fbpx

3/7 Δωστε σημασια στις φιλοδοξιες σας – Σεληνη στον Τοξοτη – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Η Σελήνη στον Τοξότη σας φορτίζει με ενέργεια και νιώθετε πως μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε θελήσετε. Είναι αλήθεια πως αυτή η δυναμική μπορεί πραγματικά να δώσει την σπίθα ώστε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη ωστόσο χρειάζεται καλή στρατηγική ταυτόχρονα με την πίστη και την αισιοδοξία σας. . .

Ταύρος

Παρόλο που η Σελήνη στον Τοξότη σας ωθεί προς δημιουργικές δράσεις, το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό σας ζητά να κάνετε καλή οργάνωση και υπομονή η οποία θα ανταμειφτεί στον χρόνο. Ναι, σε καινούργια πράγματα και οτιδήποτε μπορούν και άλλοι άνθρωποι να σας βοηθήσουν στηρίζοντας σας. . .

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Τοξότη κινητοποιεί σχέσεις και συνεργασίες με ιδιαίτερο τρόπο, ζητώντας από εσάς να δώσετε σημασία την ίδια στιγμή που χρειάζεται να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπλέξει τα πράγματα αντί να τα απλοποιήσει. Αφήστε το δράμα στην άκρη και φερθείτε κατά περίπτωση. . .

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό σας σπρώχνει να τακτοποιήσετε οτιδήποτε υπάρχει χάος και ανισορροπία γύρω σας σήμερα. Η Σελήνη στον Τοξότη βοηθητική σε αυτή την διαδικασία, σας ωθεί να δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία και να προβείτε στις ανάλογες ενέργειες. . .

Λέων

Η χαρά της δημιουργίας είναι ενεργή με τις δράσεις και τις κινήσεις που κάνετε ώστε να δώσετε σχήμα και χρώμα σε κάτι που επιθυμείτε πολύ ή έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Σημαντικές ενέργειες μπορούν να γίνουν αυτή την στιγμή αρκεί η πίστη σας να είναι δυνατή και να μην βιαστείτε να φέρετε άμεσα αποτελέσματα. . .

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει διάφορους προσωπικούς σας τομείς και σας ζητείτε να κάνετε την απαραίτητη έρευνα πριν πάρετε αποφάσεις καθώς και οποιαδήποτε επαλήθευση στο πρόγραμμα που θέλετε να φέρετε εις πέρας. Άνθρωποι που είναι κοντά σας θα είναι υποστηρικτικοί. . .

Ζυγός

Ανεξάρτητα να έχετε πολλά στο μυαλό σας και στο πρόγραμμα σας, σήμερα χρειάζεται να κάνετε κάτι για εσάς το οποίο θα σας χαροποιήσει και θα πάρετε προσωπική ικανοποίηση. Η επικοινωνία σας θα είναι ενεργή και μπορείτε να προβείτε είτε σε ανακατεύθυνση είτε να αυτοσχεδιάσετε. . .

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Τοξότη σας φέρνει σε επαφή με την χαρά ενός σκοπού που βάζετε κατά νου και επενδύετε την ενέργεια σας. Ανεξάρτητα αν θα φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως η διαδρομή είναι ενδιαφέρουσα ή χρειάζεται εσείς η ίδια/ο ίδιος να την κάνετε ενδιαφέρουσα με κάποιον τρόπο. Το θετικό αποτέλεσμα είναι σημαντικό αλλά όχι το παν για να πάρετε προσωπική ικανοποίηση. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα ανάβει τα αστέρια και αν δεν μπορείτε να τα δείτε κάτι δεν κάνετε σωστά αυτή την στιγμή στην ζωή σας. Η ανυπομονησία θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά. Η πρόοδος είναι σημαντική αλλά είναι διαφορετική για κάθε ενδεχόμενο. Κάντε ρεαλιστικά σχέδια και εφικτά χρονοδιαγράμματα. . .

Αιγόκερως

Η προσήλωση στον στόχο είναι πάντα μια σημαντική ενέργεια για το ζώδιο σας αλλά η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα σας θυμίζει πως υπάρχουν και άλλα σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάτε ή να αφήνετε πίσω για κανέναν λόγο. Οτιδήποτε κινητοποιηθεί σήμερα στο προσωπικό σας σενάριο, χρειάζεται να σας δώσει τροφή για περαιτέρω σκέψη. Παραμείνετε ανοιχτή/ός. . .

Υδροχόος

Η Σελήνη στο Τοξότη σας δίνει την ώθηση να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ψηλά και να παραδειγματιστούν και άλλοι άνθρωποι από την στάση την δική σας. Σήμερα μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους γύρω σας και να τους ωθήσετε να βρουν ένα σκοπό να υπηρετήσουν με πίστη και υπομονή. . .

Ιχθύες

Η καλή προετοιμασία και ο ανάλογος σχεδιασμός είναι το κεντρικό θέμα της ημέρας για το ζώδιο σας. Η Σελήνη στον Τοξότη σας δείχνει όχι μόνο τον τρόπο να το κάνετε αλλά και την σπουδαιότητα αυτή της δράσης. Ο χειρισμός των καταστάσεων αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντικός. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: