fbpx

Ζώδια 23/10 Ηλιος στον Σκορπιο – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

119
0
Share:

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού για τις επόμενες 30 ημέρες τίποτα δεν θα είναι τόσο απλό αλλά και τόσο σύνθετο ώστε να μην μπορούμε να βρούμε τη λύση. Ο Σκορπιός χαρακτηρίζεται από την ορμή του η οποία θα χρωματίζει τη καθημερινότητά μας με πάθος και ένταση. Ένα ποσοστό δραματοποίησης θα είναι υπαρκτό, κάποιες φορές μόνο και μόνο για να ταραχθούν τα λιμνασμένα νερά. Μια περίοδος κατά την οποία η διαίσθησή μας θα είναι αρωγός. Θα μπορούμε να αντιληφθούμε τί γίνεται παρασκηνιακά δίνοντας την ευκαιρία να βάλουμε στο περιθώριο ότι είναι ψεύτικο, απατηλό και μη χρήσιμο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .     

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού για τις επόμενες 30 ημέρες θα φέρει έναν αναγεννησιακό αέρα. Πράγματα τα οποία ήταν ανεξιχνίαστα μέχρι τώρα θα είναι περισσότερο προσβάσιμα και θα βοηθηθείτε μέσα από τις καταστάσεις να ανακαλύψετε βαθιές αλήθειες τόσο για πράγματα που σας ενδιαφέρουν όσο και για εσάς τις/τους ίδιες/ίδιους. Αυτή η διαδικασία αναγέννησης θα είναι λυτρωτική και ανανεωτική, κάτι το οποίο συνήθως γίνεται αντιληπτό προς το τέλος του Ηλιακού μήνα.   

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού θα κινηθεί απέναντι από το ζώδιό σας φωτίζοντας τομείς οι οποίοι σας συνδέουν με τους άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο. Η δυναμική του συγκεκριμένου ζωδίου σας φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα κίνητρά σας και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε σε βάθος πως η υλική/συναισθηματική ασφάλεια είναι πολλά περισσότερα από το χρήμα και τα υλικά αγαθά. Γιαυτό αφεθείτε σε αυτή τη «μεταμορφωτική» τάση να σας καθοδηγήσει σε μια οδό στην οποία οτιδήποτε είναι αληθινό θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Για τους Διδύμους, η δυναμική του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα φωτίσει τις επόμενες 30 ημέρες περιοχές της ζωής σας οι οποίες συνδέονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και την εργασία σας. Θα είναι βοηθητική στο να κατανοήσετε σε βάθος ποίο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να νιώσετε πιο έντονα συναισθήματα και να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Μια αίσθηση σφοδρότητας θα είναι παρούσα και ίσως θα είναι λίγο κόντρα στις δικές σας λεπτεπίλεπτες ενέργειες, ωστόσο η ένταση και το πάθος είναι χρήσιμα εργαλεία για να κάνετε τα πράγματα που θέλετε «να συμβούν».

Για τους Καρκίνους, η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς μιας και μοιράζεστε το ίδιο Στοιχείο, το Στοιχείο του Νερού. Για τις επόμενες 30 ημέρες θα φωτίζονται δρόμοι οι οποίοι μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά με την χαρά της δημιουργίας. Προσωπικά δημιουργήματα τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να αναπτυχθούν από το πάθος σας και θα μπορούν να αντέξουν στο χρόνο. Είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύπτουν και με το χέρι στη καρδιά να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές ανάγκες σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Για τους Λέοντες, η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μια πρόκληση για εσάς και οτιδήποτε έχετε «παγιωμένο» στην καθημερινή σας ρουτίνα. Η ανάγκη να βιώσετε το πάθος για ότι γεμίζει τη καρδιά σας αγάπη θα μεγαλώσει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες βάζοντας σας ίσως κάποιες στιγμές σε διλλήματα. Αξιοσημείωτο θα είναι επίσης το σθένος το οποίο θα έχετε και το οποίο θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη πορεία και εξέλιξη των καταστάσεων που θα σας ενδιαφέρουν στο συγκεκριμένο μεσοδιάστημα.

Για τους Παρθένους, η δυναμική του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού για τις επόμενες 30 ημέρες θα σας βοηθήσει στην επικοινωνία, στη σύνδεσή σας με το άμεσο περιβάλλον σας, στη μετάδοση της πληροφορίας και των μηνυμάτων καθώς και στη πορεία των αποφάσεών σας. Αυτό που προστίθεται είναι η επιπλέον γνώση και μια έντονη αίσθηση του καθήκοντος σε ότι κάνετε. Επίσης, η πίστη σε αυτό που πρεσβεύετε και έχετε στοχεύσει να φέρετε ως αποτέλεσμα.

Για τους Ζυγούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού για τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζει και ενεργοποιεί πολύ σημαντικούς τομείς της ζωής σας, μέσα από τους οποίους θα μπορέσετε να νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Η αίσθηση πως ότι κάνετε το κάνετε μόνο για κάτι που αξίζει και το οποίο θα πρέπει να αποδεικνύει κάθε λεπτό το δικαίωμα να έχει την προσοχή σας, θα είναι έντονη και θα οδηγεί τα βήματά σας. Αυτή είναι μια διαδικασία δύσκολη, θα μπορούσε και κάποιες στιγμές να σας βάλει σε διλλήματα, ωστόσο είναι απελευθερωτική γιατί θα καταφέρετε να εστιάσετε μόνο σε ότι είναι πραγματικά πολύτιμο και μπορεί να αντέξει στο χρόνο.

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στο ζώδιό σας φέρνει μέσα στις επόμενες 30 ημέρες τη προσωπική σας Πρωτοχρονιά με δώρα τα οποία αποτελούνται από νέους στόχους και σκοπούς. Θα σας βοηθήσει μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνετε μια επανεκκίνηση σε ότι μπορεί να βελτιωθεί, αλλάξει, αναβαθμιστεί ώστε να έχετε στη πορεία μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις αποφάσεις που παίρνετε αυτό τον Ηλιακό μήνα γιατί θα σας ακολουθούν για τους επόμενους 12 μήνες. Η σφοδρότητα, το σθένος και η αποφασιστικότητά σας θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία για την αποτελεσματικότητα των σχεδίων σας.    

Για τους Τοξότες, η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού για τις επόμενες 30 ημέρες γιαυτό καλό θα είναι να την αφήσετε να είναι αρωγός στα βήματα που σκοπεύετε να κάνετε. Βαθύτερες σκέψεις, ανάγκες αλλά και αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια οι οποίες κρυβόντουσαν καλά το προηγούμενο διάστημα κάτω από φόβους, ανασφάλειες και παλαιωμένες πεποιθήσεις. Αθέατα κίνητρα τόσο των άλλων όσο και των δικών σας έρχονται στην επιφάνεια για να σας βοηθήσουν στο έργο σας και στη σχεδίαση των στόχων σας. «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», είναι το μότο που ταιριάζει γάντι στη δική σας περίπτωση αυτή τη περίοδο ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσετε με ιδιαίτερα ευσπλαχνικό τρόπο.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Σκορπιού φωτίζει και ενεργοποιεί κυρίως τον κοινωνικό σας τομέα και σας βοηθά όσο αφορά τις «απολαβές» που δικαιούστε να έχετε μέσα από την εργασία, την πειθαρχία και την αποτελεσματικότητά που έχετε δείξει. Θα σας δώσει την δύναμη και το σθένος να μπορέσετε να συνδεθείτε με ότι μπορεί να είναι χρήσιμο στη πορεία και εξέλιξή σας είτε αφορά ομοϊδεάτες είτε ομάδες ατόμων. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να προσανατολιστείτε καλύτερα προς την οδό που μπορεί να σας φέρει επιτυχία και μεγαλύτερη εύνοια στα σχέδιά σας. Άλλοι άνθρωποι μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στο έργο σας αν έχετε μια από κοινού πορεία, στόχο και πίστη σε αυτό που προσδοκάτε.

Για τους Υδροχόους, με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού οι επόμενες 30 ημέρες δεν θα είναι στρωμένες με ροδοπέταλα ωστόσο θα είναι μια περίοδος κατά την οποία θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε επιθυμίες που έχετε και θα βοηθηθείτε ώστε να φέρετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Είτε αφορά ένα επαγγελματικό είτε ένα προσωπικό ζήτημα τα εύσημα θα έρθουν αφού αποδείξετε τη δυναμική σας. Το σθένος και η επιμονή θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία για το αποτέλεσμα που προσδοκάτε να πετύχετε και κυρίως δικαιούστε να έχετε.

Για τους Ιχθύες, ευνοική η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνοντας έναν λυτρωτικό και ανανεωτικό αέρα για εσάς μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Η διαίσθησή σας, οι εμπνεύσεις σας και η διορατικότητά σας θα είναι αρωγοί στα σχέδιά σας και το σημαντικότερο είναι πως θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν με ασφάλεια σε γοητευτικές και αποκαλυπτικές ανακαλύψεις. Αφεθείτε στη ροή και σε ότι μπορεί να διεγείρει τις αισθήσεις σας. Μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε νέες οδούς και εξερευνείστε ότι νέο προκύπτει. Η εμπειρία που θα αποκτήσετε θα ανεβάσει τη διάθεσή σας και θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

Share: