fbpx

7/7 Τι ειναι αυτο που μπορει να σας κανει αυτοδυναμη/ο – Σεληνη στον Υδροχοο- Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Καινούργιες συνδέσεις σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε η Σελήνη στον Υδροχόο με ανθρώπους, πράγματα, ιδέες και οτιδήποτε προσφέρει γνώση. Φίλοι και κοινωνικές επαφές σήμερα ευνοούνται για νέες εμπειρίες και αναζητήσεις. . .

Ταύρος

Τα σταθερά βήματα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας καθώς και η επιφυλακτικότητα πριν κάνετε το κάθε βήμα. Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από το ενεργειακό πλανητικό σκηνικό να πιστέψετε στις ικανότητές σας και εστιάσετε καλύτερα στον στόχο σας. . .

Δίδυμοι

Φιλοσοφικές αναζητήσεις σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα ερχόμενη/ος σε επαφή με την πίστη και το όραμα σας σε ένα άλλο επίπεδο. Καλή ημέρα επίσης για να διευθετήσετε ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νομικές υποθέσεις. . .

Καρκίνος

Η χθεσινή Έκλειψη Σελήνης και ο Ερμής ανάδρομος έχουν αναστατώσει τα νερά αλλά είναι δική σας απόφαση αν θα ακολουθήσετε την ροή σπαταλώντας χρόνο και φαιά ουσία σε ανούσια πράγματα ή θα ωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που δίνουν συγκεκριμένες καταστάσεις. Εστιάστε στον στόχο σας και την βαθύτερη σας επιθυμία. . .

Λέων

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας δίνει την ευκαιρία μέσα από ομάδες ανθρώπων και φίλους να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σήμερα. Μέσα από την φροντίδα και το παιχνίδισμα μπορείτε να πάρετε χαρά και προσωπική ικανοποίηση. Επαφές σχετικά με επαγγελματικά θέματα επίσης ευνοούνται. . .

Παρθένος

Ο Ερμής ακόμη ανάδρομος μπορεί να μην σας αφήνει να κάνετε το πρόγραμμα όπως επιθυμείτε ωστόσο η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα σας βοηθά να οργανωθείτε κατάλληλα και να τακτοποιήσετε ζητήματα που υπάρχουν στην καθημερινή σας εργασία ή θέματα υγείας. . .

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο σας δίνει το πλεονέκτημα να φροντίσετε τον εαυτό σας με κάποιον τρόπο. Η επιλογή που θα κάνετε είναι δική σας, ανάλογα το σενάριο της προσωπικής σας ζωής, ωστόσο είναι σημαντικό πως αυτή την στιγμή μπορείτε να πάρετε χαρά και να έχετε προσωπικές απολαύσεις. . .

Σκορπιός

Σχέσεις που μπορούν να σας δώσουν προσωπική φροντίδα και να σας θρέφουν συναισθηματικά είναι η κύρια σκέψη και ανάγκη της ημέρας για εσάς. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας ωθεί προς αυτή την κατεύθυνση και άνθρωποι που εμπιστεύεστε μπορούν να σας δώσουν συμβουλές, ακόμη και να σας δείξουν τον τρόπο να το πετύχετε. . .

Τοξότης

Η επικοινωνία είναι σημαντική σήμερα και είναι στο χέρι σας να την κάνετε δημιουργική με την Σελήνη στον Υδροχόο. Μην σταθείτε σε λεπτομέρειες που μπορεί να ειπωθούν με τον Ερμή ακόμη ανάδρομο και σας αποπροσανατολίσουν. Εστιάστε σε ότι δίνει νέα προοπτική και νέα δυνατότητα να προχωρήσετε μπροστά. . .

Αιγόκερως

Τα οικονομικά και γενικότερα η ασφάλεια που θέλετε να έχετε στην ζωή σας, είτε υλική είτε συναισθηματική είναι το κύριο μενού της ημέρας για το ζώδιο σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας φέρνει σε επαφή με αξίες και πεποιθήσεις οι οποίες χρειάζονται αναπροσαρμογή, καθώς και με τον αυτοσεβασμό που χρειάζεται να έχετε κατά την διεργασία που κάνετε. . .

Υδροχόος

Σήμερα μπορείτε να δείτε ευκολότερα την πανοραμική εικόνα των καταστάσεων στην ζωή σας στο εδώ και τώρα με την Σελήνη στο ζώδιο σας. Καθαρίστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και δημιουργείστε ελεύθερο χώρο για νέα ενδεχόμενα. . .

Ιχθύες

Η ξεκούραση σε ψυχικό κυρίως επίπεδο είναι το κύριο συστατικό που μπορεί να κάνει την διαφορά σήμερα σε όλα τα επίπεδα. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας βοηθά να αναγνωρίσετε και να ταξινομήσετε καλύτερα τις καταστάσεις ώστε να μπορέσετε να εκτιμήσετε τι είναι σημαντικό να ασχοληθείτε εκτενέστερα και τι πρέπει να αφήσετε, προς το παρόν. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: