fbpx

Ζωδια Σημερα 19/06 Αφεθειτε σε οτιδηποτε εχει δημιουργικο χαρακτηρα – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

65
0
Share:

Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα μας δίνει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με συναισθήματα πιο ανάλαφρα. Η ανάγκη να δώσουμε τη βοήθειά μας και να μοιραστούμε πράγματα με τους ανθρώπους που έχουμε στη καρδιά μας θα είναι έντονη ωστόσο η δυσαρμονική της όψη με τον Ερμή ενδέχεται να φέρει αντικειμενικά εμπόδια. Μην πιέσετε καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει και αφεθείτε σε οτιδήποτε έχει δημιουργικό χαρακτήρα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, Η Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων σήμερα σας βάζει σε μια διαδικασία ονειροπόλησης, ανατρέχοντας σε παρελθοντολογικές καταστάσεις ή σκεπτόμενη/ος το μέλλον με περισσότερη δόση αισιοδοξίας. Αφεθείτε σε ότι είναι δημιουργικό και εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.          

Για τους Ταύρους, εκτιμήστε τις σκέψεις, τα όνειρα και τις προσδοκίες σας σήμερα και καλλιεργείστε όμορφα συναισθήματα γύρω σας. Άνθρωποι είναι κοντά σας για να σας βοηθήσουν και να στηρίξουν ένα αντικειμενικό και προσβάσιμο όνειρο.   

Για τους Διδύμους, η αναγνώριση των επιτευγμάτων σας από τους άλλους αυτή τη στιγμή έρχεται σε προτεραιότητα και οι δράσεις σας σήμερα θα είναι στοχευμένες προς αυτή τη κατεύθυνση. Συζητήστε τις σκέψεις σας και πάρτε νέες ιδέες σχετικά με τη διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.   

Για τους Καρκίνους, η βοήθειά σας είναι πολύτιμη σήμερα για όσους την χρειάζονται πραγματικά και μπορείτε να την προσφέρετε χωρίς φόβο. Το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες δεν έχουν αντικειμενικά νόημα και δεν είναι δημιουργικές. Τα όρια θα βοηθήσουν και τους άλλους αλλά και εσάς.   

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες και την αυτό-εκτίμησή σας γενικότερα. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην παραμελείτε οτιδήποτε σχετίζεται με την καλή σας υγεία είτε σε ψυχικό είτε σε σωματικό επίπεδο.  

Για τους Παρθένους, η σωστή εκτίμηση της κατάστασης που βρίσκεται μπροστά σας σήμερα και αύριο θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα μπορέσετε να είστε περισσότερο αποτελεσματική/ός σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας σε περιττές συζητήσεις και επαφές προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους ανθρώπους που έχετε απέναντί σας.   

Για τους Ζυγούς, η θέλησή σας σήμερα μπορεί να μετακινήσει οποιοδήποτε εμπόδιο βρίσκεται στο δρόμο που έχετε επιλέξει. Συνδεθείτε με τα δημιουργικά σας κομμάτια και δείτε τις εναλλακτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Έχετε τα απαραίτητα εφόδια να κάνετε ότι θελήσετε, αρκεί να το κάνετε μέσα από τη καρδιά σας.

Για τους Σκορπιούς, λίγα πράγματα μπορούν να σας κάνουν χαρούμενη/ο αυτή τη περίοδος ωστόσο σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες κατά την οποία μπορείτε πραγματικά να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και να νιώσετε χαρά. Αφήστε στην άκρη οτιδήποτε σας φορτίζει και δώστε την ενέργειά σας προς μια δημιουργική και επεκτατική κατεύθυνση.

Για τους Τοξότες, η διαίσθησή σας σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε στις δράσεις και στην οργάνωση πραγμάτων που κάνετε αυτή τη περίοδο. Ωστόσο, καλό θα είναι να μείνετε μακρυά από ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σας ζωή και να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να τα πιέσετε προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα προχωρήστε κατά βούληση ωστόσο μετριάζοντας τον παρορμητισμό σας γιατί η υφή της ενέργειας είναι αρκετά ρευστή και ασταθής. Μεταφέρετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας στους ενδιαφερόμενους ωστόσο προσπαθήστε να μην χάσετε λεπτό την επαφή σας με το στόχο.

Για τους Υδροχόους, σήμερα θα πρέπει να σεβαστείτε τις επιθυμίες και τις ιδιαιτερότητες τόσο των άλλων όσο και τις δικές σας. Παραμείνετε στην οδό της επιλογής σας, προχωρήστε πιστεύοντας στις ικανότητες και δεξιότητές σας αλλά σεβόμενη/ος τους δικούς σας χρόνους και ρυθμούς.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας βοηθά να δείτε τα πράγματα από τα μάτια της καρδιά σας, φιλτραρισμένα από τα συναισθήματά σας. Αυτό έχει δύο όψεις αρκετά αντιφατικές μεταξύ τους. Προσπαθήστε να δράσετε με αντικειμενικότητα ωστόσο αφεθείτε σε οτιδήποτε δημιουργικό προκύπτει αυτή τη στιγμή μπροστά σας.

Share: