Ερμης στον Αιγοκερω

Share:

 

Ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Αιγόκερω από 11 Ιανουαρίου, ζητά να κάνεις τους απαραίτητους απολογισμούς και σκέψεις που σχετίζονται με θέματα που εμπεριέχουν ωριμότητα και σταθερότητα.

astroguide-3211Τα γεγονότα κατά την διάρκεια των γιορτών προκάλεσαν ποικιλοτρόπως, με δυναμική και ανάγκη για αλλαγή και επανεξέταση, δίνοντας σου την ευκαιρία να παρατηρήσεις πώς στέκεσαι απέναντι στα γεγονότα και τί ζητά το περιβάλλον σου από σένα. Θέματα των τελευταίων μηνών ήρθαν ξανά στην επιφάνεια ζητώντας να περιορίσεις τους “θορύβους” τριγύρω και να εστιάσεις σε ρεαλιστικούς στόχους. 

Η λειτουργικότητα του Ερμή σχετίζεται με το μυαλό και τον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στον γύρω κόσμο. Πως σκέφτεσαι και πως επικοινωνείς στην καθημερινότητά σου. Στον Αιγόκερω δίνει την ευκαιρία να δομηθεί το μυαλό με τρόπο τέτοιο ώστε να διαμορφωθούν διανοητικές λειτουργίες που θα σε ωριμάσουν. Η αστάθεια και η επιπολαιότητα δεν ταιριάζουν με τον Ερμή στο ζώδιο του Κρόνου και θα νιώθεις πως αυτό που χρειάζεσαι είναι να περνάς οποιαδήποτε εμπειρία κυρίως μέσα απ’ το μυαλό παρά απ’ την καρδιά.

Η έμφαση μέχρι τέλος Ιανουαρίου που θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο, θα είναι κυρίως στα επιτεύγματα και το πως θα τα πετύχεις καθώς θα αναζητάς πρακτικότητα και προσανατολισμό προς έναν στόχο. Αυτές οι έννοιες θα σε βοηθήσουν στην πληρέστερη και καλύτερη χρήση όσο αφορά τις προσωπικές αλλά και κοινωνικές σου συναναστροφές.

 

moon-chiron

 

Share: