fbpx

Ζώδια 12/03 Αφροδιτη στους Ιχθυες εως 5/4 – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

99
0
Share:

Σε ασυνείδητο επίπεδο η Αφροδίτη είναι ο αγαπημένος πλανήτης σε όλους. Περνάμε ολόκληρη τη ζωή μας προσπαθώντας να βρούμε την ευτυχία και την παραμονή σε αυτή. Οδηγούμαστε προς την αγάπη, καταναλώνουμε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μας για να εξασφαλίσουμε πόρους, να “επιθυμούμε” περισσότερα, να κερδίσουμε χρήματα. Αφηνόμαστε στην αγκαλιά ενός όμορφου τραγουδιού, ενός έρωτα και όλα τα παραπάνω είναι τα βασικά συστατικά της Αφροδίτης. Από σήμερα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 5/4. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 5/4 θα σας βοηθήσει κυρίως σε εσωτερικά θέματα και διεργασίες που σχετίζονται τόσο με τις σχέσεις σας γενικότερα όσο και με τα οικονομικά σας. Η επανεξέταση στους συγκεκριμένους τομείς θα είναι το κύριο μοτίβο ώστε να ελευθερωθεί χρήσιμος «χώρος» για να έρθουν στην επιφάνεια νέα ενδεχόμενα και επιθυμίες.        

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 5/4 σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε ικανοποίηση μέσα από τις συναναστροφές σας και τις επαφές με φίλους, συνεργάτες και ομάδες ανθρώπων. Θα είναι μία περίοδος κατά την οποία θα έρθουν τα εύσημα από την δουλειά των προηγούμενων μηνών και απολαβές οι οποίες θα ανεβάσουν το ηθικό σας.   

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μέχρι 5/4 θα σας βοηθήσει κυρίως σε εργασιακά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και ο τρόπος για να τις κατακτήσετε είναι η ευαισθησία σας και η ενσυναίσθηση. Μπορεί να χρειαστεί να λειτουργήσετε υπό πίεση, ωστόσο είστε ικανή/ός με την ευελιξία σας να βάλετε το απαραίτητο πλαίσιο.   

Για τους Καρκίνους,  πολύ ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων για εσάς μέχρι 5/4 κυρίως σε τομείς όπου η σχέση και η συνεργασία είναι απαραίτητο στοιχείο. Νέα ενδεχόμενα δημιουργούνται και οι σχέσεις σας κερδίζουν έδαφος. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και ανοίξτε τα φτερά σας στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 5/4 σας βοηθά να έρθετε σε επαφή με βαθύτερες προσωπικές σας ανάγκες και να ενσωματώστε μία περισσότερο ρομαντική προσέγγιση στις προσωπικές σας σχέσεις. Η έννοια της ένωσης παίρνει άλλες διαστάσεις και η επαφή με οτιδήποτε μπορεί να ομορφύνει την ζωή σας έρχεται πιο κοντά και γίνεται πιο ουσιαστική.  

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, απέναντι από το ζώδιο σας, υπόσχεται να σας φέρει μία μεγάλη αγκαλιά και να σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή σας στο σήμερα με μία διαφορετική ματιά. Μέχρι 5/4 θα βοηθήσει πολύ στις προσδοκίες σας και τα αποτελέσματα που θέλετε να φέρετε, προσθέτοντας επίσης όμορφες ιδιότητες στο τρόπο που προβάλλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.  

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι 5/4 σας βοηθά να ενώσετε ακόμη και αντίθετες καταστάσεις μεταξύ τους. Οι τομείς όπως η καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία ανανεώνονται, όχι απαραίτητα λόγω των εξωτερικών παραγόντων όσο της δικής σας διάθεσης να προσθέσετε όμορφες, καλλιτεχνικές ή/και ρομαντικές νότες, κατά περίπτωση.

Για τους Σκορπιούς, με την Αφροδίτη στους Ιχθύες όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν ακόμη και αν υπάρχει μία μικρή απογοήτευση από το άμεσο παρελθόν. Μέχρι 5/4 η Θεά του έρωτα, της συνεργασίας και της αγάπης ανοίγει μπροστά σας όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου ώστε να διαλέξετε εσείς την απόχρωση που επιθυμείτε. Σας καλεί να ακούσετε και να δείτε τα πράγματα μέσα από τα αφτιά και τα μάτια της καρδιάς σας.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στους Ιχθύες μέχρι 5/4 εστιάζει την δυναμική της σε προσωπικά σας ζητήματα και όσον αφορά γενικότερα το σπίτι, την οικογένεια και τις συνδέσεις σας. Σας παροτρύνει να δείτε και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα. Να επανασυνδεθείτε με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας που για κάποιους λόγους έχετε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα.

Για τους Αιγόκερους, στο τομέα επικοινωνία και άμεσο περιβάλλον η Αφροδίτη στους Ιχθύες έρχεται να προσθέσει την ενέργειά της και να σας βοηθήσει μέσα από εμπνεύσεις και ανανεωμένες ιδέες να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες. Μέχρι 5/4 μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και ελάτε σε επαφή με οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει/ομορφύνει την σύνδεσή σας με τους ανθρώπους γύρω σας.  

Για τους Υδροχόους, μέχρι 5/4 η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την ασφάλειά σας είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η ενέργειά της θα σας κατευθύνει να κάνετε δημιουργικές και παραγωγικές κινήσεις στους συγκεκριμένους τομείς και να έρθετε σε επαφή με αξίες πολύτιμες και ανεκτίμητες.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι 5/4 μόνο οφέλη μπορεί να σας φέρει μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα. Η δημιουργική διέξοδος και οι εμπνευσμένες ιδέες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της περιόδου και θα μπορέσετε να ενσωματώσετε στη ζωή σας ιδιότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε ανανεώνοντας τη πίστη σας για έναν ανώτερο σκοπό.

Share: