fbpx

Ζώδια 27/08 Αρης στον Ζυγο μεχρι 11/10 – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Share:

Σήμερα στις 5μμ ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 11/10. Καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός μέχρι εκείνη την ώρα γιατί ο Άρης σε κενό πορείας θα μπορούσε να φέρει αναποδιές και εμπόδια τα οποία μπορείτε να αποφύγετε μόνο αν δεν επενδύσετε ενέργεια σε σημαντικές δράσεις.

Η θέση του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού δεν φημίζεται για τις πολεμικές τους επιδιώξεις (χαρακτηριστικό που πρεσβεύει ο Άρης) αλλά έχει τα απαραίτητα στοιχεία και εφόδια για έναν πολύ καλό στρατηγό. Τα χρώματα του κυβερνήτη του ζωδίου του Ζυγού (Αφροδίτη), βελτιώνουν και διαφωτίζουν τις ιδέες του Άρη με στρατηγική κομψότητα, όπως ακριβώς την κομψότητα που περιέχει μια καλή μαθηματική εξίσωση. Με τον Άρη στο Ζυγό υπάρχει μεγάλη δύναμη όταν η “δράση” περιλαμβάνει και άλλους ανθρώπους μαζί, όταν η επιθυμία μοιράζεται και υπάρχει αμοιβαία υποδοχή μεταξύ εμάς και τους άλλους. Η παραδοσιακή “αδυναμία” του πλανήτη Άρη στο ζώδιο του Ζυγού έγκειται όταν παραχωρούμε τις δικές μας επιθυμίες σε κάποιον άλλον ή υποκύπτουμε σε μια συντριπτική ανάγκη να ευχαριστηθούμε με οποιοδήποτε κόστος. Η θέση του Άρη στον Ζυγό θα μας βοηθήσει να αγωνιστούμε για την δικαιοσύνη και την αδικία που συμβαίνει σε εμάς αλλά και στους ανθρώπους γύρω μας. Οπότε μέχρι 11 Οκτωβρίου είναι μια ιδανική περίοδος να παλέψουμε για την αλήθεια κατά της ασχήμιας και της εξαπάτησης. Τα φυσικά εμπόδια θα προκύπτουν κυρίως όταν βρισκόμαστε μπροστά σε διλήμματα. Εκεί η “εσωτερική συνομιλία” θα είναι έντονη και χρονοβόρα μέχρι να βρεθούν οι τρόποι για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό μας. Μπορεί όλα τα παραπάνω να μοιάζουν αρκετά περίπλοκα ωστόσο το σημαντικό για τον Άρη στον Ζυγό είναι να είμαστε αποτελεσματικοί σε μια μάχη και δεν φτάνουν μόνο οι στρατιώτες (Άρης) για να έρθει η επίτευξη του στόχου. Οι διελεύσεις του Άρη φέρνουν μαζί τους την ευκαιρία να επενδύσουμε πολλή ενέργεια και πάθος σε ένα συγκεκριμένο σκοπό αλλά πάντα με το βλέμμα στο στόχο. Δεν θα παλέψουμε για την χαρά της μάχης αλλά για την νίκη. Είναι ευκαιρία για εμψύχωση ιδεών που φέρνουν τάξη, ισορροπία, δικαιοσύνη χωρίς να χάσουμε ίχνος ομορφιάς και κομψότητας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας ενεργοποιεί τους τομείς στους οποίους συνδέεστε με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι 11 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει μέσω ομαλών διαδικασιών και έχοντας την απαραίτητη ευελιξία να επικεντρωθείτε εκεί που η συνεργασία θα σας φέρει πιο κοντά στον στόχο σας.

Για τους Ταύρους, το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 11 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει ευεργετικά σε θέματα που σχετίζονται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες καθώς και την εργασία σας. Η εμπειρία που έχετε αποκτήσει και η ευκολία να προσαρμόσετε νέες ιδέες και σκέψεις θα σας βοηθήσουν να εξελίξετε κάτι που ήδη δουλεύετε ή κάτι που ξεκινά αυτή την συγκεκριμένη περίοδο.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στον Ζυγό μέχρι 11 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να δώσετε πνοή σε δημιουργικά ενδεχόμενα είτε αφορά την προσωπική σας ζωή είτε την δουλειά σας. Εργασίες οι οποίες θέλουν χρόνο και υπομονή από μέρους σας θα είναι ευκολότερο να ολοκληρωθούν.

Για τους Καρκίνους, οι περιττές εντάσεις περνούν στο περιθώριο με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού. Μέχρι 11 Οκτωβρίου θα μπορέσετε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις καλά πριν αποφασίσετε την όποια εμπλοκή σας και θα μπορέσετε να καλλιεργήσετε τους δεσμούς σας με ανθρώπους που είναι ή νιώθετε οικογένειά σας.

Για τους Λέοντες, τους τομείς που σχετίζονται με την επικοινωνία και το άμεσο περιβάλλον σας θα επηρεάσει ο Άρης στον Ζυγό μέχρι 11 Οκτωβρίου. Η ανάγκη να βρεθούν οι κατάλληλες ισορροπίες και η χρυσή τομή ακόμη και ανάμεσα σε αντίθετες καταστάσεις θα οδηγεί τα βήματά σας και τις δράσεις σας.

Για τους Παρθένους, η σχέση κόπος – χρήμα/αξία είναι σημαντική τις περισσότερες φορές και αυτό είναι που θα επηρεάσει έντονα η θέση του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού. Μέχρι 11 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο και να ζυγίσετε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε με κάτι ή θα χρειαστεί να το απορρίψετε.

Για τους Ζυγούς, με τον Άρη στο ζώδιό σας ανοίγετε ακόμη περισσότερο τα φτερά σας προς κατευθύνσεις όπου η ομορφιά και το κάλλος υπερτερούν. Μέχρι 11 Οκτωβρίου γίνεστε ακόμη πιο πρόθυμη/ος να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας και να βάλετε όρια εκεί που άλλοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ανοχή που δείχνετε.

Για τους Σκορπιούς, ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι 11 Οκτωβρίου κινητοποιεί βαθύτερες σκέψεις, επιθυμίες και διεγείρει την φαντασία και την διαίσθησή σας. Είτε έρχονται θέματα από το παρελθόν είτε υπάρχουν εκκρεμότητες στο παρόν η συγκεκριμένη πλανητική δυναμική θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις και να προχωρήσετε με τον πιο αποτελεσματικό και δίκαιο τρόπο για εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας.

Για τους Τοξότες, ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού θα δώσει την δυναμική του κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνικότητά σας. Μέχρι 11 Οκτωβρίου η διπλωματία θα γίνει σύμμαχός σας για να μπορέσετε να ξεγλιστρήσετε από καταστάσεις που σας φορτίζουν.

Για τους Αιγόκερους, με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού η επιτυχία θα είναι στην επίτευξη και όχι στα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας στο ξεκίνημα ενός εγχειρήματος. Αυτό σημαίνει πως μέχρι 11 Οκτωβρίου θα σας δώσει χρήσιμα εφόδια όπως την διπλωματία και την ευελιξία να κινηθείτε ανάλογα τις περιστάσεις ώστε να πετύχετε σίγουρα τον στόχο σας.

Για τους Υδροχόους, ανεξάρτητα τα σχέδια που έχετε προς τους στόχους σας ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού θα σας δώσει επιπλέον ευκαιρίες και νέες ιδέες προς εξερεύνηση. Μέχρι 11 Οκτωβρίου θα υπάρξει η εύνοια με αποφασιστικότητα και σθένος να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

Για τους Ιχθύες, μπορεί να εκτιμάτε βαθιά την υποστήριξη των ανθρώπων που έχετε κοντά σας αλλά είναι αλήθεια πως δεν σας αρέσει να επεμβαίνουν στην ιδιωτικότητά σας. Με τον Άρη στον Ζυγό μέχρι 11 Οκτωβρίου θα είστε στην πλεονεκτική θέση να μπορείτε να βάλετε πλαίσιο και όρια εκεί που νιώθετε πως παραβιάζεται η ελευθερία σας.

Share: