fbpx

25/6 Με την Σεληνη στον Λεοντα η αγαπη γινεται αντιληπτη ως μια δυναμη που δινει αρχοντια και νοημα στη ζωη – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο σημερα. . .

Share:

 

Κριός

Οτιδήποτε καλό συμβαίνει γύρω σας μαζί με την δύναμη της θέλησης είναι τα χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν σήμερα να σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες. Σκέψεις που σχετίζονται με πολύ προσωπικά κομμάτια δικά σας χρειάζονται να τις πασπαλίσετε με θέρμη και πάθος. . .

Ταύρος

Σήμερα υπάρχουν δύο επιλογές. Η μία είναι να πάρετε τις καλές αναμνήσεις και να τις χρησιμοποιήσετε ως καύσιμη ύλη στο σήμερα της ζωής σας ή να μπείτε στην διαδικασία να αλλάξετε ότι νιώθετε πως με μια δεύτερη ευκαιρία το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο ευνοϊκό. Πολύ προσωπικά σας θέματα σήμερα έρχονται στην επιφάνεια για αναπροσαρμογή. . .

Δίδυμοι

Σήμερα είναι καλή μέρα να σκεφτείτε τι είναι αυτό που χρειάζεται βελτίωση ώστε να σας φέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση και χαρά. Η επικοινωνία θα είναι σημαντική και μέσα από την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μπορείτε να φτιάσετε σε ένα αποτέλεσμα το οποίο δημιουργεί νέα ενδεχόμενα και θα σας χαροποιήσει. . .

Καρκίνος

Γνωρίζετε πως υπάρχουν πράγματα τα οποία χρειάζονται βελτίωση ή αλλαγή ώστε να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικά και σήμερα δίνεται αυτή την ευκαιρία. Η διαδικασία μπορεί να μην είναι απλή ωστόσο δίνεται το απαραίτητο σθένος, δύναμη και θέληση ώστε να το πετύχετε. . .

Λέων

Η δεκτικότητα και η ειλικρίνεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σήμερα τα οποία θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε πιο σωστά και να ακουστούν τα μηνύματα σας. Υπάρχουν πολύ τρόποι να πείτε το ίδιο ακριβώς πράγμα και είναι αυτός που θα κάνει την διαφορά με την Σελήνη στο ζώδιο σας. . .

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να δοθούν ιδέες και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν αλλά χρειάζεται να προετοιμαστείτε και εσείς κατάλληλα για αυτή την διαδικασία. Η ενήλικη υποχώρηση και η αποδοχή πως πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω ώστε να μπορέσετε να δείτε την αντικειμενική εικόνα θα κάνει την διαφορά σήμερα στο πρόγραμμα σας. . .

Ζυγός

Η δικαιοσύνη και η ισορροπία είναι σημαντικές αξίες για εσάς και σήμερα μπορείτε με θάρρος να κατευθυνθείτε προς αυτή την οδό. Ωστόσο εσείς χρειάζεται να είστε η πρώτη/ο πρώτος που θα δείξετε αυτές τις αξίες στους άλλους μέσα από τα δικά σας λόγια και πράξεις. . .

Σκορπιός

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε μεγάλο φόρτο εργασίας γιατί η συσσώρευση υποχρεώσεων είναι ήδη αρκετά μεγάλη. Η ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα και να αφεθείτε σε χαρές της ζωής θα είναι έντονη και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια από εσάς για να συνδυαστούν αυτές οι δυναμικές. .  .

Τοξότης

Σήμερα η επιθυμία να περάσετε όμορφα κάνοντας πράγματα που σας δίνουν χαρά θα πρέπει να γίνει σεβαστή. Χρειάζεται να βρεθεί χρόνος για εσάς, να χαλαρώσετε, είτε αυτό γίνει σε συνδυασμό με την εργασία σας είτε το βράδυ προγραμματίζοντας μια έξοδο με φίλους. . .

Αιγόκερως

Πολύ προσωπικά σας κομμάτια και κυρίως επιθυμίες κινητοποιεί η Σελήνη στον Λέοντας σήμερα, ζητώντας να βάλετε τις υποχρεώσεις σας σε πρόγραμμα για να τις διευθετήσετε. Ότι σας “βαραίνει” αυτή την στιγμή χρειάζεται να βρεθεί τρόπος να τακτοποιηθεί, ώστε να κερδίσετε το πλεονέκτημα σε κάτι που θέλετε καιρό. . .

Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεται πολύ ενέργεια από εσάς ώστε να κρατηθούν οι ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Με την Σελήνη στον Λέοντα απέναντι από το ζώδιο σας χρειάζεται να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση ακόμη και παθητική εάν δείτε πως τα πράγματα παίρνουν μεγαλύτερη διάσταση από το μέγεθος που έχουν πραγματικά. . .  

Ιχθύες

Ανησυχίες μπορούν να καταλαγιάσουν αυτή την στιγμή σε ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία. Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε και να σταθείτε στις λεπτομέρειες οι οποίες χαλούν/επηρεάζουν την γενικότερη εικόνα. . .  

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: