fbpx

Ζωδια 29/03 Δωστε σημερα χωρο σε οτι δημιουργικο υπαρχει στη ζωη σας – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

75
0
Share:

Η Σελήνη στους Ιχθύες σήμερα και μία αίσθηση πως κάτι «κλείνει» ή χρειάζεται να ολοκληρωθεί θα είναι έντονη και αισθητή. Δώστε χώρο σε ότι δημιουργικό υπάρχει στη ζωή σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σε σκέψεις σας βάζουν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα και προβληματισμούς σχετικά με τα επόμενα βήματα που χρειάζεται να κάνετε σε υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να έχετε την αντικειμενική ματιά ενεργή και να σκεφτείτε ότι είναι με ηρεμία.        

Για τους Ταύρους, βοηθητικά θα λειτουργήσουν σήμερα κινήσεις που μπορείτε να κάνετε σε κοινωνικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει πως δεν θα πρέπει να αφήσετε ευκαιρία ανεκμετάλλευτη είτε αφορά ένα κάλεσμα είτε μία δραστηριότητα με ομάδες ανθρώπων.    

Για τους Διδύμους, δείτε σφαιρικά τα θέματα που σας απασχολούν σήμερα ειδικά αν πρόκειται για επαγγελματικές δραστηριότητες. Συνδεθείτε με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν και να στηρίξουν το όραμά σας ώστε να έρθει η ανάπτυξη που προσδοκάτε.   

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή με δραστηριότητες οι οποίες όχι μόνο μπορούν να αναπτυχθούν αλλά και να σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Πιθανών, μία πιο φιλοσοφική προσέγγιση να είναι το κλειδί της επιτυχίας.  

Για τους Λέοντες, οι αλλαγές είναι γενικότερα στο παιχνίδι αυτό το διάστημα και θα το νιώσετε εντονότερα μετά την Νέα Σελήνη. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να τις αγκαλιάσετε ώστε να μπορούν να δώσουν όλη την δυναμική τους σε κάτι νέο και περισσότερο ελπιδοφόρο για εσάς.  

Για τους Παρθένους, με ιδιαίτερη ευαισθησία καλείστε να δείτε σήμερα οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις και συνεργασίες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί ο δρόμος να μην είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ωστόσο είναι μία παραγωγική στιγμή για εσάς.    

Για τους Ζυγούς, την ευκαιρία να πάρετε ικανοποίηση από μία καθημερινή σας δραστηριότητα δίνεται σήμερα από τα πλανητικά δρώμενα. Οι αλλαγές ωστόσο με κάποιον τρόπο θα πρέπει να είναι μέρος αυτής της διαδικασίας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε νέους τρόπους αντιμετώπισης θεμάτων που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και δώστε την ενέργειά σας σε πράγματα τα οποία έχουν περιθώριο βελτίωσης.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να ασχοληθείτε με προσωπικές υποθέσεις θα μονοπωλήσει σήμερα ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν είτε καθυστερήσεις είτε αλλαγές στο πρόγραμμα που έχετε θέσει. Δώστε προσοχή σε ότι αφορά την επικοινωνία. Θα πρέπει να είστε σίγουρη/ος πως γίνεστε απόλυτα κατανοητή/ός.

Για τους Αιγόκερους, η διαίσθησή σας, σήμερα ειδικά, θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά στα βήματα που χρειάζεται να κάνετε. Ανταλλάξτε ιδέες και αφήστε την ροή της επικοινωνίας να κυλήσει μόνη της. Είναι σίγουρο, πως θα έρθουν νέα δεδομένα και ιδέες στην επιφάνεια.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ασχοληθείτε με ότι θελήσετε εκτός από οικονομικής φύσεως πράγματα. Οποιαδήποτε αυτό-κριτική καλό θα είναι να είναι καλή γιατί διαφορετικά πολύ εύκολα μπορεί να αποθαρρυνθείτε, χωρίς πραγματικό, αντικειμενικό λόγο.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, λίγο πριν την Νέα Σελήνη στον Κριό σας βάζει στην διαδικασία να σκεφτείτε τα δεδομένα και τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή την περίοδο στη ζωή σας. Επίσης, ενεργοποιούνται και βαθύτερες επιθυμίες ώστε να τους δώσετε χώρο για ανάπτυξη.

Share: