fbpx

Ζωδια Σημερα 27/11 Αποφυγετε τις εντασεις – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

128
0
Share:

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω μας ωθεί να ασχοληθούμε μόνο με ότι έχει αξία και είναι πολύτιμο για εμάς. Μαζί με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια (με σφοδρότητα) συναισθήματα τα οποία έχουν καταπιεστεί για τον οποιοδήποτε λόγο στο άμεσο παρελθόν. Ο Άρης ανάδρομος δεν θα λειτουργήσει βοηθητικά καταλαγιάζοντας τις εντάσεις απεναντίας, μπορεί να τις εντείνει και να υπάρξει έντονη χειριστική τάση γιαυτό λειτουργήστε όσο μπορείτε σε αντικειμενικά πλαίσια. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα προσπαθήστε να χαλαρώσετε σε ένα ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον που σας εκφράζει. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να δείτε ζητήματα που σας απασχολούν και ειδικά αν σχετίζονται με την εργασία και τη καριέρα σας.  

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις έρχονται σήμερα στο μυαλό σας οι οποίες ενδέχεται να είναι ενδιαφέρουσες. Αυτό το οποίο πρέπει να αποφύγετε είναι ο παρορμητισμός. Δεν είναι στη φύση σας, ωστόσο μπορεί η τάση της ημέρας να σας σπρώξει προς αυτή τη κατεύθυνση και δεν θα είναι εποικοδομητικό.

Για τους Διδύμους, σήμερα ασχοληθείτε με κάτι που σας βοηθά να χαλαρώσετε, να περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Αποφύγετε επαφές με συγγενικά άτομα και οτιδήποτε έχετε την αίσθηση πως μπορεί να σας φορτίσει.

Για τους Καρκίνους, σχέσεις και επαφές οι οποίες μπορεί να σας φορτίσουν σήμερα για τον οποιοδήποτε λόγο θα πρέπει να αποφευχθούν. Επιλέξτε να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα την ημέρα σας.

Για τους Λέοντες, διάφορες καταστάσεις σήμερα στην καθημερινότητά σας μπορεί να σας βάλουν σε σκέψεις ή να χρειαστεί να βάλετε περισσότερη ενέργεια από όσο θα θέλατε για να προχωρήσουν. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε σωματικά και ψυχικά.

Για τους Παρθένους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας βοηθά να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε. Μην χάσετε ευκαιρίες που προκύπτουν και αποφύγετε να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες. Δείτε τα πράγματα πιο επιφανειακά.

Για τους Ζυγούς, οικογενειακά και προσωπικά ζητήματα ενδέχεται να είναι ανοιχτά και να ζητούν χρόνο και ενέργεια από εσάς ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να ασχοληθείτε. Δώστε χώρο και ενέργεια σήμερα σε κάτι το οποίο σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει.

Για τους Σκορπιούς, μπορείτε να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αρκεί αν είναι, ειδικά σήμερα, ποιοτικό. Το φόρτο εργασίας και οι πολλές σκέψεις που κάνετε το τελευταίο διάστημα έχουν δυναμώσει την ανάγκη σας για προσωπική ευχαρίστηση και καλή επικοινωνία.

Για τους Τοξότες, για κάποιον λόγο σήμερα μπορεί να θελήσετε να βάλετε κάποια πράγματα σε μία σειρά και υπάρχει η εύνοια να το προσπαθήσετε. Οι ιδιότητες οι οποίες θα είναι αρωγοί είναι η σταθερότητα στη πορεία σας αλλά με ευέλικτη στάση μπροστά σε τυχόν εμπόδια.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας προσθέτοντας σφοδρότητα και έντονη δυναμική στις κινήσεις σας. Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε είναι ισχυρός ωστόσο θα μπορούσε να «φοβίσει» τους ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας και τρέφετε τρυφερά συναισθήματα για αυτούς. Κινηθείτε με λίγο περισσότερη προσαρμοστική διάθεση.  

Για τους Υδροχόους, σήμερα οι σκέψεις σας είναι βαθιές αλλά και έντονες σε βαθμό να υπάρχει το ενδεχόμενο να εγκλωβιστείτε μέσα σε αυτές και να μην μπορείτε να δείτε πέρα από το δάχτυλό σας. Έχετε το κατά νου και δώστε αρκετό χώρο πριν φτάσετε σε τυχόν συμπεράσματα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μπορείτε να δείτε φίλους και ανθρώπους που έχετε στη καρδιά σας. Άτομα που τρέφετε εκτίμηση μπορούν να είναι δίπλα σας και να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις. Καλύτερα να μην ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά και οικογένειας ζητήματα.

Share: