fbpx

Ζώδια 23/08 Ηλιος στην Παρθενο – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

176
0
Share:

Μέσα από το ζώδιο της Παρθένου μπορούν να γεννηθούν τεχνικές, μεθοδολογίες και πρακτικές που κάθε ένας από μας θα μπορέσει να θεραπεύσει κομμάτια του εαυτού του. Το ζώδιο της Παρθένου είναι ο συγγραφέας και συλλέκτης, ο άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται πάντα σε ροή. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του ζωδίου είναι η ικανότητα ευθυγράμμισης, η οποία επιτρέπει στην Παρθένο να επιλέξει σωστά, να επιλέξει τον σωστό τρόπο διαβίωσης και να θεραπεύσει τον εαυτό της και τους άλλους, εκεί που υπάρχει συναισθηματική και ψυχική ακαταστασία. Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά της Παρθένου, εκείνη που είναι γεμάτη με σκέψεις και αυτό γιατί στην αρνητική της εκδοχή έχει μια φρίκη με τους κενούς χώρους, μεταφορικά και κυριολεκτικά, γεμίζοντας κάθε γωνιά του μυαλού ή του χώρου με πολλά πράγματα. Μεγάλη η αντίσταση στην απελευθέρωση από μη χρήσιμα πράγματα και πληροφορίες. Οπότε για τον επόμενο Ηλιακό μήνα μας δίνεται η ευκαιρία να αντιληφθούμε την μορφή που έχει ο κόσμος γύρω μας. Είτε αυτό έχει την μορφή ενός καναπέ είτε την μορφή ενός συναισθήματος είτε την μορφή μιας σκέψης. Μέσω της αντιληπτικής όρασης και της σωστής χρήσης της θέλησης θα μπορούμε να αντιληφθούμε αν κάτι είναι κατάλληλο για εμάς ή όχι (από την άποψη της εσωτερικής ποιότητας). Η Παρθένος είναι το ζώδιο που πρεσβεύει την ηγεσία μιας πολύ σημαντικής εξελικτικής διαδικασίας – σύνθεσης που μας διδάσκει πως είναι απαραίτητη η απελευθέρωση του μικρότερου για να μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε το μεγαλύτερο. Μας διδάσκει να αφήσουμε ότι δεν είναι πλέον απαραίτητο για την ζωή μας και να κρατήσουμε αυτό που θα μας θρέψει και θα μας φροντίσει από δω και πέρα. Η ταυτόχρονη ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης και του Ερμή (σε λίγες ημέρες) θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε αυτή τη διαδικασία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις της ζωής σας στο σήμερα περισσότερο λεπτομερώς. Αυτή είναι μια διαδικασία πολύ χρήσιμη, ειδικά για εσάς, βοηθώντας σας να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας παραγωγικά προς τα έξω είτε μέσω της εργασίας σας είτε μέσω μιας καθημερινή σας δραστηριότητας. Ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία σας, τώρα μπορείτε να τα δείτε με μια περισσότερο θεραπευτική ματιά.      

Για τους Ταύρους, ιδιαίτερα ευνοική η θέση του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς δίνοντας την ευκαιρία μέσα στις επόμενες 30 ημέρες να μπορέσετε να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα εργαλεία τα οποία θα βοηθήσουν στην αυτό-ανάπτυξή σας. Θα σας βοηθήσει επίσης να τελειοποιήσετε εγχειρήματα τα οποία σας ενδιαφέρουν και θα σας δώσει την απαραίτητη πρακτικότητα ώστε να κινηθείτε με ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια.   

Για τους Διδύμους, με την Παρθένο μοιράζεστε τον κοινό κυβερνήτη Ερμή, οπότε η σύνδεση με το συγκεκριμένο ζώδιο τώρα με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για τις επόμενες 30 ημέρες θα βοηθηθείτε σχετικά με ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή ώστε να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που υπάρχουν. Μπορεί η διαδικασία να μην είναι εύκολη ή να χρειαστεί περισσότερος χρόνος από αυτόν που υπολογίζετε ωστόσο το σημαντικό είναι πως θα υπάρξουν κατάλληλες προϋποθέσεις για διαπραγμάτευση και διεκπεραίωση.   

Για τους Καρκίνους, με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου τις επόμενες 30 ημέρες φωτίζονται κομμάτια της ζωής σας που αφορούν κυρίως την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον. Θα υπάρξει η δυνατότητα να εστιάσετε σε πολύ πρακτικά θέματα και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας ώστε να είστε πιο δημιουργική/ός και κυρίως περισσότερο αποτελεσματική/ός. Να έρθετε σε επαφή με προσωπικές ανάγκες και να φροντιστείτε όπως σας αξίζει και χρειάζεται ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε στο δρόμο της επιλογής σας.   

Για τους Λέοντες, για τις επόμενες 30ημέρες θα είναι ευκολότερο για εσάς να εντοπίσετε τί είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να κάνετε με ασφάλεια τα βήματά σας. Ο Ήλιος στην Παρθένο θα φωτίσει περιοχές οι οποίες συνδέονται με την συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια φέρνοντας ευκαιρίες μέσω της αντιληπτικής σας όρασης και εσωτερικής χρήσης της θέλησής σας να αναγνωρίσετε τί είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε και με τί δεν πρέπει να ασχοληθείτε (πια).  

Για τους Παρθένους, ο Ήλιος στο ζώδιό σας όχι μόνο φωτίζει τις δημιουργικές σας πλευρές αλλά σηματοδοτεί μια καινούργια Ηλιακή χρονιά για εσάς λόγω των γενεθλίων σας. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα σας δοθούν ευκαιρίες να αποφορτιστείτε από περιττές σκέψεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για νέα πράγματα και καινούργια ενδεχόμενα. Μια πολύ δημιουργική περίοδος ξεκινά η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας στο έπακρον και να εμπνεύσετε και άλλους ανθρώπους μέσα από τα δημιουργήματά σας.

Για τους Ζυγούς, μια προσωπική αναγέννηση φέρνει ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου σε εσάς μέσα από διαδικασίες λυτρωτικές. Στις επόμενες 30 ημέρες μέσα κυρίως από δημιουργικές σκέψεις θα έχετε την ευκαιρία να ταξινομήσετε βάσει σπουδαιότητας τις καταστάσεις και να ξεχωρίσετε με λογική σειρά τί είναι αυτό που πραγματικά αξίζει να συνεχίσετε να έχετε μαζί σας. Το περιττό «βάρος» εύκολα αυτή τη στιγμή μπορεί να εκτιμηθεί και μέσα από δικές σας εσωτερικές διεργασίες να απελευθερωθείτε και να αναγεννηθείτε.

Για τους Σκορπιούς, περαιτέρω ενέργειες και δράσεις θα σας βοηθήσει ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου να κάνετε μέσα στις επόμενες 30 ημέρες. Η ανάγκη να μπουν τα πράγματα σε μια δημιουργική και κυρίως παραγωγική σειρά θα οδηγεί τα βήματά σας ωστόσο δεν πρέπει να βιαστείτε. Η ωρίμανση καταστάσεων είναι απαραίτητη και οι απολαβές που θα έρθουν θα είναι ανάλογη της δουλειάς, της επιμονής και της υπομονής σας. Ομάδες, φίλοι, συνεργάτες και άνθρωποι που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα θα είναι μέρος της συλλογικής δουλειάς που θα γίνει.

Για τους Τοξότες, σε διαδικασία εξέλιξης πραγμάτων και καταστάσεων που αφορούν άμεσα την καριέρα και τους σκοπούς της ζωής σας, σας βάζει ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα μπορέσετε να συνθέσετε ακόμη και δύσκολες, ασύμβατες και αντίθετες καταστάσεις ώστε να παραχθεί αποτέλεσμα. Η διαδικασία μπορεί να είναι δύσκολη ή να χρειαστεί να βάλετε περισσότερη ενέργεια από αυτή που φαντάζεστε ωστόσο με μεθοδικότητα και υπομονή θα έρθουν απτά αποτελέσματα.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ευνοική η θέση του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου αφού μέσα στις επόμενες 30 ημέρες θα φωτίσει τον καταλληλότερο δρόμο που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να βγείτε από διλλήματα, χαοτικές καταστάσεις ή κάποια «ακαταστασία» η οποία ενδέχεται να υπάρχει αυτή τη περίοδο στη ζωή σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να είστε ανοιχτή/ός ώστε να μπορέσετε να συντονιστείτε με αυτό που θα είναι ωφέλιμο για εσάς.

Για τους Υδροχόους, ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου θα φέρει δημιουργικές σκέψεις για ζητήματα που σας απασχολούν αυτή την περίοδο. Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες τακτοποιήσεις και εκκαθαρίσεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε χώρο για την δημιουργία και επέκταση νέων καταστάσεων. Θα βοηθηθείτε στο να απομακρύνετε σκέψεις και έγνοιες οι οποίες δεν εξυπηρετούν τίποτα πια στη ζωή σας και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε λειτουργεί ως τροχοπέδη στην εξέλιξή σας. Αυτό που είναι σημαντικό να κάνετε είναι να είστε ανοιχτή/ός σε αλλαγές.

Για τους Ιχθύες, ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου θα λειτουργήσει περισσότερο ως καθρέφτης ειδικά σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις κάθε είδους. Η αντικειμενικότητα θα είναι το κύριο συστατικό μέσα στις επόμενες 30 ημέρες μαζί όμως με τάση να γίνετε επικριτική/ός και απόλυτη/ος σχετικά με τις απόψεις σας. Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείτε καλά είναι πού αποσκοπεί κάθε κίνηση που κάνετε μέσα σε αυτό το διάστημα, ώστε να μην απομακρυνθείτε αδίκως από ανθρώπους που αγαπάτε.

Share: