fbpx

2/7 Παραμεινετε σταθερα στο οραμα σας – Σεληνη στον Τοξοτη – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Σήμερα χρειάζεται να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στον δρόμο σας. Η άμεση αντιμετώπιση θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας την ίδια στιγμή που θα παραμείνει σταθερά στον δρόμο για την εξέλιξη που θέλετε να φέρετε σε κάτι που σας ενδιαφέρει. . .

Ταύρος

Οι προσκολλήσεις δεν βοηθούν γενικότερα αλλά ειδικά σήμερα θα μπλοκάρουν την πορεία σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Κάντε ένα διάλειμμα και δείτε την εικόνα ως παρατηρητής. Η σύγκριση με άλλους ανθρώπους και τις ικανότητές τους δεν θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον δικό σας στόχο γρηγορότερα. . .

Δίδυμοι

Εστιάστε σε θέματα τα οποία χρειάζεται να τα προσεγγίσετε με έναν περισσότερο συναισθηματικό τρόπο αντί νοητικό και δώστε σημασία στην δύναμη της φιλίας και της σύνδεσης με τους άλλους ανθρώπους. Είναι το κλειδί της ημέρας για εσάς, να προχωρήσετε ένα βήμα σε κάτι που σας ενδιαφέρει να φέρετε εξέλιξη. . .

Καρκίνος

Η επαφή με την ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ασφάλεια σήμερα στην πορεία σας. Μπορείτε να πειραματιστείτε, να ζήσετε νέες εμπειρίες, να βγείτε λίγο από τα τετριμμένα αλλά χρειάζεται να έχετε το ένα πόδι στην Γη. . .

Λέων

Σήμερα είναι καλή ημέρα και θα υπάρξει εύνοια να έρθετε σε επαφή με κομμάτια δικά σας τα οποία έχουν υποστεί ένα είδος “συρρίκνωσης”. Υπερασπιστείτε με θάρρος την γνώμη σας την ίδια στιγμή που είστε έτοιμη/ος να αναθεωρήσετε όπου είναι απαραίτητο. Αφήστε την χαρά να πάρει χώρο και να γεμίσει με όμορφα συναισθήματα την καρδιά σας. . .

Παρθένος

Η αποδοχή και η κατανόηση είναι τα σημερινά χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα ή ακόμη και να αλλάξετε πλεύση αν αυτό είναι απαραίτητο. Είναι καλή ημέρα να κατανοήσετε σε πιο σημείο βρίσκεστε και τι χρειάζεται για να προχωρήσετε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας. . .

Ζυγός

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και σήμερα δίνεται η δυνατότητα μέσα από καθαρή σκέψη και ανοιχτό μυαλό να περάσετε τα μηνύματα σας εκεί που εσείς κρίνετε πως πρέπει να το κάνετε. Η επικοινωνία είναι το νούμερο ένα σημαντικό πράγμα και δίνεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, παίρνοντας τα εύσημα. . .

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη στον Τοξότη και το υπόλοιπο σκηνικό στον ουράνιο θόλο είναι υποστηρικτικό εάν κινηθείτε προς την κατεύθυνση που σχετίζεται με την προσωπική ικανοποίηση που παίρνετε από επιτεύξεις, σε πολλά επίπεδα. Η σωστή ταξινόμηση των πραγμάτων σας επιτρέπουν όχι μόνο να συνδέσετε σωστά τις φιλοδοξίες με τις πραγματικές σας ανάγκες αλλά να κάνετε και αναθεωρήσεις όπου εσείς κρίνετε πως είναι χρήσιμη για να συνεχίσετε παραγωγικά την πορεία σας. . .

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα δίνει φλόγα στις σκέψεις σας και μπορείτε να τις εκφράσετε μεγαλόφωνα προωθώντας αυτό που θέλετε. Η συγκέντρωση προς τον σκοπό και στόχο είναι σημαντική και χρειάζεται να είστε προσηλωμένη/ος προς αυτή την συγκεκριμένη κατεύθυνση ανεξάρτητα τα εξωτερικά ερεθίσματα. . .

Αιγόκερως

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να εστιάσετε σε σταθερές βάσεις οι οποίες δίνουν πραγματικά καλές προοπτικές για το μέλλον που θέλετε να έχετε στην ζωή σας. Μεγάλη ενέργεια είναι συσσωρευμένη η οποία χρειάζεται να βρει δημιουργική διέξοδο. Η σπατάλη σε εκρήξεις θυμού δεν θα βοηθήσει την πορεία σας αντιθέτων θα σας αποπροσανατολίσει από την εξέλιξη σας. . .  

Υδροχόος

Μια χρυσή τομή ή αλλαγή κατεύθυνσης ζητείτε αυτή την στιγμή από εσάς σε κοινωνικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με φίλους ή ομάδες ανθρώπων. Είναι κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε δράσεις και να δείτε την πανοραμική εικόνα της πραγματικότητας που έχετε μπροστά σας. . .

Ιχθύες

Η ελπίδα και το όραμα χρειάζεται να βρει πρόσφορο έδαφος για να γειωθεί στο εδώ και τώρα της ζωή σας και αυτό είναι που ζητείτε σήμερα να κάνετε με την Σελήνη στον Τοξότη να επηρεάζει τους συγκεκριμένους τομείς του ζωδίου σας. Παραμείνετε εστιασμένη/ος σε οτιδήποτε ρεαλιστικό έχετε στην παρούσα φάση και αναπτύξτε το ακολουθώντας την διαίσθηση σας. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: