fbpx

Ζώδια 06/7 Νεα Σεληνη στον Καρκινο – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Share:

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο το Καρκίνου κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με τα συναισθήματα και τον ψυχικό μας κόσμο. Θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής έρχονται στο προσκήνιο για να μπορέσουμε να βρούμε τους κατάλληλους τρόπους λειτουργίας. Να νιώσουμε περισσότερο οικεία και  μεγαλύτερη ασφάλεια στο περιβάλλον που βρισκόμαστε. Στην συγκεκριμένη νέα Σπορά με την παρουσία της Αφροδίτης και του Κρόνου οι σχέσεις παίρνουν μια διαφορετική απόχρωση και θα πρέπει να δώσουμε στους σπόρους που φυτεύουμε φροντίδα, αγάπη, προστασία και να κρατήσουμε ενήλικη στάση, καθ’ όλη την διαδικασία, για να ευδοκιμήσουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι και γενικότερα την ιδιωτική σας ζωή καθώς και τον χώρο σας. Για τις επόμενες 28 ημέρες θα σας δοθούν ευκαιρίες, ακόμη και με κάποιες δυσκολίες, να δημιουργήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια στους παραπάνω τομείς και να δράσετε περισσότερο φιλτράροντας τις ενέργειες μέσα από την καρδιά σας.

Για τους Ταύρους, νέες ιδέες έρχονται και η δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου για τις επόμενες 28 ημέρες κινητοποιεί ζητήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, το εμπόριο και γενικότερα συναλλαγές και συζητήσεις με άλλους ανθρώπους. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι.

Για τους Διδύμους, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου για τις επόμενες 28 ημέρες σας βοηθά να εστιάσετε σε ζητήματα που είναι όχι μόνο σημαντικά για εσάς αλλά η αξία τους θα μείνει ανεξίτηλη στο χρόνο. Έρχεστε σε επαφή και σε βαθύτερη κατανόηση με προσωπικές ανάγκες σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε καλή ταξινόμηση και ξεκαθάρισμα παλαιωμένων πεποιθήσεων που θα πρέπει πια να μείνουν στην άκρη.   

Για τους Καρκίνους, στο ζώδιό σας πραγματοποιείται η νέα Σελήνη σήμερα δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε νέα σπορά σε ζητήματα που αφορούν κυρίως την επαφή σας με τους ανθρώπους γύρω σας, την εικόνα και την προβολή σας. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες δείξτε τις ικανότητές σας και ότι σας εκφράζει μέσα από τα επιτεύγματα και τα ταλέντα σας.

Για τους Λέοντες, βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες που έχουν μείνει λίγο πίσω φέρνει στην επιφάνεια ξανά η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Διάφορες σκέψεις θα περάσουν από το μυαλό σας μέσα στις επόμενες 28 ημέρες και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να τις ταξινομήσετε και να βάλετε προτεραιότητες. Μια διαδικασία πολύ χρήσιμη και ελπιδοφόρα σχετικά με το μέλλον σας.

Για τους Παρθένους, είναι γεγονός πως είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσει και φροντίζετε και να σπέρνετε καλούς σπόρους ώστε να έχετε και την ανάλογη «σοδιά». Η συγκεκριμένη νέα Σελήνη θα είναι υποστηρικτική για αυτή την ενέργεια. Δώστε σημασία κυρίως σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί σε κοινωνικό επίπεδο. Ανταλλάξτε ιδέες με ανθρώπους που εκτιμάτε και γνωρίζετε πως μπορούν να στηρίξουν ένα όραμά σας.   

Για τους Ζυγούς, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να εστιάσετε όχι μόνο σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά κυρίως να βρείτε την δικές σας εσωτερικές ισορροπίες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία και να επιλέξετε τους σπόρους που θέλετε να φυτέψετε ανάλογα τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες που έχετε.

Για τους Σκορπιούς, υποστηρικτική η νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε εσάς δίνοντας την ευκαιρία, μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα όνειρο, μια επιθυμία σας. Νέες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται να επεκτείνουν και να εμπλουτίσουν τις σκέψεις σας προς μία κατεύθυνση η οποία όμως θα πρέπει να είναι απόλυτα και αντικειμενικά επιτεύξιμη αυτή τη στιγμή.  

Για τους Τοξότες, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου για τις επόμενες 28 ημέρες θα φωτίσει και θα ενεργοποιήσει βαθύτερες προσωπικές σας ανάγκες και όνειρα. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός σε αυτή τη διαδικασία μιας και θα υπάρξει μια αναγεννησιακή κατάσταση κατά την διαδικασιά αυτής της περιόδου. Επίσης, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις με συγγενείς. Θέστε τα προσωπικά σας όρια.  

Για τους Αιγόκερους, η νέα Σελήνη στον Καρκίνο λαμβάνει χώρα απέναντί σας φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με τις σχέσεις και τις συνδέσεις σας γενικότερα. Για τις επόμενες 28 ημέρες σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες συνθήκες, τέτοιες ώστε να μπορέσετε εσείς και οι άνθρωποι γύρω σας να νιώθετε ασφάλεια, ηρεμία και να μπορείτε να έχετε από κοινού παραγωγικότητα και ανάπτυξη.

Για τους Υδροχόους, στη νέα σπορά κυρίως σε τομείς όπως η καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία στοχεύει η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου για εσάς. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να εστιάσετε και να αναπτύξετε με τέτοιο τρόπο τους συγκεκριμένους τομείς ώστε να νιώσετε καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία.

Για τους Ιχθύες, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ιδιαίτερα φιλική προς εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο (το Στοιχείο του Νερού). Για τις επόμενες 28 ημέρες τα συναισθήματά σας και γενικότερα η ψυχική σας υγεία θα είναι το κύριο μέλημά σας, κάνοντας ενέργειες από τις οποίες θα προσδοκάτε να πάρετε χαρά. Δημιουργικά ενδεχόμενα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιώσουν την καθημερινή σας ρουτίνα και τον τρόπο που συνδέεστε με τους άλλους ανθρώπους.

Share: