fbpx

28/6 Η σαγηνη το κλειδι της ημερας – Σεληνη στον Ζυγο – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Η ενήλικη στάση, ακόμη και η ενήλικη υποχώρηση όπου αυτή είναι απαραίτητη για την διατήρηση της ισορροπίας θα είναι σημαντικές ενέργειες. Σήμερα σας ζητείτε να αξιολογήσετε τις περιστάσεις, κατά περίπτωση. . .

Ταύρος

Με σύνεση και καλό προγραμματισμό σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό σας ενθαρρύνει να κάνετε αλλαγές και προσαρμογές βάσει τα δεδομένα που υπάρχουν στο σήμερα στην καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και με διπλωματία να προχωρήσετε τα σχέδια σας. . .

Δίδυμοι

Ακόμη και αν διλήμματα προκύψουν σήμερα μπορείτε εύκολα να τα διαχειριστείτε και να προχωρήσετε την ημέρα σας. Ένα σχέδιο δράσης ή μια έξυπνη λύση της στιγμής σας διευκολύνει και ξεμπλοκάρει τον δρόμο από τυχόν εμπόδια. . .

Καρκίνος

Σήμερα οποιαδήποτε βιασύνη δεν θα σας βοηθήσει με την Σελήνη στον Ζυγό να επηρεάζει πολύ προσωπικά σας θέματα και ζητήματα σπιτιού. Είναι σημαντικό να ακούσετε πολύ προσεκτικά τα αιτήματα από τους ανθρώπους που αγαπάτε και με ηρεμία και ευγένεια να δείξετε την διαθεσιμότητά σας προς την διατήρηση της ισορροπίας και αρμονίας. . .

Λέων

Σήμερα η επικοινωνία μπορεί να συνδέσει ακόμη και ασύνδετα πράγματα μεταξύ τους με την Σελήνη στον Ζυγό. Είναι κατάλληλη ημέρα να ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά την μάθηση και την εκπαίδευση καθώς επίσης μπορείτε να προγραμματίσετε κοντινές εξορμήσεις ή ζητήματα που αφορούν το εμπόριο. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να δείξετε τις ικανότητές σας μέσω δράσεων με την Σελήνη στον Ζυγό. Η ευελιξία σας θα είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας καθώς και υποχρεώσεις που μπορεί ξαφνικά να προκύψουν. Η οργάνωση εξάλλου είναι στο στοιχείο σας. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας αναζωογονεί με κάποιον τρόπο και σας δείχνει τον πιο σύντομο δρόμο να επιλύσετε θέματα που εξαρτώνται κυρίως από εσάς. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην φορτωθείτε περισσότερες υποχρεώσεις επειδή το αντέχετε. Η ξεκούραση κυρίως η νοητική και ψυχική είναι σημαντική για την υγεία σας. . .

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα με την Σελήνη στον Ζυγό σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αλλά χρησιμοποιώντας πρακτικούς τρόπους. Οι προφυλάξεις που χρειάζεται να πάρετε έχουν να κάνουν κυρίως με τις ψυχικές σας φορτίσεις και οτιδήποτε μπορεί να αναστατώσει την ψυχική σας υγεία. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ζυγό σας βοηθά να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα σήμερα ωστόσο θα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό να σχετίζονται με τον κοινωνικό σας τομέα. Φίλοι μπορούν να είναι υποστηρικτικοί και να σας προσφέρουν την βοήθεια τους όπου εσείς την χρειάζεστε. . .

Αιγόκερως

Εξετάστε καλά τα πράγματα σήμερα με την Σελήνη στον Ζυγό πριν αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία ή παραιτηθείτε από κάποια προσδοκία κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά και καλύτερα να τροφοδοτήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας με πίστη και όραμα πριν πάρετε τελικές αποφάσεις. . .

Υδροχόος

Σήμερα οτιδήποτε διευρύνει τις γνώσεις σας θα είναι όχι μόνο χρήσιμο αλλά και ελπιδοφόρο με την Σελήνη στον Ζυγό. Δώστε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σας φορτίζει με όμορφα συναισθήματα και τροφοδοτεί την δίψα σας για νέα ενδεχόμενα και νέους ορίζοντες. . .

Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε να εμπιστευτείτε, να μοιραστείτε και να αγαπήσετε βαθιά χωρίς να μπείτε σε ιδιαίτερες διεργασίες. Είναι καλή στιγμή για αναπροσαρμογή και ένα είδος προσωπικής αναγέννησης, όπου μπορείτε να δείτε την ζωή με μια άλλη ματιά. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: