Ερμης στους Ιχθυες

Share:

 

 

83746520Στην αστρολογία ο Ερμής συμβολίζει το μυαλό, τη νοητική μας διαδικασία και λειτουργία. Τι μας ενδιαφέρει να μάθουμε και πως μεταδίδουμε τη γνώση μας στους γύρω. Συμβολίζει τη συλλογή, τη διαδικασία και μετάδοση της πληροφορίας.

Τι μας ωθεί να επικοινωνήσουμε και τι λέξεις χρησιμοποιούμε για να το κάνουμε. 

Μέχρι τις 6 Μαρτίου με τον Ερμή στο ζώδιο των βαθύτερων συναισθημάτων και της ευαισθησίας, τους Ιχθύες, βρισκόμαστε σε ένα “διαισθητικό ύπτιο” όσο αφορά τα επικοινωνιακά θέματα, συναλλαγές και επαφές με τους άλλους, όπως επίσης ερχόμαστε σε επαφή με μια πτυχή του εαυτού μας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

8768765786582

 

Αυτό το διάστημα διεγείρεται ακόμα περισσότερο η δεκτικότητα και η επινόηση κάθε είδους. Οι νοητικές μας ικανότητες ανοίγουν έτσι ώστε να ελευθερώσουμε περισσότερο χώρο, εξετάζοντας τα πράγματα και πτυχές του εαυτού μας με περισσότερο ευσπλαχνικό τρόπο.

Παραδοσιακά περνώντας από τους Ιχθύες χάνει τη καθαρότητα και την ευκρίνεια, οπότε προσοχή στα trickster παιχνίδια και τους ανθρώπους με το σύνδρομο Peter Pan.

Ωστόσο αυτή η θέση υποδεικνύει πως είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε με περισσότερη ευαισθησία. Να βουτάμε όποτε το επιθυμούμε στον ωκεανό των συναισθημάτων . . . συναισθήματα που εμπνέουν τα όνειρα μας και πλημμυρίζουν την σύγχυση μας, αφήνοντας τον εαυτό και το μυαλό να παρασυρθεί . . . παρακινώντας την συμπόνια, την ελπίδα, την πίστη . . .

 

 

Share: