Πανσέληνος στον άξονα Κριού / Ζυγού

Share:

 

 

Πανσέληνος στον άξονα Κριού/Ζυγού με το ουράνιο παζλ να σε σπρώχνει να αναπτύξεις τις έννοιες “προσωπική ελευθερία και επιλογή” χρησιμοποιώντας τις ικανότητές σου.

Η ακαμψία, το αβέβαιο συναίσθημα δημιουργεί μια αίσθηση εξάντλησης και παράλυσης, αποκαλύπτοντας ότι δεν μπορείς να μείνει πια στάσιμος.

smithΗ λύση είναι να συνθέσεις τις φαινομενικά αντιφατικές πτυχές που υπάρχουν, χρησιμοποιώντας τα ταλέντα σου. Να σχεδιάσεις μια νέα διαδρομή για την επίτευξη του στόχου σου χωρίς να είναι εις βάρος του άλλου (Κριός/Ζυγός). 

Η αυτό-έκφραση μπορεί να γίνεται με εξωστρεφή, δυναμικό και κοινωνικό τρόπο (ιδιότητες του Ζυγού) αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή οι προκλήσεις είναι τόσο σφοδρές που η εσωτερική κρίση ταυτότητας, η ανάγκη να μην συμβιβαστείς, να πάρεις αποφάσεις ζωής όπως επίσης προμελετημένες φιλονικίες (με σκοπό την παραγωγή έξαψης) χρησιμοποιώντας όλα τα δώρα της σχέσης με τον χειρότερο τρόπο (σκιά του Ζυγού) είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης Πανσελήνου.

Η αναζήτηση της αλήθειας ελευθερώνοντας ενέργεια η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θεμέλιο για δημιουργική δράση αλλά φέρνει και διλήμματα ή αδυναμία συντονισμού αυτής της αναζήτησης της αλήθειας, με την ήδη υπάρχουσα στάση ζωής και πεποιθήσεις που έχεις.

Ο σκοπός είναι ένας: Να ενδυναμωθείς για να μπορέσεις να αποχωριστείς αυτό που το οποίο δεν λειτουργεί πια στην ζωή σου. Τα κλειδιά είναι ο ενθουσιασμός, η πρωτοβουλία και η θετική σκέψη (Κριός) που μέσα απ την συνεργασία σου με τον άλλον (Ζυγός) θα πετύχεις την καλύτερη “διαπραγμάτευση”.  

astroguide-full-moonΥπάρχει έντονη αμφιταλάντευση μεταξύ της ανάγκης για αρμονία, να είσαι κοντά σε κάποιον, να συνδεθείς με κάτι και της ανάγκης σου να εκφράσεις το ακυβέρνητο πάθος των επιθυμιών και της ανιδιοτέλειας.

Τα συναισθήματα μπερδεύονται, διαιρούνται, εξιδανικεύονται την ίδια στιγμή που οι αντοχές και οι ικανότητες σου μπορεί να αποδυναμώνονται. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες μεγεθύνονται δημιουργώντας ερωτηματικά σχετικά με το πού βρίσκομαι και τί πραγματικά έχω ανάγκη για να νιώθω χαρούμενος και σε ισορροπία μέσα μου (και κατ’ επέκταση και με τον άλλον).

Ο σκοπός είναι η ενδυνάμωση και η ενθάρρυνση. Αυτές τις μέρες να θυμάσαι πως οι σκέψεις τρομάζουν περισσότερο από τα ίδια τα γεγονότα επειδή η “ανησυχία” χρησιμοποιεί την φαντασία για να δημιουργήσει κάτι το οποίο δεν θέλεις. 

 

Καλή Πανσέληνο!

 

Share: