fbpx

Σκεψου πριν δρασεις (11/7), δειτε αναλυτικα καθε ζωδιo

Share:

 

Η σημερινή ημέρα είναι έντονα κινητοποιημένη με συναισθήματα ανεπάρκειας, θυμού και χρειάζεται την μέγιστη προσοχή σου σε οτιδήποτε κάνεις. Ωστόσο είναι πολύ καλή ημέρα να σκεφτείς οποιοδήποτε θέμα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα, να αναπροσαρμόσεις τις δράσεις και τις σκέψεις σου. Να έρθεις πιο κοντά σε μια πραγματική σου επιθυμία και να βρεις τρόπους εκπλήρωσης της. . .

Κριός
Η ενέργεια σου είναι στα ύψη σήμερα γιαυτό χρειάζεται προσοχή πως θα την χρησιμοποιήσεις. Απέφυγε επικίνδυνες δραστηριότητες και οτιδήποτε έχει μεγάλο ποσοστό ρίσκου. Η σύνεση θα είναι καλός οδηγός σήμερα ώστε να αποφύγεις την υπερβολή. Θα μπορούσε να είναι και μια καινούργια “γνωριμία” με την οποία θα ενθουσιαστείς. Δώσε χώρο πριν δεσμευτείς. . .

Ταύρος
Η ουράνια ενέργεια ρέει άστατα σήμερα και θα μπορούσε να σε επηρεάσει δημιουργώντας αστάθεια εκεί που αυτή την στιγμή νιώθεις ήρεμα και ασφαλής. Το σπίτι σου, η οικογενειακή σου κατάσταση, ο σύντροφός σου θα μπορούσαν σήμερα να δημιουργήσουν κάποιον αναβρασμό δοκιμάζοντας την υπομονή σου. Αν δεν έχεις την πρόθεση να ανεβάσεις τους τόνους σήμερα, πήγαινε με το ρεύμα και μην ρίξεις λάδι στην φωτιά. . .

Δίδυμοι
Η γλώσσα σήμερα είναι κοφτερή και απότομη στα μηνύματα που στέλνει. Αν δεν έχεις την πρόθεση να τα πεις έξω από τα δόντια ένας καλός τρόπος επικοινωνίας είναι ο γραπτός. Με τον γραπτό λόγο σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς περισσότερο πριν εκφραστείς κατανοώντας καλύτερα τα συναισθήματα που είναι κινητοποιημένα. Ο Ερμής ανάδρομος δεν λειτουργεί βοηθητικά στον αναβρασμό της ημέρας και χρειάζεται την προσοχή σου γιατί σε επηρεάζει άμεσα. . .

Καρκίνος
Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στην επιφάνεια σήμερα δημιουργώντας ανησυχία για την πορεία μιας δική σου κατάστασης. Θα μπορούσε να αφορά ένα εργασιακό σου θέμα που χρειάζεται υλική στήριξη, ένα όνειρο που θέλεις να πραγματοποιήσεις, μια αγορά ή πώληση που θέλεις να κάνεις. Όποιος και αν είναι ο λόγος χρειάζεσαι χορηγία για να το στηρίξεις. Σκέψου ποίο άτομο θα μπορούσε να σε στηρίξει σε αυτό το εγχείρημα. . .

Λέων
Είναι αλήθεια ότι μόνο μέσω των δυσκολιών μπορούμε να δούμε τον εαυτό μας και μέσω της κατανόησης να προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά, με κέντρο εμάς τους ίδιους. Σήμερα είναι μια τέτοια ημέρα και ζητά την μέγιστη προσοχή σου σε οτιδήποτε κάνεις. Το να φύγεις από μια κατάσταση είναι το μόνο εύκολο. Το να κατανοήσεις τους πραγματικούς λόγους είναι μια επώδυνη προσωπική σου εργασία. Δώσε χώρο σε αυτό που κινητοποιείται σήμερα και αξιολόγησε το δικό σου μερίδιο ευθύνης. . .

Παρθένος
Σήμερα χρειάζεται ηρεμία και σύνεση στο τρόπο που επικοινωνείς και εκφράζεις τις επιθυμίες σου γιατί ο αναβρασμός μέσα σου και γύρω σου είναι έντονος. Ο γραπτός λόγος επικοινωνίας είναι ιδανικός αν χρειάζεται να επικοινωνήσεις, με λιγότερο ρίσκο. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται χρόνος να σκεφτείς και να κατευνάσεις (τουλάχιστον γραπτά) την έκφραση του θυμού σου. Αν πάλι δεν έχεις αυτή την επιλογή, πριν δράσεις λεκτικά, σκέψου ποίο κομμάτι σου ζητά απεγνωσμένα έκφραση εκείνη την στιγμή και αν υπάρχει ενήλικος στόχος για την όποια δράση σου. . .

Ζυγός
Σκέψου πως ο απώτερος σκοπός της σημερινής σου δράσης είναι η βελτίωση της ήδη υπάρχουσας κατάστασης και ότι δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα να πάρεις την τελική απόφαση σε αυτό που σε απασχολεί. Αν προχωρήσεις κατά την διάρκεια της ημέρας με βάση αυτόν το γνώμονα δεν υπάρχει ρίσκο. Αν όχι, ενδέχεται να προβείς σε ενέργειες που πιθανά τον Αύγουστο να τις μετανιώσεις. Πάρε τον χρόνο σου, ακόμη είσαι σε περίοδο αναπροσαρμογής. . .

Σκορπιός
Τα μποφόρ του πλανητικού σκηνικού δημιουργούν εντάσεις σήμερα και χρειάζεται σύνεση από εσένα. Ακόμη και μια μικρή διαφωνία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σύγκρουση. Αν δεν έχεις την πρόθεση να θέσεις τους όρους σου με οποιοδήποτε κόστος, χάνοντας ανθρώπους από κοντά σου θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/ή στον έκφραση σου. Επίσης επειδή τα σημερινά μποφόρ επηρεάζουν και τους υπόλοιπους, έχε τις κεραίες σου ψηλά ώστε να αποφύγεις τυχόν εκπλήξεις. . .

Τοξότης
Αν δεν ακυρωθεί ένα ταξίδι που έχεις προγραμματίσει ή αν δεν προκύψει κάποιο θέμα που αφορά σπουδές, εκπαίδευση ή ακύρωση ενός σεμιναρίου που ήθελες να συμμετέχεις, η ημέρα ενδείκνυται για βαθιά περισυλλογή σε προσωπικό επίπεδο. Πως είναι η ζωή σου αυτή την χρονική στιγμή, τι θέλεις να βελτιώσεις, αναπροσαρμογή στόχων με βάσει τις πραγματικές σου επιθυμίες. Μια αυτό-αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα. . .

Αιγόκερως
Η τόλμη είναι για αυτούς που αντέχουν την ματαίωση. Αυτό είναι το μότο της σημερινής ημέρας για εσένα. Αν το ’χεις και θέλεις να ρισκάρεις, μπορείς να το κάνεις. Αρκεί να είσαι έτοιμος για την όποια απόρριψη. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για ανοίγματα πέρα από εκεί που ξέρεις ότι μπορείς να φτάσεις ωστόσο η έξαψη της στιγμής θα μπορούσε να σε αποζημιώσει ανεξαρτήτως το τελικό αποτέλεσμα. Εσύ αποφασίζεις αναλόγως την ανάγκη σου. . .

Υδροχόος
Ο αναβρασμός της ημέρας θα μπορούσε να σε επηρεάσει στον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για πολλά λόγια τα οποία δεν έχουν συγκεκριμένο στόχο. Αν θέλεις να εκφράσεις την δυσαρέσκεια σου χρειάζεται να το κάνεις με προσοχή σήμερα. Ο γραπτός λόγος είναι το ασφαλέστερο μέσο γιατί δίνεται ο χρόνος να σκεφτείς πως θα εκφράσεις αυτό που θέλεις να πεις και έχεις τον χρόνο να δεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις του άλλου. Ωστόσο καλό θα ήταν να αποφύγεις όσο μπορείς τις περιπτύξεις, θα σε αποδυναμώσουν. . .

Ιχθύς
Σήμερα δώσε χώρο σε θέματα υγείας αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε αυτόν τον τομέα. Διαφορετικά δώσε χώρο σε οτιδήποτε λειτουργεί σε ψυχικό επίπεδο. Η ανάγκη σου σήμερα είναι να ξεκουραστείς σωματικά ή/και ψυχικά και είναι σίγουρο πως θα βρεις τον τρόπο να το πετύχεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για πολλές δραστηριότητες, δεν έχεις την απαιτούμενη αντοχή, καλό θα ήταν να μην υπερβείς τις δυνάμεις σου για κανέναν λόγο. . .

 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: