Αρης στον Υδροχοο

Share:

 

Όλα είναι θέμα οπτικής

 

Ο Άρης μπήκε στο ζώδιο του Υδροχόου και η αίσθηση θα είναι πως τίποτα δεν κινείται όσο γρήγορα θα ήθελες. Αυτό θα συμβαίνει γιατί η γενική εικόνα παίρνει διαστάσεις πλατύτερες, σαν να έχεις φτάσει στη κορυφή ενός βουνού και να παρατηρείς όλα όσα βρίσκονται και συμβαίνουν γύρω σου.

Θα είναι σαν να έχεις στα χέρια σου μια πανοραμική φωτογραφία που θα σου επιτρέπει να εντοπίσεις και να αναγνωρίσεις αυτό που δεν μπορούσες τον προηγούμενο καιρό. Να δεις πού βρίσκεσαι, πού θα έπρεπε να είσαι (βάση των προσδοκιών σου), πώς μια σχέση, μια συνεργασία, μια φιλία πρέπει να είναι.

Μια θέση που θα σε βοηθήσει να παρατηρήσεις και να αναγνωρίσεις ουσιαστικά την δυναμική σου και γιατί δρας όπως δρας.

Πού είσαι εσύ δηλαδή σε σχέση με το σύνολο, τις συντεταγμένες σου, με σκοπό να  μπορέσεις να κατευθύνεις την ενέργεια προς την κατεύθυνση που θέλεις και κατ’ επέκταση την υλοποίηση του στόχου σου.

Ο Άρης στον Υδροχόο λατρεύει τις προκλήσεις. Δρα μέσα απ’ τις προκλήσεις. Αρκεί να υπάρχει όραμα και ιδανικά. Αυτή είναι η κινητήριος του δύναμη. Αυτά τον ενεργοποιούν . . . χωρίς αυτά δεν κινείται τίποτα, θα τεμπελιάσει, θα αποσυρθεί και το μόνο που θα έχεις μπροστά σου θα είναι έναν αντιρρησία.

Οπότε δυο πράγματα πρέπει να σκεφτείς για όσο καιρό θα είναι ο Άρης σε αυτό το ζώδιο. Από πού προέρχονταν τα όποια ιδανικά σου, αν σε ικανοποιούν και με ποιόν τρόπο μπορείς να δουλέψεις έτσι ώστε να τους δώσεις ρεαλιστική μορφή. Η ανάδρομη του πορεία σε αυτό το ζώδιο, θα είναι βοηθητική σε αυτή την διαδικασία . . . 

 

mars-in-aquarius-2

 

Share: