fbpx

Αναθεωρησεις και αλλαγες κινητοποιει ο Ερμης αναδρομος. Δειτε πως επηρεαζει τα ζωδια!

Share:

 

Ερμής ανάδρομος και η σκέψη γίνεται πιο ευαίσθητη στα κύματα που δημιουργούν οι λέξεις, οι σκεπτομορφές, τα εξωτερικά ερεθίσματα.  Μια αντίδραση ή αντίσταση του εγκεφάλου να έρθει σε επαφή με την καρδιά θα είναι έντονη από 7 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου.  Προσάρμοσε μια καινούργια ιδέα, ανανέωσε μια ήδη υπάρχουσα και κυρίως “άκουσε”  τον αγγελιοφόρο των θεών, Ερμή, αυτό που θα σου ψιθυρίσει στο αφτί, την σωστή κατεύθυνση προς τους στόχους σου. Είναι αλήθεια ότι έχεις την εξουσία όταν κατέχεις τον εαυτό σου. Και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αφήσεις  απαρχαιωμένες προσδοκίες και άκαμπτες ηθικές κρίσεις, επανεξετάζοντας πεποιθήσεις και ιδέες. . .

“Τα ανέκφραστα συναισθήματα δεν πεθαίνουν. Θάβονται ζωντανά και είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθούν, με τρόπο δυσάρεστο.”   Sigmund Freud

 

Συγκεκριμένα για ζώδια και Ωροσκόπους. . .

Κριός
Η περίοδος που ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος κινητοποιεί θέματα κυρίως του τελευταίου 4μήνου και γεγονότα θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια προς επίλυση που σχετίζονται κυρίως με θέματα δημιουργικότητα, τις καλλιτεχνικές σου αναζητήσεις, την αυτό-έκφραση σου, την σχέση σου με τα παιδιά. Οι ιστορίες αγάπης και η ιδιωτική σου ζωή ή/και το σπίτι σου επίσης πιθανά να σε απασχολήσουν ζητώντας την προσοχή σου και παίρνοντας μεγάλο μέρος της ενέργειας σου. . .

Ταύρος
Για εσένα ο Ερμής ανάδρομος κινείται και αναμοχλεύει τα γεγονότα του τελευταίου 4μήνου με σκοπό την καλύτερη κατανόηση τους και τις απαραίτητες αλλαγές εκεί που είναι απαραίτητο. Αν είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα θα πρέπει να επανεξετάσεις τους λόγους και να αλλάξεις πορεία πλεύσης. Οι κοντινοί σου άνθρωποι, το άμεσο περιβάλλον σου και οι σχέσεις μαζί τους αλλάζουν μορφή δημιουργώντας τις συνθήκες επικοινωνίας που χρειάζεται έχεις μαζί τους. . .  

Δίδυμοι
Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σου, θα φέρει αλλαγές σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία σου με το άμεσο περιβάλλον και σε ότι συγκαταλέγεις εσύ προσωπικά στον όρο “κτήσεις”. Θα μπορούσε να είναι μια αναπροσαρμογή στα ήδη υπάρχοντα δεδομένα του τελευταίου 4μήνου ή μια νέα προσέγγιση, προσθήκη σε αυτά και τις αξίες σου. . .

Καρκίνος
Τα θέματα που φέρνει ο Ερμής στην επιφάνεια εστιάζονται κυρίως σε ότι συνέβη το τελευταίο 4μηνο. Η επαφή με την πραγματική πραγματικότητα είναι ένα από αυτά που έρχεται στην επιφάνεια ξανά τώρα. Ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου, το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, ακόμη και μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση τώρα θα μπορούσε να γίνει αισθητή. Θέματα αυτό-εκτίμησης και πως προβάλεις τον εαυτό σου θα σε απασχολήσουν. . .

Λέων
Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει στην επιφάνεια κυρίως οτιδήποτε δεν ήταν εύπεπτο για εσένα το τελευταίο 4μηνο. Μέχρι την 1η Αυγούστου έχεις την δυνατότητα να το επανεξετάσεις. Οι τομείς που θα κινητοποιηθούν θα είναι κυρίως θέματα προσωπικής σου προβολής και φόβοι με τους οποίους έχεις έρθει σε επαφή τους τελευταίους μήνες. Τώρα μπορείς να κάνεις ένα ακόμη βήμα κερδίζοντας ποσοστό Συνειδητότητας. . .

Παρθένος
Τα θέματα που θα κινητοποιηθούν με τον Ερμή ανάδρομο σε εσένα αφορούν κυρίως το τελευταίο 4μηνο και σε τομείς όπως η κοινωνικότητά σου , οι φιλίες και σχέσεις. Αυτοί οι τομείς αναπροσαρμόζονται όπως επίσης και οι ομάδες στις οποίες ανήκεις. Τα όνειρα και οι ελπίδες σου μπορεί να αλλάξουν μορφή αλλά μην επηρεαστείς από τους φόβους σου, κράτα την αντικειμενική πλευρά της όποιας κατάστασης και μέσα σε αυτή δεν είναι πάντα οι φόβοι. . .

Ζυγός
Ο Ερμής και όχι μόνο σου ζητά να δεις την μεγαλύτερη εικόνα από αυτή που υπάρχει μπροστά σου. Δεν λειτουργούν όλα με μέτρο και λογική. Ναι, χρειάζεται προσοχή γιατί θα σου ζητηθεί να αναπροσαρμόσεις δεδομένα και χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το ορθολογιστικό σου ταλέντο. Όμως η καριέρα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και χρειάζεται να ανοίξεις τους ορίζοντες σου. . .

Σκορπιός
Θέματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί κυρίως το τελευταίο 4μηνο θα κινητοποιηθούν. Αναπροσαρμογές και αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας θα ζητηθούν κυρίως σε θέματα δουλειάς. Αν είσαι συγγραφέας ήρθε η στιγμή να βάλεις στο μυαλό σου την έκδοση του βιβλίο που ήθελες. Αν υπάρχει ένα μακρινό ταξίδι σε εκκρεμότητα σκέψου ξανά τους λόγους που θέλεις να το κάνεις. Επίσης αν υπάρχει κάποια νομική υπόθεση που εκκρεμεί ενδέχεται να μάθεις κάποια νέα σχετικά με αυτή ή/και να μπεις στην διαδικασία να την τακτοποιήσεις από Σεπτέμβρη. . .  

Τοξότης
Θέματα που αφορούν το τελευταίο κυρίως 4μηνο έρχονται ξανά στην επιφάνεια προς επίλυση, αναπροσαρμογή, δεύτερη σκέψη, οριστικοποίηση. Οι τομείς που κινητοποιούνται σε εσένα με τον Ερμή ανάδρομο είναι θέματα σπουδών, κάποιο ταξίδι ή/και σχέσεις με το εξωτερικό, ίσως κάποιο νομικό θέμα. Επίσης θέματα με την οικογένεια, κληρονόμους περιουσίας και θέματα βαθύτερα δικά σου φαίνεται πως μέσα στον Ιούλιο είναι ενεργά. Δώσε την πρέπουσα σημασία και κινήσου σταθερά προς το ενήλικο σου συμφέρον. . .

Αιγόκερως
Η κινητοποίηση λόγω του Ερμή ανάδρομου είναι έντονη και θέματα του τελευταίου 4μηνου έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας οριστικές λύσεις. Οι τομείς για εσένα είναι κυρίως στις προσωπικές σου σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες. Κάποιο “εχθροί” επίσης μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους αυτό το διάστημα με ανάδρομο Ερμή. Ωστόσο οι συγκεκριμένοι τομείς είναι τομείς που επηρεάζουν έντονα την ψυχική σου κατάσταση οπότε η όποια τακτοποίηση θα πρέπει να είναι άμεση ώστε να μην υπάρξουν συναισθηματικές φορτίσεις που θα κρατήσουν καιρό και θα σε ταλαιπωρήσουν. . .

Υδροχόος
Για εσένα ο Ερμής ανάδρομος φέρνει στην επιφάνεια θέματα κυρίως του τελευταίου 4μηνου που αφορούν την καθημερινή σου ζωή, την καθημερινή σου εργασία και τις συνεργασίες που έκανες αυτό το διάστημα. Κάτι αλλάζει ή κάτι χρειάζεται να αλλάξεις εσύ σε αυτούς του τομείς αρχίζοντας από τώρα. Αναπροσάρμοσε το καθημερινό πρόγραμμά βάσει των προσωπικών σου αναγκών και επέλεξε να έχεις δίπλα σου ανθρώπου που πραγματικά σε νοιάζονται. Αν δεν το κάνεις εσύ, θα γίνει από μόνο του με πιο δύσκολο τρόπο. . .

Ιχθύς
Ερμής ανάδρομος και θέματα του τελευταίου κυρίως 4μήνου κινητοποιούνται ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές προς το ενήλικο όφελος σου. Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά είναι απαραίτητο. Θέματα προσωπικής δημιουργίας, η αυτό-έκφραση σου μέσω της δουλειάς σου ή μέσω μιας καθημερινής σου απασχόλησης θα μπορούσε να είναι μέρος αυτής της αλλαγής. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: