Ερμης στους Διδυμους

Share:

 

Το ζώδιο των Διδυμων σημαίνει αλληλεπίδραση και ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο μέχρι 12 Ιουνίου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις και να τοποθετηθείς πιο σωστά (ή διαφορετικά) στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, τόπων και πραγμάτων.

Θεόδωρος Μαυρογιώργης (για περισσότερες πληροφορίες πατήστε την εικόνα)


Ο Ερμής σε αυτή την θέση δίνει ενδεχόμενα μέσα απ τα οποία σε οδηγεί να διευρύνεις τη σκέψη σου, το μυαλό σου, την αίσθηση της σύνδεσης με τη ζωή την ίδια. Να αλλάξεις προσανατολισμό και να εστιάσεις πιθανά σε μια νέα φόρμα αναγνώρισης της νοητικής σου ενέργεια. Και τότε από αγγελιοφόρος της επιθυμίας, γίνεται αγγελιοφόρος των ίδιων των θεών που κατοικούν μέσα σου, εξυπηρετώντας ακόμα και έναν άλλον σκοπό στη ζωή σου και τον οποίο δεν τον είχες φανταστεί ή τον είχες παραμερίσει.

Είναι μέρες ιδιαίτερης κοινωνικής αλληλεπίδρασης με έντονο το σημάδι της απόσπασης και της αντικειμενικότητας. Νοητική δραστηριότητα έντονη, πολυάσχολη και κάπως απρόσωπη. Όσο αφορά τα συναισθήματα θα είναι μέρες τις οποίες μπορούν να ειπωθούν άπειρες διαφορετικές θεωρίες αλλά αυτό είναι μια έξυπνη άμυνα ενάντια στη πραγματικότητα. (Το πρόβλημα εστιάζετε στην εξωτερίκευση και όχι στο ότι δεν μπορεί να αισθανθείς).

Αυτή η θέση είναι ιδιαίτερα βοηθητική δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερη πληροφορία σε ότι αφορά την μάθηση, τα κοντινά ταξίδια, το εμπόριο και την επικοινωνία. Μέσω μιας κοινής γλώσσας μπορείς να δεις πώς όλες οι διαφορετικές διαστάσεις της ζωής μπορούν να συνδεθούν . . . αν το επιθυμείς.

 

Share: