fbpx

Ζωδια Σημερα 29/08 Ασχοληθειτε με οτι σας ηρεμει – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

117
0
Share:

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού από νωρίς το μεσημέρι και μετά μας ωθεί να ασχοληθούμε με οτιδήποτε μπορεί να μας κρατήσει σε ηρεμία και ισορροπία. Η ανάγκη για ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων θα είναι δυνατή και η δυνατότητα να βρεθούμε με ανθρώπους που εκτιμάμε και έχουμε στην καρδιά μας θα μας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, απέναντί σας, νωρίς το μεσημέρι φέρνοντας στην επιφάνεια οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις και συνεργασίες. Ο Ερμής υποστηρικτικά θα σας βοηθήσει να μπορέσετε μέσα από συζητήσεις να έρθετε πιο κοντά με ότι είναι αληθινό και χρήσιμο αυτή τη στιγμή για την πορεία που έχετε επιλέξει.        

Για τους Ταύρους, η ενέργεια της Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σήμερα από νωρίς το μεσημέρι και μετά λειτουργεί θα λειτουργήσει υποστηρικτικά και θα σας ωθήσει να δώσετε σημασία σε καθημερινές σας δραστηριότητες. Θα μπορέσετε να δείτε καταστάσεις που τρέχουν με μια πιο διαλλακτική στάση και να σταθείτε μόνο σε ότι εξυπηρετεί τα σχέδιά σας.   

Για τους Διδύμους, με διπλωματικές διαδικασίες θα βοηθηθείτε να προχωρήσετε σχέδια και ότι έχετε οργανώσει για σήμερα. Τα πλανητικά δρώμενα από νωρίς το μεσημέρι και μετά είναι υποστηρικτικά για οτιδήποτε μπορεί να αναπτυχθεί και να σας κάνει να νιώσετε χαρά, ειδικά αν αυτό που θα ασχοληθείτε είναι ένα προσωπικό δημιούργημα.   

Για τους Καρκίνους, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή βοηθούν οι πλανητικές δυναμικές από νωρίς το μεσημέρι και μετά να έρθετε σε επαφή και να τα δείτε από την αντικειμενική τους διάσταση. Μπορεί να μην είναι εύκολο ή να σας βγάλει από τη ζώνη ασφαλείας ωστόσο θα είναι πολύ χρήσιμο μιας και είναι αλήθεια πως μόνο ότι έχει ρεαλιστικές προσδοκίες μπορεί να προχωρήσει αυτή τη στιγμή.    

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία σήμερα από νωρίς το μεσημέρι και μετά μπορεί πραγματικά να αποδώσει και να μπορέσετε μέσα από συζητήσεις με συγκεκριμένα άτομα να έρθουν νέες υποστηρικτικές ιδέες στα σχέδιά σας. Αφεθείτε στη ροή και μην αρνηθείτε προσκλήσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα και αύριο.  

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής και να προχωρήσετε με πολύ συγκεκριμένα βήματα σήμερα θα είναι έντονη και αρκετά βοηθητική στα σχέδιά σας. Το πλανητικό δυναμικό από νωρίς το μεσημέρι και μετά σας δίνει την ευελιξία και την προτροπή να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς και μπορεί με τους απαραίτητους ελιγμούς να προχωρήσει με επιτυχία.   

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας από νωρίς το μεσημέρι και μετά ενισχύοντας την ενέργειά σας και τη δυναμική σας να δράσετε κατά βούληση και περισσότερο αυτόνομα. Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε θελήσετε αρκεί να εμπεριέχει ομορφιά και αίσθημα αλληλεγγύη.

Για τους Σκορπιούς, όσο περνά η σημερινή ημέρα μπορεί να μπαίνετε σε σκέψεις σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν ή θέλετε να ολοκληρωθούν με επιτυχία. Ιδιαίτερα από νωρίς το μεσημέρι και μετά θα υπάρξει η εύνοια να δείτε τα πράγματα αρκετά από την αντικειμενική τους πλευρά ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε ακόμη πιο αποτελεσματικά.

Για τους Τοξότες, σε κοινωνικό επίπεδο λειτουργούν οι πλανητικές δυναμικές σήμερα, από νωρίς το μεσημέρι και μετά δίνοντας ευκαιρίες να συναναστραφείτε με ανθρώπους που είναι υποστηρικτικοί στα σχέδιά σας. Επίσης, ομάδες ανθρώπων θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά και υποστηρικτικά σήμερα και αύριο.

Για τους Αιγόκερους, τα πλανητικά δρώμενα θα δώσουν την δυναμική τους από νωρίς το μεσημέρι και μετά σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα, την εργασία σας και σκοπούς που αυτή τη στιγμή είναι σημαντικοί για εσάς. Δεχθείτε ότι έρχεται και σε δεύτερο χρόνο αξιολογείστε το κατά σημαντικότητα. Μην απορρίψετε κάτι πριν το εξετάσετε με αντικειμενικότητα.

Για τους Υδροχόους, νέες ιδέες έρχονται σήμερα από νωρίς το μεσημέρι και μετά, βοηθώντας σας να βρείτε είτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν είτε να δείτε τα πράγματα από την αντικειμενική τους πλευρά. Η λογική και ρεαλιστική προσέγγιση είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή για ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε.

Για τους Ιχθύες, ενδέχεται σήμερα από νωρίς το μεσημέρι και μετά να χρειαστεί να μπείτε στην διαδικασία να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και κυρίως τα συναισθήματα που νιώθετε. Η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα ενεργή αλλά η αντικειμενική στάση απέναντι στις καταστάσεις είναι αυτή που θα σας βοηθήσει σε ότι θέλετε να πετύχετε.

Share: