fbpx

Σαββατο 10/8 Παρε χρονο πριν αποφασισεις! Δες αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Σήμερα ένα πέπλο πέφτει πάνω στις σκέψεις μας δυσκολεύοντας να σκεφτούμε καθαρά. Υπάρχει η τάση οι σκέψεις να γίνουν χαοτικές, οι άλλοι να μην είναι ξεκάθαροι όσο αφορά τις προθέσεις τους ή/και η κατάσταση η ίδια μπροστά μας να μας μπερδεύει. Όσα ερωτηματικά μπουν σήμερα καλό θα ήταν να τα εξετάσεις ξανά από αύριο. Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα να πάρεις μια τελική απόφαση, εκεί που νιώθεις πως η κατάσταση χρειάζεται περαιτέρω εκτίμηση. . .

Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι πολύ βοηθητική σήμερα και σε κρατά ζωντανό/ή παρόλο τις ανησυχίες που μπορεί να δημιουργηθούν. Καλό θα ήταν οι σκέψεις σου να στηριχτούν σε σταθερά δεδομένα και πεποιθήσεις ώστε να μειωθεί το ρίσκο να πάρεις μια απόφαση η οποία τελικά δεν είναι προς όφελος σου. Σήμερα αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλουν με κάποιον τρόπο. . .

Ταύρος

Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με φιλοσοφικές αναζητήσεις και οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει κυρίως την ψυχική σου υγεία. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα η ματιά σου προσανατολίζεται προς τα μέσα και μπορείς να δεις τα βαθύτερα κίνητρα των άλλων. Εκτός αυτό που βλέπεις με κέντρο τους άλλους, σήμερα είναι μια ευνοϊκή ημέρα και με κέντρο εσένα σε βαθύτερο επίπεδο. Μπορείς να ανακαλύψεις μέρη τα οποία θα ήταν ανεξιχνίαστα και απροσπέλαστα σε μια άλλη περίοδο της ζωής σου. . . .

Δίδυμοι

Οι προσωπικές σου σχέσεις ή/και συνεργασίες σήμερα μπορεί να σε βάλουν σε σκέψεις. Δεν χρειάζεται να πάρεις αποφάσεις ούτε να κάνεις σοβαρές συζητήσεις, εξάλλου η ημέρα δεν το συνιστά. Ωστόσο σήμερα θα ανακαλύψεις πως κάπου υπάρχει μια μικρή “διαρροή” η οποία είτε έχει δημιουργηθεί καιρό και δεν το έχεις αντιληφθεί είτε είναι κάτι πρόσφατο οπότε μπορείς να το διαχειριστείς καλύτερα. Το θέμα είναι αν προέρχεται από τον άλλον ή από εσένα. . .

Καρκίνος

Φτιάξε ένα πλάνο σήμερα με τις εκκρεμότητες και τις εργασίες που θέλεις να κάνεις στο άμεσο μέλλον. Πράγματα τα οποία εξαρτώνται μόνο από εσένα και δεν θα χρειαστείς απαραίτητα την στήριξη άλλων. Αυτή η διεργασία θα σε βοηθήσει να σταθείς καλύτερα στα πόδια σου και θα μπορέσεις να βγεις από το χάος των σκέψεων που υπάρχει η τάση να μπεις σήμερα. Μέσα από αυτή την διεργασία θα δεις πόσο τελικά ικανός/ή είσαι και πως η βοήθεια των άλλων ίσως είναι υπερεκτιμημένη στο μυαλό σου τελικά. . .

Λέων

Η ανάγκη σου για αποδοχή μπορεί να σε κρατά σε καταστάσεις οι οποίες δεν σου δίνουν την απαραίτητη συναισθηματική τροφή που χρειάζεσαι. Σήμερα είναι μια ημέρα που θα προβληματιστείς σχετικά με τις προσωπικές σου ανάγκες και τι πραγματικά θρέφει την καρδιά σου. Αξιολόγησε σωστά τα δεδομένα και οπουδήποτε μπουν ερωτηματικά, άφησε το στη άκρη για επανεξέταση. Είναι σίγουρο πως θα δοθεί ξανά η ευκαιρία στο άμεσο μέλλον. . .

Παρθένος

Σήμερα η όποια διαφάνεια και καθαρότητα επιζητήσεις στις σκέψεις σου και στην επικοινωνία σου με τους άλλους ανθρώπους θα είναι δύσκολη. Ωστόσο σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις έναν αρχικό διαχωρισμό μεταξύ σχέσεων που λειτουργούν παραγωγικά στο σήμερα και εκείνων που ο χρόνος έχει αφήσει το αποτύπωμα του πάνω τους. Στο άμεσο μέλλον θα μπορείς να τις απομακρύνεις σιγά σιγά από δίπλα σου. . .

Ζυγός

Σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, να πεις την γνώμη σου με σθένος και να διευκρινήσεις στους άλλους τα θέλω σου. Μέχρι εκεί όμως, μην το προχωρήσεις πιο πέρα γιατί υπάρχει ένα πέπλο που μπορεί να σε μπερδέψει και να νομίζεις άλλα αντί άλλων όσο αφορά το μέλλον. Σήμερα με αυτοπεποίθηση θέτεις τους όρους σου και αυτό είναι αρκετό για τώρα. . .

Σκορπιός

Η αξία σου είναι ανεκτίμητη και σήμερα θα δοθεί η ευκαιρία να το καταλάβουν οι άλλοι αλλά και εσύ. Είσαι ένας άνθρωπος που εμπνέει εμπιστοσύνη και είσαι μια σταθερή δύναμη σε όσους σε ξέρουν και συνεργάζονται μαζί σου.  Ωστόσο υπάρχουν πολλά σφόδρα συναισθήματα βαθιά μέσα στην ψυχή σου τα οποία είναι έτοιμα να εκραγούν σαν ηφαίστειο αν ελευθερωθούν. Ρίξε φως σε αυτά, έλα σε επαφή και είναι σίγουρο πως η αποδοχή των άλλων θα τα “μαλακώσει”. Η αποδοχή είναι η απόδειξη της αξίας σου. . . 

Τοξότης

Η ανάγκη να κάνεις πράγματα για μεγάλες ομάδες ανθρώπων είναι έντονα κινητοποιημένη και σήμερα είναι μια ημέρα που θα προσπαθήσεις να σκεφτείς τρόπους να το πραγματοποιήσεις. Η γενναιοδωρία σου είναι γεγονός πως θα είναι αξία ανεκτίμητη για πολλούς ανθρώπους και μέσω αυτής της εμπειρίας θα γεμίσεις χαρά. Σήμερα ότι σκέψεις κάνεις, σημείωσε τις. Από αύριο μπορείς να τις επεξεργαστείς καλύτερα και αποτελεσματικότερα, κοιτώντας λεπτομέρειες που ίσως σήμερα σου ξεφύγουν. . .

Αιγόκερως

Βαθιές ανακατατάξεις γίνονται μέσα σου συνειδητά ή ασυνείδητα αυτό το διάστημα. Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με τις πραγματικές αξίες που σε φέρνουν πιο κοντά στην πραγματική σου υπόσταση και αυτή δεν έχει να κάνει με το ποίος/ποία είσαι εξωτερικά αλλά εσωτερικά. Ο σεβασμός κερδίζεται μέσα από τις πράξεις μας και η ειλικρίνεια με τον ίδιο μας τον εαυτό είναι το πρώτο στάδιο επίτευξης του. Νιώσε τα βαθύτερα συναισθήματα τα δικά σου και των άλλων και έλα πιο κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη την αγάπη σου. Μην την τσιγκουνεύεσαι στη εκδήλωση της. . .

Υδροχόος

Η τάση να πηγαίνεις μπροστά στο μέλλον μέσω των σκέψεων σου και η ανάγκη σου για εναλλαγές είναι γνωστή. Παρόλο αυτά η αλήθεια είναι πως δεν είσαι λάτρης των αλλαγών και χρειάζεται να δώσεις μεγάλο αγώνα για να το κάνεις όσο και αν πιστεύεις το αντίθετο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την στασιμότητα, κάτι που φαίνεται πως σε απασχολεί σήμερα. “Που βρίσκομαι και που θέλω να πάω”. “Ποία ήταν η επιθυμία μου χτες για το σήμερα και τελικά που βρίσκομαι στο σήμερα”. Κάνε την αλλαγή για να μπορέσεις να προχωρήσεις. . .

Ιχθύες

Το ζητούμενο είναι να ακολουθείς τις δικές σου επιθυμίες και τα δικά σου όνειρα με θάρρος. Σήμερα αυτή είναι μια εσωτερική διεργασία που σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις. Σκέψου αν αυτό με το οποίο έχεις καταπιαστεί ικανοποιεί εσένα τον ίδιο / την ίδια. Μήπως είναι απλά μια παρότρυνση και επιθυμία του άλλου και όχι δική σου. Αν σε ικανοποιεί στο μέγιστο είσαι σε καλό δρόμο. Αν όχι τώρα μπορείς να βάλεις τα δικά σου θεμέλια για το δικό σου όραμα. Αρκεί να καταλάβεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: