fbpx

12/10 Κανε σημερα την διαφορα – Σεληνη στον Κριο! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού μας ωθεί να απελευθερώσουμε την συσσωρευμένη ενέργεια των τελευταίων ημερών προκαλώντας την ενέργεια της πανσελήνου που πραγματοποιείται κανονικά στις 14 Οκτωβρίου τα ξημερώματα, λίγο νωρίτερα. Ο Άρης μαζί με την Αφροδίτη φέρνουν προκλήσεις με τον πλανήτη Ουρανό δημιουργώντας ανεμοστρόβιλο στα συναισθήματα και στις σκέψεις μας. Καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί μέχρι να λάβουμε όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για ένα θέμα που μας ενδιαφέρει και ολοκληρώσουμε το πάζλ με τα γεγονότα. . .

Κριός                                                              

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σήμερα σε φορτίζει με ενέργεια με αποτέλεσμα να θέλεις να φέρεις άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Η βιασύνη είναι χαρακτηριστικό της ημέρα ωστόσο δεν φαίνεται πως μικραίνει την απόσταση της διαδρομής. Αντιθέτως λόγω της βιασύνης είσαι επιρρεπής να γίνουν λάθη. Απόλαυσε το ταξίδι της επίτευξης χωρίς να ανυπομονησία και ανησυχία ώστε να φτάσεις στον προορισμό σου. . .

Ταύρος

Η σχέση του κυβερνήτης σου, Αφροδίτης, με τον Ουρανό σε βάζει στην διαδικασία να θέλεις με κάποιον τρόπο να προκαλέσεις με την εμφάνιση σου ή την συμπεριφορά σου σήμερα. Ωστόσο η σχέση του Άρη με τον Ουρανό δεν εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα αντιθέτως πυροδοτεί αυτή την πρόκληση και σε απομακρύνει από τις ευαισθησίες και την απλότητά σου. Προσπάθησε να μην υιοθετήσεις ακραίες τάσεις σήμερα γιατί είναι σίγουρο πως γρήγορα θα αλλάξεις διάθεση και θα θελήσεις να κάνεις πράγματα που θα έχουν ένα βαθύτερο νόημα. . .

Δίδυμοι

Η εξέλιξη είναι μέρος της ανάπτυξης και της καλλιέργεια σου. Είναι γνωστό πόσο πολύ θέλεις να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου για να φέρεις πρακτικά αποτελέσματα στην καθημερινότητά σου. Εστίασε σήμερα σε αυτή την κατεύθυνση και εκμεταλλέψου κάθε ευκαιρία που βρίσκεις στο δρόμο σου. Το κλειδί της ημέρας για σένα είναι να σταθείς στις λεπτομέρειες. Εκεί θα βρεις την διαφορά. . .

Καρκίνος

Σήμερα η τάση της ημέρας λειτουργεί αντιφατικά για σένα και χρειάζεται να επιλέξεις σε ποια πλευρά θέλεις να είσαι. Η τύχη είναι με το μέρος σου αν επιλέξεις να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό και να πάρεις τα εύσημα για την αποτελεσματικότητά σου. Ή μπορείς να επιλέξεις έναν περισσότερο μοναχικό δρόμο. Να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου και να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο. Στο χέρι σου είναι ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσεις. . .

Λέων

Η τάση να πρωτοτυπήσεις σήμερα είναι έντονη και θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου και να κάνεις κάτι δημιουργικό αλλά και ασυνήθιστο ταυτόχρονα. Μην απογοητευτείς αν δεν μπορείς εξαρχής να οργανώσεις αυτό που σκέφτεσαι. Ο ενθουσιασμός σου, μόλις βρεις αυτό που θέλεις να κάνεις, είναι τόσο ισχυρός που με επιμονή θα βρεις και τον τρόπο να το υλοποιήσεις. . .

Παρθένος

Ένα ανοιχτό μυαλό πάντα βρίσκει πρωτότυπους τρόπους να εκφράσει τις σκέψεις του. Η διπλωματική σου ικανότητα σήμερα είναι χρήσιμη ιδιαίτερα την στιγμή που κάποιος προκαλεί την αντίδρασή σου. Καλό θα ήταν να παραμείνεις στις δικές σου ιδέες γιατί είναι πραγματικά καλές, ωστόσο αν δεις πως η δική σου αλήθεια ευθυγραμμίζεται με του άλλου μπορείς να συνεργαστείς μαζί του για έναν ενήλικο στόχο. . .

Ζυγός

Ο συμβιβασμός είναι στη φύση σου και σήμερα προς χάριν της καλής συνεργασίας και του θετικού αποτελέσματος ίσως χρειαστεί να μπεις σε αυτή την διαδικασία. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς μακριά από τις δικές σου ανάγκες και ζήτα αυτό που θέλεις με διπλωματικό τρόπο. Η όποια αντίσταση βρίσκεις σήμερα μπροστά σου θα μπορούσε να έχει προκληθεί περισσότερο από την στάση σου παρά από αυτό που ζητάς. . .

Σκορπιός

Σήμερα για να έχεις την δύναμη να ελέγξεις τις συναισθηματικές φορτίσεις που διαδραματίζονται γύρω σου χρειάζεται να είσαι σε απόλυτη επαφή με αυτές και τους λόγους που κινητοποιούνται. Το ουράνιο σκηνικό φέρνει απρόβλεπτες συγκρούσεις για όσους δεν έχουν επαφή με το εδώ και τώρα στην ζωή τους. Επικεντρώσου σε ότι μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα που θέλεις, ακόμη και μέσα από συνεργασία, ακόμη και μέσα από ποικιλόμορφα σχέδια. . .

Τοξότης

Η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις σε διάφορους τομείς χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι απαραίτητα αρνητικό. Η σχέση του Άρη με τον Ουρανό θα μπορούσε να λειτουργήσει ενοχλητικά στην περίπτωση που υπάρχει άγνοια για ένα θέμα ή από επιλογή δεν είσαι πρόθυμος/η να δεις την πραγματικότητα η οποία ξετυλίγεται μπροστά σου. Αν υπάρχει συνειδητότητα και βρίσκεσαι στο σημείο που είσαι από επιλογή, τότε θα μπορούσε να είναι μια ημέρα που το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σε βοηθά να πας ένα βήμα μπροστά, μακριά από προκαταλήψεις και παλαιωμένες πεποιθήσεις. . .

Αιγόκερως

Για να μπορέσει να δεις την αντικειμενική εικόνα μπροστά σου σήμερα χρειάζεται να βγάλεις τις παρωπίδες. Η συναισθηματική σου φόρτιση μπορεί να προκαλέσει ενόχληση σε σένα αλλά και τους γύρω σου. Εστίασε στα δεδομένα αλλά διεύρυνε το νου σου αφήνοντας τον να δει τις προοπτικές που γεννιούνται αυτή την στιγμή. Με αυτό τον τρόπο θα πάρεις τα καλύτερα από μια συνεργασία μέσω μιας ενήλικης συζήτησης. . .

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, Ουρανός, προκαλεί σήμερα με την ενέργεια του και είσαι έτοιμος/η να παλέψεις για τα πιστεύω σου. Προσπάθησε να μην είναι χωρίς λόγο και αιτία. Οποιοσδήποτε σε προκαλέσει σήμερα σκέψου πως με κέντρο εκείνον ουσιαστικά προβάλει τις δικές του ανασφάλειες, θυμό, φόβο. Μπορεί το αντικείμενο προβολής να είσαι εσύ αλλά η αλήθεια είναι πως δείχνει την δική του πραγματικότητα. . .

Ιχθύες

Σήμερα οικονομικά θέματα μπορούν να κινητοποιηθούν και χρειάζεται να δείξεις σύνεση. Η παρορμητικότητά σου μπορεί να σε σπρώξει να δαπανήσεις χρήματα άσκοπα που θα το μετανιώσεις αργότερα. Η έξαψη της στιγμής σήμερα είναι έντονη για σένα ωστόσο δεν φαίνεται να ικανοποιούνται τελικά οι ανάγκες σου, όπως θα επιθυμούσες. Είτε γιατί δεν θα βρεις αυτό που θέλεις είτε γιατί θα αλλάξεις σύντομα επιθυμία, σήμερα καλό θα ήταν να ελέγξεις τον παρορμητισμό σου. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: