fbpx

26/7 Αντικειμενικοτητα και ρεαλισμο ζητα η σχεση της Σεληνης με Αρη/Χειρωνα – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

861
0
Share:

 

Κριός

Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας και η σχέση της με τον Άρη και τον Χείρωνα σήμερα μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις σε σχέσεις ή/και συνεργασίες. Δώστε την πρέπουσα προσοχή και σκεφτείτε πως η ενήλικη υποχώρηση είναι η καλύτερη λύση αν νιώσετε έξω από τα νερά σας. . .

Ταύρος

Καθημερινά θέματα μπορεί να σας φανούν βουνό σε σχέση με άλλες ημέρες που κυλούν οι καταστάσεις πιο ομαλά. Είναι σημαντικό σήμερα να είστε ο εαυτό σας, την ίδια στιγμή που φυλάγεστε από κακοτοπιές. . .

Δίδυμοι

Σημαντικές σας ανάγκες ξυπνούν σήμερα μέσα σας και η ανάγκη να κάνετε δημιουργικά πράγματα και να πάρετε χαρά θα είναι έντονη. Η σχέση της Σελήνης με τον Άρη και τον Χείρωνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αμφισβητήσεις. Είναι σημαντικό αυτή την στιγμή να κινητοποιηθείτε προς δημιουργικές διεξόδους. . .

Καρκίνος

Σήμερα είναι σημαντικό να έρθετε αντιμέτωπη/ος με ζητήματα που έχουν προκύψει στην εργασία σας ή στο σπίτι σας. Όποιο και αν είναι το κόστος, είναι σημαντικό να ξεδιαλύνουν τα πράγματα και να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις με ανθρώπους που αγαπάτε ή έχετε κάποιο είδος συνεργασίας. . .

Λέων

Η επικοινωνία είναι σημαντική για εσάς αυτή την στιγμή και είστε διατεθειμένη/ος να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι σημαντικό να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να ακουστούν τα μηνύματα σας αλλά το κυριότερο είναι να διεκδικήσετε τα θέλω σας και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες. . .  

Παρθένος

Αξίες αναθεωρούνται σήμερα και μπαίνετε στην διαδικασία να αμφισβητήσετε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας. Άνθρωποι μπορεί να είναι κοντά σας αλλά χρειάζεται με κάποιον τρόπο να σας αποδείξουν την εντιμότητά τους και το ότι αξίζουν να βρίσκονται στην ζωή σας. Οικονομικά θέματα επίσης θέλουν προσοχή. . .

Ζυγός

Η Σελήνη στο ζώδιο σας και η σχέση της με τον Άρη και τον Χείρωνα απέναντι δηλώνει πως όποια και αν είναι η θέση σας αυτή την στιγμή, χρειάζεται να την υπερασπιστείτε με όσα μέσα διαθέτετε. Η επιμονή σε ότι είναι αληθινό και έχει γερές βάσεις θα σας δυναμώσει. Κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά και όσο αφορά την εικόνα σας στους γύρω.  . .

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό ζητά να κάνετε μια στάση και να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θα μπορούσατε να αλλάξετε προς όφελος σας. Ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία σας ψυχική και σωματική, είναι κινητοποιημένα και το σύμπαν ζητά από εσάς να δώσετε την πρέπουσα σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες. Κυρίως ότι μπορεί να φέρει την ηρεμία και γαλήνη στο σήμερα. . .

Τοξότης

Κοινωνικά θέματα σας απασχολούν αυτή την στιγμή και μπαίνουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο η αλληλεγγύη αγγίζει τις δικές σας συνεργασίες. Είναι αλήθεια πως θα θέλατε να ζείτε σε έναν κόσμο ιδανικά πλασμένο αλλά είναι επίσης αλήθεια πως έχετε τις μαγικές ικανότητες να φτιάξετε τον μικρόκοσμό σας με αυτές τις ποιότητες. . .

Αιγόκερως

Η εργασία σας και γενικότερα τα επαγγελματικά σας σήμερα θα χρειαστούν την προσοχή σας, αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για ανοίγματα, ούτε για πολλά λόγια. Τα έργα δείχνουν την αξία του καθενός και χρειάζεται να πορευτείτε με αυτά τα δεδομένα. . .

Υδροχόος

Σημαντική στιγμή για να αποδείξετε κυρίως στον εαυτό σας πως τα πολλά λόγια όντως είναι φτώχια. Οι πράξεις σας σήμερα θα είναι αυτές που έχουν αξία και θα μπορέσετε με επιχειρήματα να πείσετε και άλλους με το παράδειγμα σας. . .

Ιχθύες

Η σχέση της Σελήνης με τον Άρη και τον Χείρωνα μπορεί να δυσκολέψουν το πρόγραμμα σας σήμερα. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε σήμερα είναι να μην πιέσετε καταστάσεις, ούτε το πρόγραμμα σας. Ξεκουραστείτε και αφήστε σημαντικές δράσεις για μια άλλη στιγμή. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

Share: