fbpx

26/6 Σημερα χρειαζεται ευελιξια και χαρη – Σεληνη στην Παρθενο – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Κριός

Ο ενθουσιασμός σήμερα θα σας σπρώχνει να μπείτε στην διαδικασία να κάνετε πράγματα και να προχωρήσετε ζητήματα σε εργασιακό επίπεδο ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με την καθημερινότητά σας. Με τον Ερμή ανάδρομο συνδυαστικά με την Σελήνη στην Παρθένο θα χρειαστεί να είστε προσεκτική/ός στις λεπτομέρειες. . .  

Ταύρος

Η τάση της ημέρας είναι να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας δίνει ικανοποίηση και σας βοηθά να επεκτείνετε ιδέες και σκέψεις με την Σελήνη στην Παρθένο. Ωστόσο ακόμη και εργασιακά θέματα τα οποία ζητούν λεπτομερή δουλειά θα μπορούσαν να υποσχεθούν μια δημιουργική ημέρα, αρκεί να υπάρξει ένα νέο στοιχείο που θα ανακαλύψετε και θα σας ενθουσιάσει. . .

Δίδυμοι

Θέματα σπιτιού ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα και ακόμη και αν είναι βαρετά πιθανά να χρειαστεί να βάλετε πράγματα σε τάξη ή να κάνετε απαραίτητες αλλαγές. Οτιδήποτε έχει ένα είδος χρησιμότητας, σήμερα θα μπορέσει να προχωρήσει και να αλλάξει την  διάθεση σας. . .

Καρκίνος

Οι λεπτομέρειες και η θετική σας στάση μπορούν να κάνουν την διαφορά με την Σελήνη στην Παρθένο. Η επικοινωνία σήμερα είναι δυνατή και μπορείτε με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά να προχωρήσετε ζητήματα τα οποία σας απασχολούν τόσο στον εργασιακό τομέα όσο και στον προσωπικό. . .

Λέων

Η προθυμία σας είναι το κλειδί της ημέρας με την Σελήνη στην Παρθένο και τις υπόλοιπες πλανητικές ενέργειες. Δώστε σημασία στις μικρές λεπτομέρειες και σε ότι μπορεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να ξεδιαλύνουν καταστάσεις που τους εμποδίζουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Δώστε τα φώτα και την γνώση σας παίρνοντας χαρά μέσα από αυτή την διαδικασία. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορείτε να γίνεται παράδειγμα για άλλους ανθρώπους και να επωφεληθείτε από την προσφορά σας με την Σελήνη στο ζώδιο σας. Δείξτε του πως η αποτελεσματικότητά σας έρχεται μέσα από δουλειά και πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Πως μπορούν να διαθέσουν χώρο για την κάθε πληροφορία και πως μπορούν να την ταξινομήσουν ώστε να βγουν από το χάος. . .

Ζυγός

Καλή ημέρα να ασχοληθείτε με ζητήματα που σας τριβελίζουν το μυαλό αλλά δεν είναι ιδανική μέρα για δράσεις. Ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα, χωρίς να συμπεριλάβετε άλλους ανθρώπους. Είναι ημέρα περισυλλογής και μπορείτε δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο και χώρο να ταξινομήσετε και να δείτε τους λόγους των ανησυχιών σας με άλλη ματιά. . .

Σκορπιός

Η βοήθεια και η προσφορά σας είναι σημαντική σήμερα με κέντρο τους άλλους ανθρώπους αλλά και το δικό σας. Εστιάστε σε αυτό που σας ενώνει παρά σε αυτό που σας χωρίζει και δείξτε τους το πώς μπορούν να είναι ομάδα έχοντας το όραμα, την πίστη σε έναν σκοπό και την αισιοδοξία ενεργές. . .

Τοξότης

Με το χέρι στην καρδιά σήμερα έρχεστε αντιμέτωπη/ος με προκλήσεις ή με ζητήματα τα οποία για δικούς σας λόγους έχετε αποφύγει μέχρι σήμερα. Δεν θα είναι εύκολο αλλά χρειάζεται να δώσετε το τελικό σχήμα και χρώμα σε κάτι το οποίο έχει μείνει πίσω. Η τάξη και η αποκατάσταση  είναι τα κλειδιά της ημέρα για εσάς. . .

Αιγόκερως

Αυτή την στιγμή χρειάζεστε κάτι το οποίο θα σας κινητοποιήσει θετικά και θα σας δώσει το κίνητρο να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη διαδρομή. Την αντοχή την διαθέτετε, αυτό που χρειάζεται να βρείτε είναι η πίστη. Τότε, όλα θα γίνουν πιο απλά και ξεκάθαρα στο μυαλό σας. . .

Υδροχόος

Όλα εξαρτώνται από εσάς σήμερα και την διάθεση ή μη να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που όμως θα κάνουν την διαφορά και υπόσχονται προσωπική ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. Το ζήτημα είναι αν θελήσετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία και αυτή είναι δική σας και μόνο απόφαση. . .

Ιχθύες

Σήμερα οτιδήποτε ανήκει στην σφαίρα σχέσεις και συνεργασίες μπαίνει στο μικροσκόπιο με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας. Συναισθήματα κινητοποιούνται και ο μόνος σκοπός είναι να γίνει εκ νέου μια αξιολόγηση και τοποθέτηση. Καλό θα ήταν να δεχθείτε αυτή την πρόκληση και να μιλήσετε από την καρδιά σας για ότι σας απασχολεί και κυρίως δημιουργεί απόσταση από ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: