fbpx

1/12 Ο Ερμης στον Τοξοτη μεχρι 20 Δεκεμβριου! Αναλυτικα τα ζωδια. . .

1000
0
Share:

 

Με τον Ερμή στον Τοξότη μέχρι 20 Δεκεμβρίου οι σκέψεις παίρνουν φωτιά και το μυαλό λειτουργεί σε διαφορετικούς, πιο γρήγορους και επεκτατικούς ρυθμούς. Η ανάγκη να βγούμε έξω από τετριμμένα και να ταξιδέψουμε, έστω σε νοητικό επίπεδο λόγω των συνθηκών, θα είναι έντονη και θα μπορέσουμε να ομαδοποιήσουμε ακόμη και διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Είναι πραγματικά μια ανάσα αναζωογόνησης και δίνει μια νότα αισιοδοξίας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .


Για τους Κριούς, τα όρια και η πειθαρχία δεν ήταν ποτέ το φόρτε σας, οπότε η θέση του Ερμή στον Τοξότη θα σας δώσει την ευκαιρία μέχρι 20 Δεκεμβρίου να εξερευνήσετε πτυχές και νέους ορίζοντες σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Οι πειρασμοί δεν θα λείψουν.

Για τους Ταύρους, η θέση του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει πολύ ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τις βαθύτερες επιθυμίες αλλά και τα φρένα που βάζετε για την υλοποίηση τους. Μέχρι 20 Δεκεμβρίου πράγματα τα οποία φαινόντουσαν να λειτουργούν ως εμπόδια θα εξαφανιστούν ή θα βρείτε τρόπους να τα αντιμετωπίσετε.

Για τους Διδύμους, το χιούμορ είναι το κλειδί για να μην μπορεί κανείς να διαταράξει την ησυχία σας με τον Ερμή στον Τοξότη, απέναντι σας. Μέχρι 20 Δεκεμβρίου κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδια σας και θα έχετε την ευκαιρία να εκπλήξετε τα πλήθη με τις ικανότητές σας.

Για τους Καρκίνους, η καθημερινότητα αλλάζει ευχάριστα με τον Ερμή στον Τοξότη. Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, ακόμη και με τα εξωτερικά δεδομένα, είναι σίγουρο πως θα βρείτε τρόπους να εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας με στυλ, τονώνοντας την αισιοδοξία σας. 

Για τους Λέοντες, η επιτυχία είναι εφικτή όσο αφορά ένα εγχείρημα που έχει δυνατότητες επέκτασης αλλά χρειάζεται να έχει ήδη ένα δημιουργικό υπόβαθρο. Μέχρι 20 Δεκεμβρίου θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, χωρίς δράματα και υπεκφυγές και είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Τοξότη θα σας παρακινεί να ανάψετε την φλόγα με τον πρώτο σπινθήρα σε ότι πιστεύετε πως πραγματικά μπορεί να επεκταθεί και να φέρει ικανοποίηση στην ζωή σας. Μέχρι 20 Δεκεμβρίου μελετήστε τις κινήσεις σας.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στον Τοξότη σας βοηθά να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να δοκιμάσετε νέα πράγματα τα οποία έρχονται από εμπνεύσεις. Μέχρι 20 Δεκεμβρίου κάντε την διαφορά στον τομέα σας και σεβαστείτε τους δικούς σας χρόνους, ανεξάρτητα εάν συμβαδίζουν με των άλλων ή όχι.

Για τους Σκορπιούς, μελετημένες κινήσεις σας βοηθά να κάνετε ο Ερμής στον Τοξότη ανακινώντας τα νερά εκεί που έχουν λιμνάσει. Μέχρι 20 Δεκεμβρίου έρχεται η επιπλέον πληροφορία από ανθρώπους που παράλληλα με τα εξωτερικά γεγονότα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο μπροστά.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο σας μπορεί να παρομοιαστεί με το ουράνιο τόξο. Μέχρι 20 Δεκεμβρίου μπορείτε να στραφείτε προς εγχειρήματα τα οποία σχετίζονται με τον μέλλον σας επιλέγοντας εσείς την πιο κατάλληλη απόχρωση.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Τοξότη ενεργοποιεί πολύ έντονα την διαίσθησή σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία που δίνεται μέχρι 20 Δεκεμβρίου να δείτε ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσετε και με ποιον τρόπο η αυθεντικότητά σας θα βρει νέο πρόσφορο έδαφος.

Για τους Υδροχόους, παρόλο που οι εξωτερικές καταστάσεις βάζουν εμπόδια, ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με τον κοινωνικό σας κύκλο. Μέχρι 20 Δεκεμβρίου η αυτονομία και η ελευθερία σας μέσα σε ομάδες επεκτείνεται δημιουργικά.

Για τους Ιχθύες, η θέση του Ερμή στον Τοξότη σας βοηθά να δημιουργήσετε νέες βάσεις σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία και την κοινωνικότητά σας. Ανεξάρτητα τις δυσκολίες λόγω των εξωτερικών παραγόντων, μέχρι 20 Δεκεμβρίου, δίνεται η δυνατότητα να κάνετε την διαφορά.

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: