fbpx

Ζωδια 30/05 Νεα Σεληνη στους Διδυμους – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

76
0
Share:

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δεν συνδέεται με άλλες πλανητικές δυναμικές στον ουράνιο θόλο και αυτό δηλώνει δύο πράγματα για τον Σεληνιακό μήνα που ξεκινά. Το ένα είναι πως η δυναμική της μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα. Δηλαδή, ανεξάρτητα τις δυναμικές, τις ευκολίες ή τις δυσκολίες που περνάμε αυτή την περίοδο στο προσωπικό μας σενάριο, η βοήθεια έρχεται μέσα από ποιότητες όπως η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία, η οποία θα δοθεί απλόχερα για τις επόμενες 28 ημέρες. Το άλλο σενάριο είναι πως ανεξάρτητα (πάλι) το προσωπικό σενάριο που βιώνουμε αυτή την περίοδο, τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει από αυτό που προσδοκάμε. Η προσήλωση σε ότι κεντρίζει το ενδιαφέρον και εξιτάρει την περιέργειά μας είναι ο στόχος. Ωστόσο, λόγω της διττής φύσης του ζωδίου (και του κυβερνήτη του ζωδίου, Ερμή, ανάδρομου) το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο τουλάχιστον μέχρι αρχές Ιουνίου. Ένα βαρόμετρο σε κάθε περίπτωση είναι η προτεινόμενη λύση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η ανάγκη να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να νιώθετε οικεία με το περιβάλλον γύρω σας θα μονοπωλεί σε αυτή τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα επηρεάζει τις δράσεις που θα κάνετε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Φυτέψτε νέους σπόρους στον τομέα της επικοινωνίας με τους ανθρώπους γύρω σας και επωφεληθείτε από τα μηνύματα που λαμβάνετε από το άμεσο περιβάλλον σας.       

Για τους Ταύρους, η συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια ήταν πάντα στα βασικά σχέδιά σας και η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στοχεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Οι επιλογές είναι δικές σας ωστόσο θα σας δοθούν νέα δεδομένα και η προτροπή να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα για να πετύχετε αυτούς τους συγκεκριμένους στόχους και να έρθετε πιο κοντά στις επιθυμίες σας.    

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος μαζί με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, δίνει πολλή ενέργεια την οποία θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτική/ός και καλά ενημερωμένη/ος πριν την όποια δράση σας. Η σχέση σας με τον κόσμο γύρω και η ανάγκη σας να δείξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας μέσα από δικά σας εγχειρήματα θα μονοπωλήσει τις επόμενες 28 ημέρες.   

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διάφορες πλευρές ώστε μέσα από την αντικειμενικότητα και λογική να ταξινομήσετε ανάλογα την αξιολόγηση που θα τους κάνετε. Θα σας βοηθήσει να δείτε πού ακριβώς στέκεστε αυτή τη στιγμή και πού μπορείτε να πάτε για να έχετε αποδοχή και επιτυχία μέσω των δράσεών σας.   

Για τους Λέοντες, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε παραγωγικούς τρόπους να φτάσετε πιο κοντά σε μία προσδοκία, ένα όνειρο, να βρείτε την κατάλληλη φόρμα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να κάνετε επαφές με ομοϊδεάτες. Αρωγός σε αυτό θα είναι η ευελιξία σας ακόμη και την στιγμή που μπορεί να δυσκολευτείτε να την εμπεριέχετε στις δράσεις σας. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας.

Για τους Παρθένους, Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σας βάλει σε καταστάσεις οι οποίες θέλουν ιδιαίτερη οργάνωση από εσάς ή/και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις σχετικά με ποίον δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε σταθερή/ός στο στόχο σας και απλά να προσπαθήσετε να εμπεριέχετε δημιουργικά όλες τις πληροφορίες που θα έρχονται σταδιακά μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Καλό θα είναι να είστε διαθέσιμη/ος για αναπροσαρμογές.   

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται να σας επιβραβεύσει για την ανοχή, την υπομονή, την πίστη σε ένα σκοπό και την λογική σειρά που εφαρμόζετε στα πράγματα και τις καταστάσεις όταν οτιδήποτε άλλον γνωρίζετε πως δεν μπορεί να λειτουργήσει. Προσπαθήστε να οραματιστείτε το επόμενο βήμα και μετά τις αρχές Ιουνίου που θα ορθοδρομήσει και ο Ερμής, κάντε τις κατάλληλες κινήσεις σας.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας υπενθυμίζει πως τίποτα δεν είναι απλό και τίποτα δεν μπορεί να έρθει χωρίς την κατάλληλη οργάνωση και κυρίως την διορατικότητά σας. Η ιδιότητα η οποία θα χρειαστεί να προστεθεί για να έχετε επιτυχία στα σχέδιά σας είναι η ευελιξία. Κάντε τις συνειδητοποιήσεις σας και δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιδιότητα ώστε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες που έχετε, μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής ανάδρομος απέναντί σας, σας έχει φέρει αλλαγές σε τομείς που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει με την κατάλληλη ευελιξία να διασχίσετε την οδό της επιλογής σας ακόμη και αν αναθεωρήσεις και νέα δεδομένα δεν θα λείψουν μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.  

Για τους Αιγόκερους, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας βοηθήσει μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να φέρετε όσο μπορείτε τα πράγματα στο σημείο που βολεύουν και διευκολύνουν την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Ειδικότερα, μετά τις αρχές Ιουνίου που και ο Ερμής θα ορθοδρομήσει στο ίδιο ζώδιο, θα λειτουργήσει ευνοϊκά σε αλλαγές που χρειάζεται να κάνετε προς αυτό το στόχο.

Για τους Υδροχόους, πολλές σκέψεις, ιδέες και αλλαγές έφερε ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων και τώρα η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο θα σας βοηθήσει να σπείρετε νέους σπόρους. Για τις επόμενες 28 ημέρες δείτε τα πράγματα σφαιρικά, περισσότερο επιφανειακά και αφήστε την φαντασία σας να σας οδηγήσει στη σωστή οδό. Πάρτε χαρά από δημιουργικά ενδεχόμενα ακόμη και αν δεν υπόσχονται το «για πάντα».

Για τους Ιχθύες, σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα έχει δράσει ο Ερμής ανάδρομος και τώρα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις στους τομείς που ζητάτε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Μετά τις αρχές Ιουνίου δώστε προτεραιότητα σε θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή/και την οικογένεια. Βάλτε τα όριά σας όπου νιώθετε πως το έχετε ανάγκη.

Share: