέματα και ο Ερμής με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μας στηρίζουν εκείνο το όνειρο που έχει την δυναμική να γίνει υλοποιήσιμο. . .

Κριός                                

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα είναι αρκετά υποστηρικτικό στο θέμα της χθεσινής πανσελήνου σχετικά με τις ενέργειες που χρειάζεται να κάνεις για να ενισχύσεις την οικονομική σου ευχέρεια. Σε βοηθά να σκεφτείς τρόπους να εξοικονομήσεις ενέργεια και χρήμα, να επιμείνεις σε ένα πρόγραμμα και κατεύθυνση που θα αυξήσει τις οικονομικές σου απολαβές. . .

Ταύρος

Σήμερα πολλά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου μπορούν να μπουν σε μια σειρά τουλάχιστον από πλευράς κατανόησης. Η σαφήνεια είναι η αρχή για να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και αν χρειαστεί θα είναι απαραίτητο για την δική σου ακεραιότητα να ρωτήσεις για ότι δεν είναι πλήρως κατανοητό. Στην δουλειά σου ή οπουδήποτε σε ενδιαφέρει να έχεις πλήρη εικόνα. Πάρε χρόνο πριν σχηματίσεις την τελική εικόνα και προβείς σε απαντήσεις. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε βοηθά σε επικοινωνιακά θέματα σήμερα με την έννοια πως μπορείς να είσαι ευθύς και σταθερός/ή χωρίς πολλές άσκοπες αναλύσεις. Οι ιδέες έρχονται γρήγορα και από διάφορες κατευθύνσεις και χρειάζεται να είσαι έτοιμος/η να τις αρπάξεις και να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Υπάρχει μια έντονη δημιουργική φλόγα η οποία είναι ενεργή αυτή την στιγμή. Προσπάθησε να ανακαλύψεις που είναι κρυμμένη. . .

Καρκίνος

Σήμερα χρειάζεται να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από αυτά που είναι κινητοποιημένα αυτή την στιγμή στην ζωή σου. Χρειάζεται να σκεφτείς, να δεις τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα σε ότι έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό στον δρόμο σου. Να αξιολογήσεις τα δεδομένα. Μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις μπροστά και να βάλεις σε εφαρμογή μόνο αυτά που είναι παραγωγικά και όχι αυτά που είναι εύκολο να γίνουν. . .

Λέων

Ο δρόμος που ακολουθείς είναι αρκετά μοναχικός αυτή την στιγμή ακόμη και αν βρίσκεσαι συνέχεια με ανθρώπους γύρω σου. Δεν είναι σίγουρο αν το κάνεις ασυνείδητα ή δεν βρίσκεις κάποιον άνθρωπο που να θέλεις να συνδεθείς μαζί του και να έχετε μια κοινή πορεία. Η ισορροπία είναι κάτι που δημιουργείτε και εσύ έρχεσαι σε επαφή με όλα αυτά που σου χρειάζονται για να την βρεις. . .

Παρθένος

Ένα προσωπικό μήνυμα θέλεις να δώσεις σήμερα σε όποιους σε ενδιαφέρουν και νοιάζεσαι. Ένα μήνυμα που θα βοηθήσει εκείνους, την σχέση σας αλλά και την ζωή τους γενικότερα. Σήμερα είσαι σε θέση να αιτιολογήσεις οτιδήποτε πρεσβεύεις και να θέσεις τα πράγματα μέσα από αναμφισβήτητα γεγονότα. Κανείς δεν μπορεί να σε αμφισβητήσει. . .

Ζυγός

Σήμερα έχεις μια φιλοσοφική διάθεση και θα είναι πολύ ενδιαφέρον αν μπορέσεις να την εντάξεις σε όλες σου τις δραστηριότητες. Το να είσαι ο αληθινός σου εαυτός και σε επαφή με οτιδήποτε νιώθεις είναι μια τέχνη που μπορεί να σε πάει σε άλλες διαστάσεις και να μπορέσεις να δεις τα πράγματα ως πραγματικά έχουν. Η επαφή με το Όλο φέρνει την γαλήνη στην Ψυχή και μπορούμε να δούμε όλα τα θέματα που προκύπτουν από μια άλλη διάσταση. Εκεί, υπάρχουν όλες οι λύσεις που ψάχνεις. . .

Σκορπιός

Η ευαισθησία σου σήμερα είναι έντονη και θα ήταν παραγωγικό να ασχοληθείς με κάτι το οποίο έχει νόημα. Μην αναλωθείς σε πράγματα που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς σου και δεν εκφράζουν τις ανάγκες σου. Δώσε σημασία και προτεραιότητα εκεί που μπορεί να αυξηθεί ο ενθουσιασμός και η ζωτικότητά σου. Είναι πολύ σημαντικό να νιώσεις χρήσιμος/η και παραγωγικός/ή. . .

Τοξότης

Σήμερα έχεις την διάθεση να αποκαταστήσεις σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε σε έχει απομακρύνει από καλούς φίλους. Είναι ποικίλοι οι τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και είναι σίγουρο πως έχεις το ψυχικό σθένος να το κάνεις. Η αίσθηση του επείγοντος είναι ενεργή και θα λειτουργήσει βοηθητικά αρκεί να μην βιαστείς. . .

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα τις επιλογές που έχεις σήμερα, είναι σίγουρο πως θα επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει πιο πολύ. Η διάθεση σου θα ανέβει αν ασχοληθείς με πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να δώσεις πολύ ενέργεια. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι που σε ευχαριστεί και μπορεί να σε χαλαρώσει. Είναι σημαντικό να μην είσαι σε ένταση σήμερα. .

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα σου προσφέρει την ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις, να συνδεθείς με φίλους και να περάσεις όμορφα. Μέσα στις υποχρεώσεις της ημέρας μπορείς να περιπλανηθείς σε όμορφα μέρη και να νιώσεις την ελευθερία και την χαρά μέσα από μικρά πράγματα. Ακόμη και αν η μέρα είναι απαιτητική, δώσε λίγο χώρο για σένα. . .

Ιχθύες

Σήμερα μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σου και να ασχοληθείς με το σπίτι σου και την ιδιωτική σου ζωή. Μπορείς να λύσεις μια δύσκολη εξίσωση ή ακόμη και να πάρεις τα εύσημα για μια εργασία που φέρνεις εις πέρας. Είναι μια ενεργητική ημέρα ακόμη και αν δεν ακολουθήσεις το πρόγραμμα κατά γράμμα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: