fbpx

Ζωδια 16/06 Κρονος στους Ιχθυες αναδρομος μεχρι 4/11 – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Share:

Η συνειδητοποίηση του ότι δεν είμαστε μόνοι στη πορεία της ζωής μας και πως όλοι μαζί ανεβαίνουμε σκαλί σκαλί τη πυραμίδα της ζωής, εκφράζοντας ολόκληρη την ύπαρξής μας, θα πρέπει να είναι συνεχώς ενεργή ειδικά τη στιγμή που η απογοήτευση, η αίσθηση μοναξιάς και η έλλειψη ελέγχου μας καταβάλουν. Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων μας βοηθά να νιώσουμε βαθιά συναισθήματα, να συνδεθούμε μέσω της συμπόνιας με τους ανθρώπους γύρω μας και να νιώσουμε την άρρητη συνδεσιμότητα μεταξύ μας. Τώρα, με  την ανάδρομή του πορεία μέχρι αρχές Νοεμβρίου, θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια καλύτερη σύνδεση, πιο ουσιαστική και πιο συνειδητή με το σύμπαν καθώς και τη σχέση μας με τα όρια του φυσικού κόσμου. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να εξετάσουμε εκ νέου τα όρια που έχουμε θέσει ώστε να τα ανοίξουμε περισσότερο όπου είμαστε άσκοπα περιφραγμένοι ή υπερπροστατευμένοι (εγκαταλείποντας κάποιες άμυνες) ή να θέσουμε περισσότερα όρια όπου χρειάζεται για να προστατευτούμε από το χάος και οτιδήποτε κλονίζει την πίστη μας για το παρόν και το μέλλον μας. Ωστόσο, ακριβώς λόγω των παραπάνω διαδικασιών θα βρισκόμαστε συχνά σε δίλλημα ή σε μια κατάσταση που δεν θα ξέρουμε ακριβώς ποίο δρόμο θα είναι καλύτερα να ακολουθήσουμε γιαυτό δεν θα πρέπει να υπογράψουμε συμβόλαια ή να κάνουμε οριστικές συμφωνίες. Είναι περισσότερο μια περίοδος περισυλλογής και αλλαγών παρά περίοδος οριστικών αποφάσεων. Οι οριστικές αποφάσεις και τα συμπεράσματά μας καλό θα είναι να παρθούν όταν ορθοδρομήσει και μετά, δηλαδή από τις 4/11 ώστε να υπάρξει διάρκεια και επιτυχία στις δράσεις μας.  Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, πολλά άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο με τη θέση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων με κέντρο εσάς και αυτή η αλλαγή ξεκίνησε από τις δικές σας προσωπικές ανάγκες. Μέχρι αρχές Νοεμβρίου που θα είναι ανάδρομος, ξεκαθαρίσματα θα λάβουν χώρα και θα μπορέσετε να εστιάσετε σε ότι είναι πραγματικά παραγωγικό και σας βοηθά να εξελιχθείτε. Ο σκοπός είναι να νιώσετε ελαφρύτερη/ος από καταστάσεις οι οποίες μπορεί να μην καταλαβαίνατε το βάρος που σας προκαλούσαν το προηγούμενο διάστημα. Δώστε προτεραιότητα σε εσάς για εσάς.

Για τους Ταύρους, τον κοινωνικό σας κύκλο επηρεάζει η διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο των Ιχθύων δίνοντας ευκαιρίες για κοινωνική άνοδο και εξέλιξη. Ουσιαστικοί δεσμοί μπορούν να δημιουργηθούν και να συνδεθείτε με ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να προχωρήσετε μαζί έχοντας κοινό σκοπό και όραμα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι οι στόχοι σας να συμβαδίζουν με αντικειμενικά δεδομένα και να μην αφήσετε οτιδήποτε μη πραγματικό ή υπερβολικά ιδεατό να επηρεάσει τη λογική σας σκέψη και τη σταθερότητα των βημάτων που θα πρέπει να κάνετε. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί μέχρι αρχές Νοεμβρίου που θα είναι ανάδρομος γιαυτό καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από καταστάσεις, ειδικά αν σχετίζονται με το παρελθόν σας.  

Για τους Διδύμους, ο Κρόνος στους Ιχθύες σας ωθεί τον τελευταίο χρόνο να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας και προσωπικής καταξίωσης, έχοντας όμως πάντα καλό προσανατολισμό και μεθοδικότητα. Η εμπειρία που έχει κερδηθεί θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη μέχρι αρχές Νοεμβρίου που θα είναι ανάδρομος. Είναι σημαντικό να είστε σε θέση να αξιολογήσετε τις περιστάσεις και τις ευκαιρίες που σας δίνονται γιαυτό καλό θα είναι να μην θεωρήσετε κάποια πράγματα δεδομένα, όπως πχ στη προσωπική σας ζωή, γιατί η απογοήτευση πολύ εύκολα μπορεί να λάβει χώρα.

Για τους Καρκίνους, φιλική η θέση του Κρόνου στους Ιχθύες για εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείο του Ύδατος. Η επιρροή του συγκεκριμένου πλανήτη είναι ευεργετική κυρίως σε υψηλά όνειρα και ιδανικά. Η ανάδρομη του πορεία μέχρι αρχές Νοεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα ευνοική για εσάς, ειδικά αν γνωρίζετε (στο σήμερα) τί θέλετε να κάνετε. Αν όχι είναι πολύ εύκολο να νομίζετε πως έχετε φτάσει στο σημείο της πλήρους κατανόησης και να βάλετε φρένο σε νέες ανακαλύψεις για εσάς και τον κόσμο.

Για τους Λέοντες, ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων κινητοποιεί βαθιά συναισθήματα και τομείς της ζωής σας που αφορούν τόσο τα οικονομικά σας/τις αξίες σας όσο και ζητήματα σχέσεων με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Μέχρι αρχές Νοεμβρίου κατά την ανάδρομή του πορεία θα δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσετε ότι δικαιωματικά σας ανήκει νιώθοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά για τις ικανότητές και δεξιότητές σας και να κατανοήσετε καλύτερα προς που βαδίζετε. Θα είναι ένα διάστημα που ίσως κινητοποιηθούν κάποιοι βαθύτεροι φόβοι ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να τους δουλέψετε και να τους αφήσετε πίσω. Να θυμάστε πως ο τελικός σκοπός είναι να προχωρήσετε με ένα τρόπο λιγότερο περιοριστικό και πιο επεκτατικό για εσάς.

Για τους Παρθένους, ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιο σας επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο συγκεκριμένος πλανήτης στο ζώδιο των Ιχθύων, με αρκετή δόση ευαισθησίας και συμπόνιας ειδικά τώρα που θα διανύει την ανάδρομή του πορεία θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιηθείτε μέσα στις σχέσεις σας όσον αφορά το ρόλο σας και τις προσδοκίες σας. Μέχρι αρχές Νοεμβρίου δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος μιας και η συγκεκριμένη θέση του Κρόνου απέναντι σας μπορεί να φέρει προκλήσεις ειδικά τη στιγμή που θα προσπαθείτε να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο εκείνες τις σχέσεις οι οποίες μπορούν να στηρίξουν τα δημιουργικά σας βήματα. Ωστόσο, έχετε την έμφυτη ικανότητα να τακτοποιείτε τα πάντα και να τα βάζετε σε τάξη οπότε όσες δυσκολίες και αν προκύψουν είναι σίγουρο πως στο τέλος θα βγείτε κερδισμένη/ος.

Για τους Ζυγούς, ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάσει κυρίως τον τομέα που σχετίζεται με τη καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Έξτρα προσπάθεια από εσάς θα χρειαστεί για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει (ή σας έχουν αναθέσει) αλλά θα σας δοθεί ταυτόχρονα μέχρι αρχές Νοεμβρίου η ευκαιρία να κερδίσετε τις εντυπώσεις ξεδιπλώνοντας τα ταλέντα σας, ανακαλύπτοντας τις πραγματικές αντοχές και τις ικανότητές σας. Λίγο περισσότερο προσοχή στην υγεία σας και τις διατροφικές σας συνήθειες. Σεβαστείτε τόσο τη ψυχική όσο και την σωματική σας υγεία.

Για τους Σκορπιούς, ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων είναι υποστηρικτικός προς εσάς και είναι σίγουρο πως τον τελευταίο χρόνο ανοίχτηκαν νέοι δρόμοι μέσα από τους οποίους μπορέσατε να νιώσετε χαρά από δημιουργικά ενδεχόμενα. Η ανάγκη να ονειρευτείτε, να κάνετε πράγματα για εσάς, να προχωρήσετε μια σχέση, μια συνεργασία ή μια ομάδα ανθρώπων που θα την ηγείστε προσωπικά είναι μερικές από τις επιθυμίες που έχουν ήδη κινητοποιηθεί και θα είναι ακόμη πιο έντονες μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Κινηθείτε με ευαισθησία και ενσυναίσθηση.

Για τους Τοξότες, στη προσωπική σας αυτονομία στοχεύει η θέση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων τον τελευταίο χρόνο με κέντρο εσάς. Να προσανατολιστείτε σωστά ανεξάρτητα τις αποσπάσεις και τις γνώμες των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Μέχρι αρχές Νοεμβρίου θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες για αλλαγές ωστόσο θα χρειαστεί να κάνετε μια σχετική αναδιοργάνωση. Οι υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε μπορεί να έχουν δυσκολίες ωστόσο με τη πρακτικότητα και τη προσωπική ευθύνη που σας διέπουν είναι σίγουρο πως θα φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Για τους Αιγόκερους, ενδέχεται να νιώθετε τον τελευταίο χρόνο την ενέργεια του Κρόνου στους Ιχθύες να σας προσγειώνει στη πραγματικότητα φορτώνοντας στις πλάτες σας έξτρα βάρος αλλά αυτό μπορεί να μην είναι απόλυτα αντικειμενικό. Αυτό το οποίο ζητά ο κυβερνήτης του ζωδίου σας (Κρόνος) στο ζώδιο των Ιχθύων δεν είναι τόσο η υπευθυνότητα όσο να βάλετε περισσότερο συναίσθημα και ευαισθησία σε αυτό που κάνετε. Αυτό θα ενεργοποιηθεί εντονότερα τώρα με την ανάδρομή του πορεία μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Η ευγένεια και οι λεπτοί τρόποι θα βοηθήσουν στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους και θα μπορέσετε πιο εύκολα να περάσετε τα μηνύματά σας, να αγγίζετε τις καρδιές των ανθρώπων γύρω σας και να έρθετε σε καλύτερη/πιο αποτελεσματική επαφή μαζί τους.

Για τους Υδροχόους, ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας, Κρόνος, στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τον τελευταίο χρόνο κυρίως τομείς που σχετίζονται με την υλική και την συναισθηματική ασφάλεια στη ζωή σας.  Οι τομείς που σχετίζονται με οικονομικά, αξίες και πεποιθήσεις έρχονται στη πρώτη γραμμή μέχρι αρχές Νοεμβρίου που θα κινηθεί ανάδρομος ζητώντας καλύτερη οργάνωση και απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Οι ισορροπίες μπορεί να είναι λεπτές και έξοδα να προκύπτουν ξαφνικά. Προσπαθήστε να είστε σε επαφή με αυτό που νιώθετε και να είστε ευχαριστημένη/ος σε ψυχικό επίπεδο μέσα από τις δράσεις σας. Είναι σημαντικό η πληρότητα να πηγάζει από την καρδιά σας και όχι απαραίτητα από τα υλικά αγαθά.

Για τους Ιχθύες, ο Κρόνος στο ζώδιό σας τον τελευταίο χρόνο σας βοηθά να δείτε καθαρά το στόχο και τους σκοπούς σας διαλύοντας κυρίως τις αυταπάτες. Σε ανάδρομη πορεία μέχρι αρχές Νοεμβρίου σας παροτρύνει να βάλετε το απαραίτητο πλαίσιο στις δράσεις σας ώστε να έρθουν οι απολαβές που προσδοκάτε είτε από την εργασία που έχετε κάνει και τη δυναμική που έχετε δώσει σε ένα έργο που ήδη ασχολείστε είτε σε κάτι που θα ξεκινήσει άμεσα. Οι σχέσεις σοβαρεύουν και ακολουθούν το δρόμο τους ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή τα εμπόδια αρκεί να έχουν στηριχθεί πάνω σε γερές βάσεις.

Share: