fbpx

Ζωδια 29/7 Αρης στην Παρθενο και ολα μπαινουν στη σωστη τους θεση!

2474
0
Share:

Απόψε τα βράδυ ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου και θα παραμείνει μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου. Ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο θα μας βοηθήσει να επιδιώξουμε τις προσωπικές μας επιθυμίες με πρακτικό και μεθοδικό τρόπο και να σταθούμε σε εκείνες τις λεπτομέρειες οι οποίες θα κάνουν την διαφορά στην τελειοποίηση της εργασίας που έχουμε αναλάβει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Άρης στην Παρθένο θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με την εργασία και την καθημερινή σας ρουτίνα. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου οτιδήποτε είναι ανοιχτό και θέλετε να το ολοκληρώσετε θα είναι ευκολότερο να το πετύχετε και νέες καταστάσεις που ενδέχεται να προκύψουν θα είναι περισσότερο διαχειρίσιμες. Λίγο περισσότερη προσοχή σε θέματα υγείας.  

Για τους Ταύρους, ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά σε θέματα καρδιάς και δημιουργίας σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα σας γεμίσει με ενέργεια και κυρίως πάθος να κάνετε ότι έχετε σχεδιάσει και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες χωρίς συστολές και καθυστερήσεις.

Για τους Διδύμους, ο Άρης στην Παρθένο δεν υπόσχεται μια περίοδο ηρεμίας και γαλήνης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα, το σπίτι ή την προσωπική σας ζωή. Ωστόσο θα είναι ευεργετικός με την έννοια πως θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη ζητήματα που είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή και χρειάζονται τακτοποίηση.

Για τους Καρκίνους, μετακινήσεις για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους φέρνει ο Άρης στην Παρθένο για εσάς μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Επίσης, θα είναι μια πολύ καλή περίοδος εάν θελήσετε να προχωρήσετε θέματα τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό και απαραίτητη επικοινωνία με άλλους ανθρώπους.

Για τους Λέοντες, η θέση του Άρη στην Παρθένο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου εστιάζει σε πολύ πρακτικά θέματα και καταστάσεις. Οτιδήποτε έχει μια δομή και μια συνέχεια θα βοηθηθείτε να το αναπτύξετε και να δημιουργήσετε το κατάλληλο πλαίσιο για να γειωθεί επιτυχώς.

Για τους Παρθένους, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας φέρνει μαζί ενέργεια η οποία θα σας βοηθήσει κυρίως σε προσωπικά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με την προβολή σας. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου η ικανότητά σας να προχωρήσετε μπροστά κάτι που σας ενδιαφέρει και να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα σας θα είναι ζηλευτή και θα έχετε ανταμοιβή.

Για τους Ζυγούς, η θέση του Άρη στην Παρθένο δεν υπόσχεται μια ήρεμη περίοδο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου για εσάς. Θα είναι μια περίοδος όπου οτιδήποτε προκύπτει θα πρέπει να το βλέπετε εκείνη τη στιγμή χωρίς αναβολές ή υπεκφυγές. Το καλό είναι πως θα τακτοποιηθούν πράγματα και καταστάσεις οι οποίες έχουν μείνει πίσω και με κάποιον τρόπο σας κρατούν δέσμια/ο στο παρόν χωρίς να μπορείτε να εξελιχθείτε όπως θα θέλατε.  

Για τους Σκορπιούς, αρκετά οφέλη φέρνει μαζί του ο Άρης στην Παρθένο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου για εσάς και σχετίζονται κυρίως με τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι συνδέσεις κάθε είδους για το επόμενο διάστημα θα είναι περισσότερο ουσιαστικές και θα είναι ευκολότερο να ολοκληρώσετε και να φέρετε εις πέρας αυτό το οποίο θα έχετε βάλει στόχο.

Για τους Τοξότες, παρόλο που διανύουμε περίοδο διακοπών ο Άρης στην Παρθένο έχει άλλα σχέδια για εσάς. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα υπάρξει έντονη κινητικότητα στον επαγγελματικό σας τομέα και ενδέχεται να υπάρχουν χρονοδιαγράμματα τα οποία μπορεί σας αγχώσουν. Ευκαιρίες θα δοθούν για να ασχοληθείτε σοβαρά με κάτι το οποίο σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

Για τους Αιγόκερους, μια ευεργετική περίοδος ξεκινά με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς που σχετίζονται με το παρόν αλλά και το μέλλον σας. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θέματα που είναι ανοιχτά μπορούν να ολοκληρωθούν με επιτυχία και νέοι στόχοι οι οποίοι θα είναι δημιουργικοί και επεκτατικοί μπαίνουν σε εφαρμογή. Επίσης νομικά ζητήματα προχωρούν.

Για τους Υδροχόους, η θέση του Άρη στην Παρθένο φέρνει πολύ προσωπικά σας ζητήματα στην επιφάνεια καθώς και οικονομικά θέματα τα οποία θέλουν τακτοποίηση. Βαθύτερες επιθυμίες ζητούν να βρείτε τρόπους έκφρασης και η ανάγκη να νιώσετε ελεύθερη/ος από δεσμά που σας κρατούν στάσιμη/ος θα είναι το κύριο μοτίβο όσο αφορά τις δράσεις σας μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στην Παρθένο απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει στην επιφάνεια οτιδήποτε σχετίζεται με άλλους ανθρώπους, φίλους, προσωπικές συνδέσεις και συνεργασίες. Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου νέες φόρμες επικοινωνίας θα μπορέσουν να σας φέρουν πιο κοντά ή να βοηθήσουν να απομακρυνθείτε από ότι δεν λειτουργεί πια ευεργετικά στη ζωή σας.

Share: