fbpx

Ευνοικη η ροη της ενεργεια σημερα (12/7), δειτε αναλυτικα καθε ζωδιo

Share:

 

Η ροή της σημερινής ημέρας είναι ευνοϊκή εν μέσω των εκλείψεων και του Ερμή ανάδρομου. Σήμερα  πορείς να επωφεληθείς και να προχωρήσεις παραγωγικά προς την κατεύθυνση που έχεις ήδη χαράξει. Δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα αλλά οι απαραίτητες αναπροσαρμογές σήμερα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα και χωρίς απώλειες. . .

Κριός Η σημερινή ημέρα σε ταξιδεύει νοητικά ή/και σωματικά. Νιώθεις την ανάγκη να ηρεμήσεις ακόμη και να αποσυρθείς στα ιδιαίτερα σου αν δεν προγραμματίσεις άμεσα ένα ταξίδι που να σε χαλαρώσει. Η τάση της ημέρας περιορίζεται στα τελείως απαραίτητα για εσένα. Μην σπαταλήσεις την ενέργεια σου σε άσκοπες κινήσεις και εκμεταλλεύσου οποιαδήποτε ευκαιρία για απόδραση. . .  

Ταύρος Σήμερα η τάση της ημέρας έχει κοινωνικό χρώμα. Μέσα από την αλληλοσύνδεση νιώθεις χαρά και μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών κερδίζεις γνώση. Η ημέρα είναι ιδανική για κοινωνικές συναναστροφές ωστόσο χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή να μην φανερώσεις περισσότερα χαρτιά από όσο θα ήθελες. Η ενέργεια ρέει άκοπα και χαλαρά γιαυτό υπάρχει η τάση να δείξεις όλες σου τις προθέσεις. . .

Δίδυμοι Η ημέρα κυλά αρμονικά ιδιαίτερα αν πρόκειται να έχεις κάποια επαγγελματική δραστηριότητα. Τα μηνύματα σου είναι καλοδεχούμενα  στην περίπτωση που είναι εμπνευσμένα ωστόσο χρειάζεται να είσαι σαφής, πολύ συγκεκριμένος/η στο μήνυμα που θέλεις να δώσεις, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Η παρερμήνευση είναι στο μενού της ημέρας για εσένα.  . .

Καρκίνος Σήμερα ενδέχεται να έχεις την τάση για μια οικονομική υπερβολή. Η ανάγκη να ανανεωθείς μέσω μιας αγοράς θα σε κινητοποιήσει αλλά χρειάζεται πρώτα να σκεφτείς αν είναι απαραίτητη. Αν μπορείς αυτή την στιγμή να διαθέσεις αυτά τα χρήματα για αυτόν τον σκοπό. Αν αποφασίσεις να προβείς σε αυτή την ενέργεια, κράτα μικρό budget, ο Ερμής ανάδρομος δεν είναι βοηθητικός, ενδέχεται να το μετανιώσεις αργότερα. . .  

Λέων Σήμερα η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα. Ένα εγχείρημα προχωρά ευχάριστα και νιώθεις πως η ζωή σου αυτή την στιγμή βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ωστόσο υπάρχουν σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου και στις ζωές των αγαπημένων σου ανθρώπων και καλό θα ήταν να δεις αν υπάρχει τρόπος να τους βοηθήσεις. Ίσως χρειάζονται περισσότερη στήριξη από εσένα ή να νιώσουν πως αποτελούν ακόμη μέρος της προσωπικής σου ευδαιμονίας. . .

Παρθένος Είναι δύσκολο να παραμείνεις σιωπηλός/ή όταν τριγυρνάει κάτι στο μυαλό σου την ίδια στιγμή που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Είναι κουραστικό και σε βάζει σε πολλές σκέψεις. Είναι απόλυτα κατανοητό, αλλά δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το εξωτερικεύσεις. Είναι σίγουρο πως ο τρόπος δεν θα είναι ο σωστός ή το μήνυμα δεν θα ληφθεί όπως θα ήθελες. Κάνε λίγη υπομονή, ακόμη και οι σκέψεις σου μπορεί να αλλάξουν όταν ορθοδρομήσει. . .

Ζυγός Εργασιακά θέματα έχουν την τιμητική τους σήμερα για εσένα. Βρίσκεσαι σε μια καλή περίοδο, σημαντικών αλλαγών, προς το καλύτερο σε αυτόν τον τομέα. Η δράση σου είναι σημαντική αλλά οι προθέσεις σου χρειάζεται να μείνουν ακόμη λίγο άγνωστες για τους υπόλοιπους. Μην ανοίγεις τα χαρτιά σου για ότι θα κάνεις σήμερα και περίμενε μέχρι τις αρχές Αυγούστου πριν αποφασίσεις τι θα πεις και σε ποίον. . .

Σκορπιός Σήμερα βρίσκεσαι σε εκείνη την λεπτή γραμμή μεταξύ ευχαρίστησης και υποχρεώσεων. Η απόσταση είναι ελάχιστη για εσένα σήμερα και με δυσκολία θα κρατήσεις την ισορροπία μεταξύ τους. Αν οι υποχρεώσεις σου τρέχουν και δεν σου επιτρέπουν να περάσεις στην άλλη πλευρά, ασχολήσου με κάτι πολύ σημαντικό το οποίο θα σου τραβήξει την προσοχή, θα σε καθηλώσει και δεν θα σε αφήσει να φύγεις μακριά. Αν έχεις τα περιθώρια να αρχίσεις το σκ από σήμερα, τότε εκμεταλλέψου την περίσταση. . .

Τοξότης Σήμερα ο ενθουσιασμός σου έρχεται από κάτι το οποίο έχει φιλοσοφική υπόσταση ή/και ένα ταξίδι ή/και ένα νέο που μαθαίνεις από το εξωτερικό. Είναι χρήσιμο να μεταδόσεις την χαρά και την αισιοδοξία σου στους οικείους σου σήμερα, ιδιαίτερα αν με αυτόν τον τρόπο τους κάνεις λίγο περισσότερο χαρούμενους. Είναι ευεργετική η ημέρα σήμερα για εσένα και η συμπαντική ενέργεια ρέει προς όφελος σου. . .

Αιγόκερως Σήμερα θα νιώσεις πολύ καλύτερα αν μοιραστείς τις σκέψεις σου με τους αγαπημένους σου. Το φορτίο σου είναι αλήθεια πως ήταν (και είναι) βαρύ οπότε η επικοινωνία με ανθρώπους που αγαπάς θα μπορούσε να σε αποφορτίσει λίγο σήμερα. Μέσω αυτής της ήρεμης συζήτησης θα μπορούσε να βρεθούν και λύσεις που δεν τις έχεις σκεφτεί. . .

Υδροχόος Η επίτευξη μιας κατάστασης γνωρίζεις πως οφείλεται σε ομαδική κυρίως δουλειά αλλά σήμερα αυτό που σκέφτεσαι είναι μια καθαρά προσωπική επίτευξη. Εστίασε σε αυτό που θέλεις και άρχισε να οργανώνεις τον τρόπο που θα το πετύχεις. Τα εύσημα θα είναι δικά σου. Όσο και αν άλλοι άνθρωποι σου πουν σήμερα πως θα σε στηρίξουν, πιθανά να μην  το καταφέρουν κυρίως λόγω ανεπάρκειας. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και στις δικές σου ικανότητες. . .

Ιχθύς Σήμερα είναι μια αποκαλυπτική ημέρα για εσένα. Μέσω της διαίσθησης και της άυλης πραγματικότητας μπορείς σήμερα να αντιληφτείς έννοιες και να ρίξεις φως σε απόκρυφα σημεία που στην πορεία θα φανούν πάρα πολύ χρήσιμα. Βρίσκεσαι σε διεργασία μετασχηματισμού και σήμερα θα κερδίσεις ένα ποσοστό Συνειδητότητας. . .  

 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: