fbpx

Ζωδια 25/06 Αξιες και κτησεις σας απασχολουν σημερα – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

52
0
Share:

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου μας ωθεί να ασχοληθούμε με ζητήματα που σχετίζονται με τις αξίες μας, τις πεποιθήσεις μας και γενικότερα με ότι έχουμε κατακτήσει και θεωρούμε «δικό μας», έως τώρα. Η σχέση της με τους Κρόνο και Ουρανό ενδέχεται να κινητοποιήσει συναισθήματα δυσαρέσκειας και να μας βάλει σε σκέψεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία ζητούν αρκετή ενέργεια από εσάς. Επίσης, καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους χωρίς να τα πιέσετε όσο και αν ζητάτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα.        

Για τους Ταύρους, η Σελήνη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας σήμερα μπορεί να φέρει εμπνεύσεις σχετικά με ζητήματα που σας απασχολούν τις τελευταίες ημέρες. Δείξτε τις ικανότητές σας μέσα από τις δράσεις σας ωστόσο δεν πρέπει να ρισκάρετε για κανέναν λόγο. Προσπαθήστε να είστε διαλλακτική/ός.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα απορροφούν αρκετή ενέργεια ωστόσο καλό θα είναι να τους δώσετε χρόνο. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα πριν εξετάσετε καλά όλα τα δεδομένα.   

Για τους Καρκίνους, κοινωνικά ζητήματα σήμερα έρχονται στην επιφάνεια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μια καινούργια γνωριμία ή κάτι ξαφνικό μπορεί να προκύψει σήμερα, γιαυτό να είστε προετοιμασμένη/ος.   

Για τους Λέοντες, επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή για να τα εξετάσετε κυρίως με κέντρο την ασφάλεια που ζητάτε να έχετε στη ζωή σας. Αφήστε στην άκρη συναισθηματισμούς και εξετάστε τα δεδομένα αντικειμενικά.  

Για τους Παρθένους, ευνοϊκή ημέρα σήμερα για δράσεις οι οποίες είναι γειωμένες και καλά οργανωμένες . Για οτιδήποτε δεν νιώθετε αρκετά έτοιμη/ος καλό θα είναι να μην προχωρήσετε ρισκάροντας να μην φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Για τους Ζυγούς, σήμερα βάλτε προτεραιότητες και μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του. Οργανωθείτε κατά περίπτωση και αν νιώσετε διαισθητικά πως κάτι δεν πρέπει να το κάνετε σεβαστείτε και ακολουθήστε την αίσθηση που έχετε.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη με τον Ουρανό βρίσκεται απέναντί σας φέρνοντας ζητήματα στο προσκήνιο που σχετίζονται κυρίως με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θέματα σπιτιού εξετάστε τα καλύτερα από αύριο και μετά. Αν κάτι επείγει αντιμετωπίστε το με ευέλικτη στάση.

Για τους Τοξότες, καθημερινά απλά ζητήματα μπορεί να φαίνονται λίγο πιο δύσκολα σήμερα αλλά αυτό συμβαίνει λόγω της δική σας κυρίως διάθεσης. Σεβαστείτε τους χρόνους, τις επιθυμίες, τις ανάγκες σας και βάλτε όρια όπου χρειάζεται.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δυσκολίες ή διλλήματα γιαυτό προσπαθήστε να κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα μπορείτε. Προσωπικά ζητήματα και θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια αφήστε τα για μία άλλη στιγμή. Μείνετε στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Για τους Υδροχόους, σήμερα υπάρχει η τάση να βάλετε εμπόδια από μόνη/ος σας σε κάποιες καταστάσεις γιαυτό θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός οι κινήσεις σας και να συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σας. Μην αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους, εκτός και αν δεν είστε έτοιμη/ος να τα αντιμετωπίσετε.  

Για τους Ιχθύες, σήμερα κάντε ότι έχετε προγραμματίσει μέχρι αργά το απόγευμα γιατί το βράδυ μπορεί να είναι πιο δύσκολο να ολοκληρώσετε σχέδια και επιθυμίες. Δώστε χώρο στον συνομιλητή σας και εξετάστε όλα τα δεδομένα πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα.  

Share: