fbpx

Ζωδια Σημερα 19/11 Επεξεργαστειτε με λογικη τα δεδομενα – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

65
0
Share:

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε «κενό» πορείας μέχρι τη 1:00μμ οπότε καλό θα είναι να προγραμματίσετε τις εργασίες σας από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη θα περάσει στο επόμενο ζώδιο, το ζώδιο του Ζυγού. Η δυσαρμονική σχέση του Άρη ανάδρομου με τον Ποσειδώνα θολώνει ακόμη τα νερά, ωστόσο η λογική φαίνεται να μπορεί να επικρατήσει αν την βάλετε σε εφαρμογή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και καλό θα είναι να τις δείτε με ομορφιά και χάρη. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να δράσετε παρορμητικά ή εγωκεντρικά. Απεναντίας, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου.  

Για τους Ταύρους, σήμερα υπάρχει η εύνοια να δείτε πράγματα και καταστάσεις τα οποία είναι κινητοποιημένα στην καθημερινή σας ρουτίνα με μια πιο ανάλαφρη ματιά. Μπορεί να μην είναι κατάλληλη στιγμή για τελικές αποφάσεις αλλά συζητήσεις επί θεμάτων που σας ενδιαφέρουν μπορούν να γίνουν, πάντα με αντικειμενική στάση.

Για τους Διδύμους, όσο προχωρά η ημέρα σήμερα θα υπάρξει η δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με πιο ουσιαστικά και σημαντικά πράγματα για εσάς. Αφεθείτε στη ροή και στις εμπνεύσεις σας. Μπορεί να μην είναι καλή περίοδος για δράσεις αλλά είναι καλή ημέρα για οργάνωση και προγραμματισμό.

Για τους Καρκίνους, πολύ προσωπικά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια και καλείστε να τα δείτε με διακριτικότητα και συνέπεια. Δεν είναι εύκολη περίοδος αυτή που διανύουμε ωστόσο μέσω της λογικής σκέψης μπορείτε σήμερα να αφουγκραστείτε τη στιγμή.

Για τους Λέοντες, σήμερα αφεθείτε σε δημιουργικές ασχολίες και συζητήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να στηρίξουν τα σχέδιά σας. Μπορεί η περίοδος να μην ενδείκνυται για δράσεις αλλά μπορείτε να συζητήσετε και ανταλλάξετε απόψεις με τους κατάλληλους ανθρώπους για μελλοντικά σχέδια.

Για τους Παρθένους, σήμερα έρχεστε πιο κοντά με προσωπικές ανάγκες και ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με την ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Μπορεί τα πλανητικά δρώμενα να μην είναι κατάλληλα για τελικές αποφάσεις και άμεσες δράσεις ωστόσο, μπορείτε να προγραμματίσετε και να συζητήσετε τις ιδέες που προκύπτουν.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη περνάς στο ζώδιό σας νωρίς το μεσημέρι οπότε για τις επόμενες 2 ημέρες θα αισθάνεστε περισσότερο δυνατή/ός και σίγουρη/ος για εσάς. Οι πλανητικές δυναμικές δημιουργούν συνθήκες οι οποίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπέρ σας ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσετε εκατό τοις εκατό πάνω σε αντικειμενικά πλαίσια για να ευοδωθούν.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες σκέψεις γεννιούνται αυτή τη στιγμή ή έρχονται στην επιφάνεια από το ασυνείδητό σας προσπαθώντας να βρουν τρόπους ταξινόμησης και έκφρασης. Δώστε χώρο στις σκέψεις σας σήμερα και δείξτε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας.

Για τους Τοξότες, κάποια πράγματα που σκέφτεστε μπορούν να προχωρήσουν ειδικά αν μπορείτε να στηριχθείτε και στη βοήθεια άλλων ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Ο τομέας σχέσεων ωστόσο θέλει ακόμη δουλειά από εσάς και ειδικά αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να μπείτε περισσότερο στη θέση των ανθρώπων που έχετε στη καρδιά σας.

Για τους Αιγόκερους, διάφορα ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή τη περίοδο και καλείστε να τα δείτε από διάφορες πλευρές πριν προβείτε σε συμπεράσματα. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο γιαυτό καλό θα είναι η λογική να είναι η κύρια ιδιότητα πριν καταλήξετε σε αποφάσεις.

Για τους Υδροχόους, διάφορες σκέψεις σήμερα θα μπορούσαν να είναι δημιουργικές ακόμη και αν εμπεριέχουν το στοιχείο του πειραματισμού. Εξάλλου, είστε από τους ανθρώπους που υπολογίζετε καλά τα επόμενα βήματα και τα πιθανά ενδεχόμενα οπότε είναι σίγουρο πως θα οργανωθείτε/προετοιμαστείτε με τον καταλληλότερο τρόπο.

Για τους Ιχθύες, η δυσαρμονική σχέση του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας με τον Άρη ανάδρομο, σας επηρεάζει έντονα τις τελευταίες ημέρες ωστόσο σήμερα από το μεσημέρι και μετά θα έρθουν νέες ιδέες σχετικά με ότι σας προβληματίζει. Αφήστε για λίγο τα συναισθήματα που νιώθετε στην άκρη και εστιάστε στη λογική σειρά των πραγμάτων και των δεδομένων που έχετε μπροστά σας.

Share: