fbpx

30/6 Βαθυτερες επιθυμιες ερχονται στην επιφανεια – Σεληνη στον Σκορπιο – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Κριός

Σήμερα μπορείτε μέσα από βαθιές διεργασίες να έρθετε σε επαφή με επιθυμίες και όνειρα τα οποία για κάποιον λόγο έχετε αφήσει στην άκρη το τελευταίο διάστημα. Η Σελήνη στον Σκορπιό εκτός από την δύναμη, προσθέτει προσήλωση στον στόχο επανεξετάζοντας οτιδήποτε υπάρχει στο παρόν και τις δυνατότητες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. . .

Ταύρος

Η συναισθηματική ασφάλεια έρχεται μέσα από την αληθινή και ειλικρινή επαφή κυρίως με τον εαυτό σας σήμερα. Η Σελήνη στον Σκορπιό σας βοηθά να ελέγξετε το σημείο που βρίσκεστε καθώς και τον λόγο. Παρόλο που η σταθερότητα σας είναι ένα από τα όπλα σας, πιθανά σήμερα να δείτε πως η αλλαγή είναι η μόνη σταθερή αξία η οποία υπόσχεται χαρά και ικανοποίηση. . .  

Δίδυμοι

Όλα φαίνονται υπό έλεγχο αλλά ακόμη και αν δεν είναι είστε σίγουρη/ος για τις ικανότητές σας, σήμερα η Σελήνη στον Σκορπιό σας δείχνει πως η βελτίωση έρχεται μέσα από μια περισσότερο εσωτερική διεργασία. Η ευελιξία πάντα χρήσιμη και εσείς μπορείτε να την έχετε αβίαστα αλλά η λύτρωση έρχεται μέσα από την επικοινωνία με την καρδιά σας και τις νέες προσεγγίσεις που μπορείτε να έχετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας. . .

Καρκίνος

Τα συναισθήματα σας είναι έντονα σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε δημιουργικά πράγματα ή κινητοποιείται η ανάγκη να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα εγχείρημα που σας ενθουσιάζει. Για να προχωρήσει χρειάζεται πραγματικά να δώσετε την ψυχή σας και να εστιάσετε σε αυτό που δίνει την υπόσχεση πραγματικής ευχαρίστησης και ικανοποίησης. . .

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό εστιάζει την ενέργεια και δυναμική της σήμερα σε πολύ προσωπικούς σας τομείς όπως το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Κάτι βρυχάται σε αυτούς τους τομείς και μέσω της διαισθητικής σας ικανότητας είστε σε θέση να αντιληφθείτε τι είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται την προσοχή σας καθώς και ένα είδος μετασχηματισμού. . .

Παρθένος

Η επικοινωνία σήμερα με την Σελήνη στον Σκορπιό γίνεται με βαθύ και έντονο τρόπο. Η αντικειμενική υπόσταση των πραγμάτων είναι ενεργή και είναι σίγουρο πως μπορείτε να εξερευνήσετε και να κατανοήσετε προς ποια κατεύθυνση χρειάζεται να πάτε ώστε να κάνετε ξεκάθαρες κουβέντες από καρδιάς. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα σας βοηθά να κάνετε ένα βήμα, ανακαλύπτοντας τι είναι αυτό που πραγματικά έχει αξία για εσάς στο σήμερα και χρειάζεται την προσοχή και ενέργεια σας. Είναι καλή στιγμή να εκτιμήσετε καταστάσεις, αξίες και πεποιθήσεις αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε δεν είναι πια λειτουργικό στην ζωή σας. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, βοηθά να στοχεύσετε στην δύναμη της θέλησης. Δεν είναι απαραίτητο να δώσετε αναφορά ή διευκρινήσεις σχετικά με τα σχέδια ή τις ανάγκες σας στους άλλους. Εστιάστε μόνο στο τι θέλετε να αλλάξει και τι θέλετε να παραμείνει στην ζωή σας. . .

Τοξότης

Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα με την Σελήνη στον Σκορπιό να κινητοποιεί οτιδήποτε κρύβεται πίσω από την εξωτερική εικόνα και είναι σίγουρο πως με κάποιον τρόπο μπορεί να σας αποκαλυφθεί σήμερα. Ένα είδος μετασχηματισμού λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή και μπορείτε να αντιληφθείτε τα βαθύτερα κίνητρα των άλλων αλλά κυρίως τα δικά σας. . .

Αιγόκερως

Μια νέα πραγματικότητα μπορεί να λάβει χώρα αυτή την δεδομένη στιγμή με την Σελήνη στον Σκορπιό να επηρεάζει κοινωνικά θέματα στο ζώδιο σας. Μέσω της αναγέννησης και του μετασχηματισμού μπορείτε να βρείτε τον δρόμο που θα σας κάνει ακόμη πιο δυνατή/ό εκμεταλλευόμενη/ος όλες τις δημιουργικές ευκαιρίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή γύρω σας. . .  

Υδροχόος

Αυτή την στιγμή ο σκοπός είναι ένας με τα πλανητικά δρώμενα και την Σελήνη στον Σκορπιό για το ζώδιο σας. Να αγαπήσετε περισσότερο και να νιώσετε πιο έντονα τα συναισθήματα ώστε να ανέβει η ενέργεια ακόμη και σε ότι έχει βαλτώσει αυτή την στιγμή. Αφεθείτε σε αυτή την διαδικασία της κάθαρσης και της ενδυνάμωσης. . .

Ιχθύες

Οι παρορμητικές δράσεις δεν ταυτίζονται με την περίοδο που διανύουμε, ούτε με την Σελήνη στον Σκορπιό που ζητά πολύ καλό σχεδιασμό πριν από κάθε κίνηση. Ωστόσο ένα ταξίδι και οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό ή σπουδές σήμερα μπορεί να έρθει στην επιφάνεια προς διερεύνηση. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: