fbpx

Ζώδια 01/04 Ερμης αναδρομος στον Κριο εως 25/4 – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

167
0
Share:

Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή στάσιμο. Από αύριο μπαίνει φαινομενικά από τη Γη ανάδρομος και για τις επόμενες περίπου τρεις εβδομάδες θα χορεύει στους ρυθμούς των εκλείψεων. Η τάση να νιώθουμε τα πράγματα εκτός τόπου και χρόνου θα είναι αισθητή κάποιες στιγμές μαζί με παρενέργειες όπως η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις και οι καθυστερήσεις κάθε είδους. Μέχρι 25/4 η ζωή δεν σταματά αλλά καλό είναι να αποφύγουμε να δεσμευτούμε σε εγχειρήματα και προγράμματα μακράς διάρκειας και να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία μας σωματική και ψυχική. Είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για να βελτιώσουμε κάτι που ήδη έχουμε αρχίσει, να προσαρμόσουμε μια καινούργια ιδέα, να επανεξετάσουμε την πορεία ανοιχτών θεμάτων, να προσαρμόσουμε και να προσαρμοστούμε. Στο ζώδιο του Κριού ανοίγει δημιουργικούς δρόμους φέρνοντάς μας σε επαφή με θαμμένες επιθυμίες μας. Η γρήγορη σκέψη είναι παρούσα με σκοπό να φτάσουμε γρηγορότερα στο στόχο που έχουμε βάλει, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί η «βιασύνη» φέρνει και λάθη ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο που θα κινείται ανάδρομος. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας δίνει φτερά να κάνετε πράγματα για εσάς, παίρνοντας ακόμη ευκολότερα πρωτοβουλίες αλλά χρειάζεται προσοχή όσον αφορά τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται ανάδρομος. Η ανάγκη να ακουστείτε και να περάσετε τα μηνύματά σας εμπνέοντας άλλους ανθρώπους είναι δυνατή και θα μονοπωλεί στις δράσεις σας αλλά ότι κάνετε θα πρέπει να γίνεται με αγάπη, χάρη και υπομονή.     

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού αναμοχλεύει οτιδήποτε μέχρι τώρα έχει μπει στο «αθόρυβο» για τον οποιοδήποτε λόγο. Σε οτιδήποτε νιώθετε πως έχει βαλτώσει θα μπορούσε να σας βοηθήσει ειδικά αν πρόκειται για την ψυχολογία σας ώστε να βρεθούν δημιουργικές διέξοδοι έκφρασης ειδικά αυτές τις ημέρες και για τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος. Ωστόσο, ότι κάνετε θα πρέπει να γίνεται μετά από πολύ και αντικειμενική σκέψη.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής στον Κριό προσθέτει γρηγοράδα στη σκέψη σας αλλά και στις κινήσεις σας κυρίως σε κοινωνικό επίπεδο. Νέες ιδέες, νέοι άνθρωποι και νέες συνεργασίες μπορούν να βελτιώσουν και να επεκτείνουν τη καθημερινή και εργασιακή σας ρουτίνα ωστόσο λόγω της ανάδρομής του πορείας τις επόμενες 3 εβδομάδες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις τελικές αποφάσεις που παίρνετε. Ακόμη καλύτερα να περιμένετε μέχρι το τέλος Μαρτίου για να φτάσετε σε τελικά συμπεράσματα στα ζητήματα που τρέχουν ή προκύπτουν αυτή τη στιγμή.  

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στον Κριό σας φορτίζει με την απαραίτητη τόλμη και το σθένος κυρίως σε εργασιακά και καριέρας θέματα. Νέες ιδέες σας βοηθά να προχωρήσουν ωστόσο οι επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται ανάδρομος μπορεί να γίνουν λάθη ή να υπάρξουν αντικειμενικά εμπόδια. Κινηθείτε με προσοχή και κυρίως πάνω σε αντικειμενικά δεδομένα, με υπομονή, χωρίς έντονες φορτίσεις.

Για τους Λέοντες, έντονη παρόρμηση δίνει ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού σε εσάς και ότι πρεσβεύετε σχετικά με όνειρα και προσδοκίες. Μια μορφή πλαισίου θα είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να οριοθετήσετε τις καταστάσεις ώστε να προχωρήσουν πάνω σε ράγες και να αποδώσουν τους καρπούς τους ειδικότερα τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται σε ανάδρομη πορεία. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες γιατί εύκολα μπορεί να ξεφύγουν και να δημιουργήσουν κάποιο θέμα ή εμπόδιο στα σχέδιά σας.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής στον Κριό φέρνει μαζί του και ένα είδος προσωπικής αναγέννησης για εσάς σε βαθύτερα επίπεδα, επιθυμίες και όνειρα. Τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται ανάδρομος ενδέχεται να προκύψουν κάποια διλλήματα ή ερωτήματα από μέρους σας σχετικά με τρέχοντες καταστάσεις. Με χάρη και κυρίως με υπομονή εξετάστε ότι προκύπτει και προσπαθήστε να σταθείτε περισσότερο στην επιφάνεια των πραγμάτων για να μην σπαταληθεί χρήσιμη ενέργεια από μέρους σας.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας βάζοντάς σας στην διαδικασία να δείτε με διαφορετικό μάτι σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις. Η επικοινωνία αυτή τη περίοδο θα είναι ποικιλόμορφη και νέες ιδέες θα έρχονται από εκεί που δεν το περιμένετε ωστόσο λόγω της ανάδρομής του πορείας τις επόμενες 3 εβδομάδες καλό θα είναι να αφουγκράζεστε την κάθε στιγμή και να ψάχνετε τα βαθύτερα κίνητρα τόσο τα δικά σας όσο και των άλλων πριν την όποια απόφαση ή δράση αποφασίσετε να κάνετε.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ερμή στον Κριό είναι αλήθεια πως πολλές ιδέες και σκέψεις έρχονται είτε από το εξωτερικό περιβάλλον είτε από εσάς την/τον ίδια/ίδιο οι οποίες στοχεύουν στις δραστηριότητες της καθημερινότητάς σας κυρίως. Λόγω όμως της ανάδρομής του πορείας τις επόμενες 3 εβδομάδες καλό θα είναι να φιλτράρετε ότι νέο προκύπτει και να εξετάσετε εκ νέου ότι έχει μείνει εκκρεμότητα το τελευταίο κυρίως 4μηνο. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας είτε σε σωματικό είτε σε ψυχικό επίπεδο και ότι κάνετε να το κάνετε χωρίς βιασύνη.

Για τους Τοξότες, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού η οποία σας δίνει γενικότερα χαρά μέσα από δημιουργικά ενδεχόμενα. Δίνονται ευκαιρίες να έχετε στη καθημερινή σας ρουτίνα ευχάριστα διαλλείματα, τα οποία σας αναζωογονούν και σας ενεργοποιήσουν θετικά, ωστόσο λόγω της ανάδρομής του πορείας τις επόμενες 3 εβδομάδες καλό θα είναι να είστε περισσότερο προσεκτική/ός σε ότι νέο ξεκινάτε ή έρχεται στο προσκήνιο από το παρελθόν.

 Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Κριό κινητοποιεί κυρίως ζητήματα και καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται τόσο με τις βαθύτερες επιθυμίες σας όσο και με το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Τώρα με την ανάδρομή του πορεία φέρνει την ευκαιρία αναπροσαρμογών στους συγκεκριμένους τομείς αλλά θα πρέπει να κινείστε χωρίς βιασύνη και να μην φτάνετε σε συμπεράσματα πριν εξετάσετε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας όσον αφορά τις επόμενες 3 εβδομάδες.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στον Κριό μηνύματα έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις με μοναδικό σκοπό να έρθουν νέα δεδομένα στη ζωή σας και να ζωντανέψει με κάποιον τρόπο η επικοινωνία σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Ωστόσο, δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν συγγενείς και μετακινήσεις, ιδιαίτερα τις επόμενες 3 εβδομάδες, μιας και επηρεάζει άμεσα αυτούς τους τομείς. Με ηρεμία και ησυχία εξετάστε ότι προκύπτει, με το χέρι στην καρδιά.

Για τους Ιχθύες, ιδέες και σκέψεις έχει φέρει ο Ερμής στον Κριό σχετικά με ζητήματα που σας δίνουν υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια. Οι αλλαγές θα είναι μέρος της διαδικασίας και οι αναπροσαρμογές δεν θα λείψουν τις επόμενες 3 εβδομάδες που θα κινείται σε ανάδρομη πορεία, ωστόσο μετά το πέρας αυτής της περιόδου θα μπορέσετε να αισθανθείτε πιο σταθερά στους συγκεκριμένους τομείς.

Share: