fbpx

Οι ψυχικες φορτισεις αποκτουν φωνη, Ερμης στον Καρκινο

Share:

 

Ερμής τον Καρκίνο μέχρι 27 Ιουνίου και τα συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα θα είναι έντονα ακόμη και εκρηκτικά αφού ταυτοχρόνως βρίσκεται και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο. Ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα επικοινωνίας και οτιδήποτε έχεις δομήσει μέχρι τώρα και θέλεις να το διατηρήσεις, κυρίως σε θέματα σχέσεων. . .

Καρκίνε, ο Ερμής στο ζώδιο σου δίνει φωνή στις επιθυμίες σου. Είναι στιγμή να εκφράσεις (συνετά) οτιδήποτε θα σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που Είσαι. Λέων, η διαίσθηση σου στα ύψη και η επαφή με το βάθος της Ψυχής σου κοντά όσο ποτέ. Εκμεταλλέψου αυτή την «εμπειρία» Παρθένε, η κοινωνική σου ζωή σε απασχολεί. Αυτή η θέση του Ερμή σε βοηθά να στηρίξεις αυτούς που το έχουν ανάγκη και να αισθανθείς χρήσιμος/η. Ζυγέ, σε ένα επαγγελματικό θέμα τώρα δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και να ωφεληθείς (αρκεί να μη καταλάβουν πως τους χειρίζεσαι,προσοχή). Σκορπιέ, ένα ταξίδι βρίσκεται σε εξέλιξη. Επαγγελματικό ή μη θα σε ευχαριστήσει γιατί θα νιώσεις οικεία σαν το σπίτι σου. Τοξότη, οι σκέψεις σου αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσουν πολύ να εμβαθύνεις σε κάτι που σε απασχολεί. Προσπάθησε να είσαι όσο περισσότερο αντικειμενικός/ή μπορείς. Αιγόκερε, ο Ερμής απέναντι από τον Ήλιο σου σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με τις προσωπικές σου σχέσεις και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Δεν αποκλείεται να αντιληφθείς κάποιον «εχθρό» σου αυτό το διάστημα. Υδροχόε, η καθημερινότητά σου χρωματίζεσαι από διάφορα συμβάντα και διάφορες συζητήσεις θα λάβουν μέρος, έως και κουτσομπολιά θα έλεγα. Δώσε προσοχή στην πραγματική πραγματικότητα που υπάρχουν στα γεγονότα γύρω σου. Ιχθύ, έχεις βάλει στόχο να νιώσεις όμορφα και αυτό είναι πολύ θετικό. Ο Ερμής το Καρκίνο διευκολύνει αυτή την οδό και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να το πετύχεις. Κριέ, οικογενειακά θέματα σου χτυπάνε την πόρτα. Συζητήσεις με οικείους θα μπορούσαν να ταράξουν την ησυχία (που θα ήθελες να έχεις). Ταύρε, η επαφή με τους άλλους μπορεί να γίνει παραγωγική αυτή την στιγμή, οι ιδέες σου και ο τρόπος σκέψης σου έρχεται πιο κοντά με τα συναισθήματά σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Δίδυμε, ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να επηρεαστεί από τις ψυχικές σου φορτίσεις. Αξιολόγησε σωστά και αντικειμενικά την περίσταση. . .

Για τους γνώστες και μαθητές της Αστρολογίας. . .
Ο Ερμής στο ζώδιο του Καρκίνου θα μπορούσε να γίνει χειριστικός με τρόπο που δύσκολα θα γίνει αντιληπτός. Ειδικότερα στην συγκεκριμένη  περίπτωση (που θα συναντήσει τον Άρη κατά την διάρκεια της πορείας του και η σχέση του με Κρόνο και Πλούτωνα είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς θα φέρει σε προσωπικό επίπεδο) η σύγκρουση, το αίσθημα του εγκλωβισμού, η αίσθηση πως δεν ακούγονται οι επιθυμίες σου θα είναι έντονα χαρακτηριστικά. Μελέτησε σε ποιον οικο θα περνάει σε διεύλευση ο Ερμής και ποια η σχέση του με το υπόλοιπο ωροσκόπιο (γενέθλιο Ερμη, όψεις, τι κυβερνά). . . 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

Share: