fbpx

4/7 Πως να φερετε την αυτονομια στην ζωη σας – Σεληνη στον Αιγοκερω- Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Σήμερα χρειάζεται να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει δομικά στοιχεία και μπορεί να σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Τα λόγια του αέρα με τον Ερμή ανάδρομο το μόνο που μπορούν να φέρουν είναι παραπλάνηση και αποπροσανατολισμό από το τι είναι σωστό και τι λάθος να γίνει αυτή την στιγμή. . .

Ταύρος

Το γεγονός πως ξέρετε πότε πατάτε γερά στα πόδια σας είναι σημαντικό σήμερα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας δίνει την ευκαιρία να εστιάσετε στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων και καταστάσεων γύρω σας. . .

Δίδυμοι

Η αντικειμενική αξία των πραγμάτων είναι ο οδηγός σας σήμερα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε σωστά τις περιστάσεις παρόλο την σκληρή δουλειά που οφείλετε να κάνετε. . .

Καρκίνος

Φόβοι μπορεί να σας κρατήσουν μακριά από κάτι το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει ευεργετικά για εσάς αυτή την στιγμή. Η προθυμία και η διαθεσιμότητά σας αντιθέτως θα κάνουν την διαφορά. . .

Λέων

Η υπερβολή είναι μέρος των ενεργειών που λαμβάνουν χώρα σήμερα στο ουράνιο σκηνικό. Δώστε εξαρχής πλαίσιο και όρια όπου είναι απαραίτητο ώστε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. . .

Παρθένος

Η δημιουργική πορεία μιας κατάστασης θα είναι ο αντικειμενικός παράγοντας που θα σας δείξει σήμερα ποια ευκαιρία μπορείτε να αρπάξετε, όσο ακόμη αυτή είναι διαθέσιμη. Οι αμφιβολίες προέρχονται κυρίως από δικές σας ανασφάλειες. . .  

Ζυγός

Δεν είστε υπεύθυνη/ος για όλα τα καλά ή τα κακά του κόσμου. Χαλαρώσετε σήμερα και παραιτηθείτε από την προσδοκία πως ότι γίνεται γύρω σας εξαρτάται με κάποιον τρόπο από εσάς. Ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. . .

Σκορπιός

Εστιάστε στα νέα δεδομένα που φέρνει ο Ερμής ανάδρομος στην επιφάνεια και κερδίστε το πλεονέκτημα με κάποιον τρόπο. Δεν μπορούν να λειτουργήσουν όλα βάσει προγράμματος αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. . .

Τοξότης

Η υπομονή είναι το σημαντικότερο πράγμα σήμερα γιατί σας δίνει τον χρόνο να προχωρήσετε με σύνεση και με περισσότερο σταθερά βήματα. Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να εκτιμήσετε σωστά τα γεγονότα που διαδραματίζονται γύρω και μέσα σας. . .

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας φορτίζει με δύναμη και αποφασιστικότητα. Ωστόσο καλό θα αποφύγετε με οποιονδήποτε τρόπο να προκαλέσετε αντιδράσεις. Η κριτική προς τους άλλους δεν θα είναι βοηθητική απεναντίας θα σας απομακρύνει από ανθρώπους που αγαπάτε. . .

Υδροχόος

Σήμερα έχετε την εύνοια να κατανοήσετε βαθύτερα στρώματα από αυτά που είναι στην επιφάνεια και να αντιληφθείτε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων αλλά και τα δικά σας. Προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε κινητοποιείται σχετικά άμεσα ώστε να έχετε το πλεονέκτημα. . .

Ιχθύες

Φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να σας δυσκολέψουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων γύρω σας σήμερα. Ωστόσο είναι μια πολύ καλή στιγμή να δείξετε τα ταλέντα σας και να αναγνωριστούν οι ικανότητές σας από άλλους με κάποιον τρόπο. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: