Αρης στον Σκορπιο

Share:

Η θέση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί με δύο τρόπους. ‘Η θα σε γεμίσει κουράγιο και θάρρος ή εξαιτίας του φόβου που μπορεί να νιώσεις να σε κάνει σκληρό απέναντι στους άλλους. Επίσης ενισχύει το ένστικτο επιβίωσης σου είτε επειδή θα αισθανθείς πολύ δυνατός είτε πολύ αδύναμος απ τα γεγονότα τον τελευταίο χρόνο.

Ωστόσο το μότο εδώ είναι πως ο φόβος και ο κίνδυνος διεγείρει και ξυπνά την δράση για το «επιθυμητό έπαθλο» οπότε το επόμενο διάστημα δεν προβλέπεται χαλαρό . . . 

 

coverΕπίσης θα υπάρξει τάση χειραγώγησης αλλά είναι κυρίως ασυνείδητη και θα προκύπτει λόγω της ενδυνάμωσης που θα νιώθεις. Ενδέχεται να ψάχνεις τρόπους να κάνεις τους άλλους να αντιδράσουν συναισθητικά ή να επιζητείς να επηρεάσεις τη συναισθηματική τους κατάσταση.

Στην περίπτωση όμως που έχεις αποσυνδεθεί απ τις πραγματικές σου επιθυμίες τότε ενδέχεται να σπαταλήσεις σημαντική απ την ενέργεια σου χειραγωγώντας τους άλλους ανθρώπους και χρησιμοποιώντας τη βούληση για να τους «εξουδετερώσεις», χωρίς να σου προσφέρει αυτή η χρονική περίοδος καμία αναγεννησιακή διαδικασία και ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον αληθινό σου εαυτό.

 

Αντίθετα, χρησιμοποιώντας την ενέργεια σου σωστά, οι δαπάνες αυτής της ενέργειας και το πάθος της εμπλοκής είναι που θα μετασχηματίσει τη ζωή σου και τις ζωές αυτών που έρχονται κοντά σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Και να θυμάσαι πως εδώ η ανάγκη για συναισθηματική αμεσότητα είναι έντονη και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις και προσαρμοστείς θα ωφεληθείς γρηγορότερα.

Τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού τον ενδιαφέρει να κερδίσει και όχι απλά να αγωνιστεί και ξέρει πως για να κερδίσει και να πάρει το θησαυρό πρέπει να πάει στα βάθη . . . και σε περιμένει να πας για να μεταμορφώσει τόσο το στόχο σου όσο και τον εαυτό σου. Να καθαρίσεις από οτιδήποτε τετριμμένο ή άχρηστο για να λάβεις νέα «τροφή» και πάλι, ανανεωμένη και φρέσκια αυτή τη φορά.

Τί είναι αυτό που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς” είναι το μότο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού. Αν ξέρεις την απάντηση υπάρχει η δυναμική να σε πάει οποιαδήποτε απόσταση χρειαστεί για να το πάρεις . . . 

 

Share: