fbpx

24/4 Αρης στον Καρκινο μεχρι 11 Ιουνιου!

983
0
Share:

Ο πλανήτης Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει μέχρι 11 Ιουνίου. Ο Άρης σχετίζεται με την δράση μας, την λίμπιντο, την εξωστρέφεια και την παρόρμηση. Στο συγκεκριμένο ζώδιο λειτουργεί πιο αργά και πιθανά να χρειαστούμε ενθάρρυνση κάποιες στιγμές για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Ταυτόχρονο όμως δίνει τον χρόνο να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα τα βαθύτερα κίνητρα που βρίσκονται πίσω από τις δράσεις και τις επιθυμίες τόσο τις δικές σας όσο και των ανθρώπων που νοιαζόμαστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας στο ζώδιο του Καρκίνου θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής έρχονται στην επιφάνεια. Δεν είναι η στιγμή να βγείτε παρορμητικά προς τα έξω και να πείτε ” θέλω να κάνω αυτό και ξέρω πως είναι το σωστό!” ωστόσο δίνει χάρη και μεγαλύτερη αρμονία στις κινήσεις σας.

Για τους Ταύρους, τον τομέα της επικοινωνίας και την επαφή με το άμεσο περιβάλλον σας επηρεάζει ο Άρης στο ζώδιο του Καρκίνου. Οι σκέψεις και ο τρόπος έκφρασης χρωματίζεται με μεγαλύτερη ευαισθησία και η αντιπαράθεση δεν θα είναι σίγουρα η πρώτη σας επιλογή.

Για τους Διδύμους, η τάση να προστατεύσετε τον “αδύναμο” θα υπάρχει όλη αυτή την διάρκεια με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε πως κάθε φορά που θα διεκδικείτε τον στόχο σας ενδέχεται τα συναισθήματα θα σας κατακλύζουν.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης στο ζώδιο σας ανεβάζει τους παλμούς. Παραδοσιακά σε αυτό το ζώδιο ο Άρης βρίσκεται σε “αδυναμία” αλλά η Liz Greene (η αστρολόγος των αστρολόγων) έχει πει πολλές φορές πως δεν πιστεύει πως η λέξη “αδυναμία” ισχύει για τον Άρη, σε καμία θέση. Οπότε δώστε ώθηση σε ότι η διαίσθησή σας προστάζει να κάνετε.

Για τους Λέοντες, ο Άρης στον Καρκίνο δίνει σε εσάς μια ενέργεια κυρίως προστατευτική (έως και μητρική). Αυτό σημαίνει πως άλλοι μπορούν να επωφεληθούν από την μεγάλη σας εγκαρδιότητα αλλά ενδέχεται να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα μέγιστα εάν έχετε την τάση να τους κακομάθετε για να μην πονέσουν.

Για τους Παρθένους, ο Άρης στον ζώδιο του Καρκίνου κινητοποιεί το κοινωνικό σας στάτους. Η συναισθηματική ευαισθησία και η ικανότητα να αναγνωρίζετε τη θέση του άλλου παίρνει τα ινία και λειτουργείτε περισσότερο διπλωματικά και εξαιρετικά καλά κυρίως σε ομάδες ή συνεργασίες.

Για τους Ζυγούς, εργασιακά και επαγγελματικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια με τον Άρη στον Καρκίνο. Ο Άρης στο συγκεκριμένο ζώδιο δεν είναι τόσο γρήγορος διότι η εσωτερική διεργασία είναι αρκετά μεγάλη πριν την οποιαδήποτε δράση. Καλό θα είναι να το έχετε κατά νου.

Για τους Σκορπιούς, οι ποιότητες του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να παρεμποδίζονται από την ευαισθησία του στην συναισθηματική ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω του ωστόσο του έχει δοθεί ο τίτλος “του διακριτικού πολεμιστή”. Εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις και την διαίσθησή σας.

Για τους Τοξότες, για το διάστημα που θα βρίσκεται ο Άρης στον ζώδιο του Καρκίνου θα προσπαθείτε να αποφύγετε την ανοιχτή σύγκρουση με διακριτικότητα και λεπτότητα. Καλό όμως θα είναι να μην οπισθοχωρήσετε ή δειλιάσετε μπροστά στον θυμό των άλλων ανθρώπων. Σχέσεις με κοντινά άτομα και βαθύτερες επιθυμίες αναδύονται στην επιφάνεια.

Για τους Αιγόκερους, ο Άρης στον Καρκίνο θα δώσει την απαιτούμενο συναισθηματισμό, κατανόηση και διαίσθηση ταυτόχρονα με την αρετή να προστατεύετε και να προσπαθείτε για τις επιθυμίες εκείνων με τους οποίους υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο. Ευτυχώς, εκ φύσεως, είναι δύσκολο να ξεχάσετε τις δικές σας προσωπικές ανάγκες παρόλο που θα κινείται απέναντι σας.

Για τους Υδροχόους, η καθημερινότητά σας αλλάζει με τον Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου. Η ευαισθησία σας θα γίνεται αισθητή όχι μόνο στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά αλλά και σε εσάς την ίδια/τον ίδιο που θα προσπαθείτε για το καλύτερο γύρω σας.

Για τους Ιχθύες, εκτός τους πονοκεφάλους που μπορεί να φέρει ο Άρης στο Καρκίνο αυτό που σας ζητά είναι να έρθετε πάλι σε επαφή με τις επιθυμίες σας. Περνώντας μετέπειτα στο ζώδιο του Λέοντα θα αναζητήσει στο πλήθος μόνο τους θαυμαστούς της αρένας και μπορεί να είστε μία/ένας από αυτούς.

Share: