fbpx

Ζώδια 13/11 Νεα Σεληνη στον Σκορπιο – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

217
0
Share:

Σήμερα το πρωί πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού με τις ενέργειες του Άρη, του Ουρανού και του Ποσειδώνα να είναι παρούσες. Το τελευταίο διάστημα με τις Εκλείψεις να κινούνται στη δυναμική του άξονα Ταύρου/Σκορπιού σας δόθηκαν μηνύματα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας προσφέρουν καλύτερη επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες και την σύνδεσή σας με το περιβάλλον γύρω σας. Πώς να διατηρήσετε, ανεξάρτητα τα εμπόδια και τις δυσκολίες, ανοιχτό το μυαλό σας σε νέα πράγματα, ιδέες και την αναγκαιότητα να προσαρμόζεστε κατά περίπτωση. Πάντα σε επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά μακρυά από εγωκεντρικές δράσεις και παιδικές συμπεριφορές.  Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού κινητοποιεί βαθειά κανάλια, επιθυμίες και σας βάζει σε διλλήματα. Αυτό που σας ζητείται να κάνετε είναι να είστε ανοιχτή/ός σε όποια αλλαγή μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας. Αυτό σημαίνει πως πρώτα πρέπει να αξιολογήσετε σωστά τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες της ζωής σας ώστε να καταλάβετε βαθειά τί είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται να φέρετε στην ζωή σας μέσω αλλαγών.

Για τους Ταύρους, απέναντι από το ζώδιό σας η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό περιμένει πολλά πράγματα από εσάς. Κάνοντας τον προσωπικό σας επαναπροσδιορισμό θα μπορέσετε να επανατοποθετηθείτε πιο σωστά σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία. Να μπορέσετε να διεκδικήσετε την θέση που σας ανήκει στον κόσμο ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας, για την εξέλιξή σας.

Για τους Διδύμους, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να κάνετε μια επαναξιολόγηση σε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα, την εργασία ή/και την υγεία σας. Θα σας δείξει τις απαραίτητες αλλαγές που οφείλετε σε εσάς την ίδια/τον ίδιο να κάνετε ακόμη και αν χρειαστεί να ανατρέξετε σε παρελθοντολογικές περιόδους κατά τις οποίες με συγκεκριμένες δράσεις μπορέσατε να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλατε τότε.

Για τους Καρκίνους, με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ξεκινά μια περίοδος όπου η ανάγκη να εκφράσετε την πλούσια φαντασία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα με αισθητική πρωτοτυπία θα είναι έντονη. Άλλοι άνθρωποι στον κοινωνικό σας κύκλο θα μπορούσαν να είναι βοηθητικοί αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές.

Για τους Λέοντες, συναισθηματικά κυρίως θέματα ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο φέρνει στην επιφάνεια η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού τα οποία μέχρι χτες είτε δεν θέλατε είτε δεν αισθανόσασταν έτοιμη/ος να έρθετε αντιμέτωπη/ος. Ακόμη και αν υπάρξουν διλλήματα ή εμπόδια καλό θα είναι να μην μπλοκάρετε την ροή με αντίσταση. Εξετάστε προσεκτικά το κάθε τι που κινητοποιείται και με πίστη προχωρήστε ευέλικτα.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σας δίνει την ευκαιρία να δουλέψετε πάνω σε κάτι το οποίο έχετε στο μυαλό σας ή ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι σημαντικό να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά και να αποκαλύπτετε στους άλλους γύρω σας μόνο ότι πιστεύετε πως θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του. Οτιδήποτε δεν νιώθετε πως πρέπει ακόμη να το μοιραστείτε, εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και προχωρήσετε αυτόνομα.

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σας βοηθά να εστιάσετε σε ότι αντικειμενικά είναι πολύτιμο για εσάς, δίνοντας νέο σημείο αναφοράς για το πώς θα μπορέσετε να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε στην ζωή σας. Σας βοηθά να δείτε την αξία των πραγμάτων όχι μόνο από την υλική τους πλευρά αλλά και από την συναισθηματική ασφάλεια που σας παρέχουν ή όχι, ώστε να εκτιμήσετε το επόμενό βήμα σας.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, σας βοηθά να δείτε καθαρά τα βαθύτερα κίνητρα τόσο των άλλων όσο και τα δικά σας. Ο έμφυτος επιφυλακτικός σας τρόπος να έρχεστε σε επαφή με κάτι νέο θα σας δίνει τον χρόνο να μπορείτε να ανασυγκροτείστε όπου αυτό είναι προς όφελός σας ωστόσο οι δράσεις σας θα πρέπει να γίνουν περισσότερο επιδέξιες για να κερδίσετε τα μέγιστα.

Για τους Τοξότες, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού θα υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώθετε πως χρειάζεται να κάνετε αναθεωρήσεις και επιδιορθώσεις. Αυτή η διαδικασία έχει έναν απελευθερωτικό σκοπό για να μπορέσετε να βγείτε από καταστάσεις οι οποίες δεν λειτουργούν πια και να συνεχίσετε πιο ανάλαφρη/ος από περιττό φορτίο.

Για τους Αιγόκερους, νέα πράγματα φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού και εσείς θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε αυτό που σας φέρνει χωρίς αντιρρήσεις και δισταγμούς. Νέα δεδομένα, φίλους και ανθρώπους που θα μπορούν να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν στην προσωπική σας αναρρίχηση στον τομέα που θέλετε να φέρετε ανάπτυξη και μεγαλύτερη αυτονομία.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού ενεργοποιεί πολύ έντονα την ανάγκη να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και ρυθμό. Οι ευκαιρίες θα υπάρξουν αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή, ανοχή και να είστε και εσείς προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολισμένη/ος.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά για εσάς αν είστε στην κατεύθυνση της εκμάθησης και είστε διατεθειμένη/ος να αφήσετε πίσω παλαιωμένες πεποιθήσεις και στεγανά. Με αυτό τον τρόπο θα είναι ευκολότερη η εναρμόνιση της αποστολής σας με την εξωτερική κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε.

Share: